دستگاه سی تی آنژیو گرافی بیمارستان ولایت افتتاح شد
رکنا: ۲ دستگاه سی تی اسکن تخصصی شامل سیمولیشن (رادیوتراپی بیماران سرطانی) و آنژیوگرافی (قلب و عروق) روز چهارشنبه با حضور رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دبیرکل مجمع خیران کشور در قزوین افتتاح شد.
به گزارش رکنا ازقزوین، در مراسمی با حضور شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و دبیرکل مجمع خیرین سلامت، دیده بان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان، فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی از دستگاه سی تی آنژیوگرافی بیمارستان ولایت بهره برداری شد.
وی با بیان اینکه مشارکت های زنان و جوانان در مجمع خیران سلامت پررنگ بوده است، تصریح کرد: خیران سلامت کشور در تلاش هستند تا مشکلات درمانی و سلامت را کاهش دهند.
شهریاری با بیان اینکه سالانه ۳.۵ میلیون دلار در بخش دارو سرمایه گذاری می شود، اظهار کرد: ۶۰ هزار میلیارد ریال در مجلس برای اتمام طرحهای نیمه تمام پزشکی و درمان اختصاص یافته که مجمع خیران نیز در کنار این اعتبارات کمکهای فراوانی می کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بیش از ۱۲۰ هزار نفر در مجمعع خیرین سلامت همراهی و فعالیت دارند و سال گذشته ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از محل کمک های خیرین جمع آوری شد.
وی اضافه کرد: از سال ۱۳۸۸ که مجمع خیرین تشکیل شده است تاکنون بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان کمک هزینه درمانی ارائه شده است و روز به روز شاهد افزایش این رقم هستیم که نشان از احساس مسوولیت مردم ایران نسبت به هموطنان خود است.
وی بیان کرد: امروز در مناطقی که ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد نیز دستگاه آنژیوگرافی تهیه شده و ساخت درمانگاه و بیمارستان و خوابگاه دانشجویی با کمک مجمع خیرین سلامت در سطح قابل قبولی است
شهریاری افزود: سالانه ۳.۵ میلیون دلار در بخش دارو سرمایه گذاری می شود که بیانگر رویکرد دولت است و در این میان مجمع خیرین سلامت نیز به کمک دولت و مردم آمده اند.
دکتر عبداله دیدبان رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین درحاشیه افتتاح گفت:
دستگاه سی تی آنژیوگرافی ۱۲۸ دوال دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین با یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورو اعتبارات بانک جهانی خریداری و در بیمارستان ولایت قزوین نصب و راه اندازی شده است.
وی افزود:این دستگاه پیشرفته با ظرفیت ۱۲۸ اسلایس است و کار آنژیوگرافی تشخیصی را با تززیق دارو و گرفتن عکس بدون هرگونه تهاجم به بیمار انجام می دهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد:برای خرید این دستگاه ۷۰۰ هزار یورو معادل ۳۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات بانک جهانی هزینه شده است.
وی تصریح کرد: این دستگاه برای تشخیص بیماران سرطانی و شناسایی دقیق محل تومور و مشخصات تومور و درمان آن استفاده می شود.
دیده بان گفت:با بهره برداری از این دستگاه روزانه می توان به ۴۰ بیمار خدمات آنژیوگرافی ارائه کرد.
لیلا بیگدلی/قزوین
ارسال نظر