شرکت گاز استان اصفهان در حوزه خبر شرکت ملی گاز ایران اول شد
رکنا:با توجه به ارزیابی عملکرد روابط عمومی های شرکتهای تابعه ملی گاز در حوزه خبر توسط روابط عمومی ستاد ملی گاز ایران این شرکت توانست رتبه +A (بالاترین رتبه ارزیابی) را در بین شرکتهای گاز استانی، مناطق عملیات انتقال گاز و شرکتهای پالایشی را به خود اختصاص دهد.
![شرکت گاز استان اصفهان در حوزه خبر شرکت ملی گاز ایران اول شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/fUsXvzRRhWM5/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cLYr7ymfaHGevtfuJ1_NwVg,,/IMG_6279-1600x1200_-_Copy_55848.jpg)
به گزارش رکنا از اصفهان،محسن اصغرزاده سرپرست روابط عمومی، در این خصوص افزود : با توجه به برنامه ریزی و هدف گذاری صورت گرفته در بخش خبر و اطلاع رسانی، و با تاکید مدیریت شرکت بر تحقق منویات مقام معظم رهبری بر "جهاد تبیین" این واحد توانست با انعکاس به موقع و مطلوب اقدامات و فعالیتهای ارزشمند همکاران در بخشهای مختلف شرکت، در ارزیابی های ماهانه صورت گرفته از رتبه A به +A ارتقاء یابد.
وی، با بیان اینکه با همکاری و حمایت مدیران و کارشناسان ، ارائه صحیح و به موقع عملکرد و رویدادهای دارای "ارزش خبری" نقش بسزایی در ارتقاء جایگاه اطلاع رسانی صحیح دارد، گفت: انعکاس اخبار علاوه بر اینکه می تواند بیانگر عملکرد و مجموعه فعالیت های شرکت باشد، درشناسایی نقاط قوت وقابل بهبود و همچنین تقویت انگیزه کارکنان نیز موثر است.
اصفهان -عاطفه باقری
-
گل ششم جوانان ایران به یمن توسط ابوالفضل زلیخائی 72
ارسال نظر