تقدیر وزیرآموزش و پرورش از اتاق بازرگانی اصفهان در راستای پیشرانی در عرصه مدرسه سازی

به گزارش رکنا از اصفهان ،یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در این مراسم ضمن اشاره بر آثار مدرسه سازی در سطح اقتصاد خرد گفت: تحقق اهداف تربیتی و انسان سازی و انجام تعهد دینی جنبه دیگر ورود به این عرصه است.

وی خیرین را الگویی برای نسل جدید کشور دانست و لازمه تحقق اهداف سند تحول بنیادین را داشتن پیوست فرهنگی جامعه ما در نظام تعلیم و تربیت بیان کرد.

نوری یکی از برکات بیان شده از سوی مقام معظم رهبری در بیاینه گام دوم انقلاب را مشارکت در امور اجتماعی و فرهنگی بیان و تاکید کرد ما قدردان وجود شما هستیم.

لازمه موفقیت در حوزه اشتغالزایی توجه به امر مدرسه سازی است

در ادامه استاندار اصفهان با اشاره به نقش تشکیل مجامع مدرسه‌ساز در رشد قابل توجه تعداد مدارس ساخته شده در کشور گفت: اگر راه باز شود و پیشگامان این عرصه فرایند را به نحو مطلوب معرفی نمایند، میدان موثرتری شکل خواهد گرفت.

سیدرضا مرتضوی افزود: در صدراسلام امر تعلیم و تربیت در مساجد انجام می‌شد پس اتفاقی که در عرصه آموزش کشور در حال رقم خوردن است همان ماموریت مسجد است و این ماموریت امروز در قالب ساختن پایگاه‌هایی در امر تعلیم و تربیتی که زندگی آینده کودکان در گرو این بستر است، در حال تحقق می‌باشد.

وی تصریح کرد: دوستداران ایران اسلامی و دغدغه‌مندان فرهنگی این مرز و بوم باید در این عرصه ورود کنند.

استاندار اصفهان سرمایه‌گذاری‌ در بخش مدرسه‌سازی را موجب ذخیره سرمایه‌های عظیمی برای آینده کشور دانست و تاکید کرد:  مهم‌ترین عامل  رشد در مناطق محروم کشور پرداختن به مقوله فرهنگ و پرورش و تربیت صحیح  از طریق ایجاد مدارس در این مناطق می‌باشد.

مرتضوی لازمه موفقیت در حوزه اشتغالزایی را توجه به امر مدرسه سازی دانست و افزود:  نگاه حاکم بر آموزش و پرورش کشور مبنی بر رشد و تعالی آموزش‌های مهارتی و افزایش مراکز فعال در این حوزه، راهبردی در این مسیر است.

استاندار با بیان اینکه علی‌رغم  همت مجمع خیرین مدرسه ساز استان و فعالان اقتصادی  در فراهم سازی ظرفیتی برای توسعه مدرسه سازی در استان، محرومیت زدایی کامل از حوزه آموزش استان انجام نگرفته است تصریح کرد: وضعیت زیرساخت‌های آموزشی استان اصفهان مطلوب نیست که دلیل آن عدم توسعه متوازن ناشی از نبود فرهنگ مناسب است.

استاندار اصفهان توسعه مدرسه‌سازی در مناطق محروم و ایجاد اقدامات جدی در امر محتوای آموزشی را لازمه پیشرفت کشور دانست و خواستار توجه جدی به این مقوله شد.

نظام جامع مساوات(نجم) تعمیق مشارکت فعالان اقتصادی در حوزه مسئولیت اجتماعی را به همراه دارد

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این برنامه، با اشاره به برگزاری گردهمایی بزرگ تقدیر از فعالان حوزه مسئولیت اجتماعی اصفهان در ماه مبارک رمضان امسال از سوی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: حضور قریب به 90 درصدی فعالان اقتصادی در این برنامه و اعلام حمایت تمام قد استاندار اصفهان در راستای کمک به خدمت‌گزاری  بهتر فعالان اقتصادی  به معنای اقبال ویژه فعال اقتصادی به حوزه مسئولیت اجتماعی بیش از حوزه اقتصادی است. 

مسعودگلشیرازی با اشاره به سیر تحول اتاق بازرگانی اصفهان در دوره نهم  گفت: اتاق مشخصا حوزه مسئولیت اجتماعی و رفاه جامعه را مورد توجه ویژه قرار داده و در این راستا اتاق بازرگانی اصفهان طرح نظام جامع مواسات (نجم) را به دولت و نمایندگان مجلس پیشنهاد داد .

وی تاکید کرد شاه کلید انسجام و اتحاد دولت و مردم از طریق تخصیص بخشی از مالیات پرداختی توسط فعالان اقتصادی به صورت مستقیم به حوزه مسئولیت اجتماعی و در چارچوب برنامه‌های محرومیت زدایی محقق خواهد شد.

رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان ابراز امیدواری کرد با توجه ویژه به این امر علاوه بر ترغیب و تشویق فعالان اقتصادی برای ورود به حوزه مسئولیت اجتماعی خصوصا انجام اقدامات زیربنایی در زمینه محرومیت زدایی ، بخشی از نقص بودجه دولت در کمک سالانه برای توسعه زیرساخت‌های محرومیت زدایی جبران خواهد شد.

استانداران ضلع چهارم مدرسه‌سازی کشور هستند

همچنین ناصر قفلی رئیس هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه سازمان نوسازی، آموزش و پرورش و خیرین سه ضلع مدرسه‌سازی کشور هستند، افزود: تجربه مطلوب اصفهان نشان داد استانداران ضلع چهارم مدرسه‌سازی کشور هستند.

وی افزود: کلیه دست اندرکاران مدرسه سازی باید در کلیه جلسات مشکلات خود را بازگو کرده و خیرین جدید را وارد این عرصه کنیم.

قفلی از وجود 40 هزار خیر داخلی و خارجی خبر داد و افزود: ما انتظار داریم این رقم همچنین آورده مدرسه‌سازی در طول یکسال دو برابر شود.

وی استفاده از نوآوری در ساخت مدارس جدید را در کاهش هزینه، افزایش استحکام و سرعت عمل در ساخت مدارس حایز اهمیت دانست. همچنین گفت: رویکرد جدید جامعه خیرین مدرسه ساز، تامین سرویس بهداشتی مدارس در کشور است . رئیس هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور تغییر نام مدارس خیر ساز  را فعل حرام دانست و خواستار برخورد جدی  وزیر آموزش و پرورش با این امر شد.

تعامل اتاق بازرگانی اصفهان با مجمع خیرین مدرسه ساز به مدلی در سطح کشور تبدیل شود

مجتبی ملااحمدی عضو هیات مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با تقدیر از کلیه دست اندرکاران و همراهان مدرسه سازی کشور از جمله استاندار فرهیخته و فرهنگ دوست، مدرسه ساز و مدرسه دوست اصفهان گفت: در صورت همراهی استانداران کشور به عنوان یکی از اضلاع مثلث مجمع خیرین مدرسه ساز، ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی و نهادهای حاکمیتی قطعا مدرسه سازی ما در کشور معجزه سازی بیشتری خواهد کرد.

وی در ادامه از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در راستای همراهی با مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز تقدیر و تشکر کرد و افزود: لازم است این همراهی به عنوان یک مدل و الگو در کشور تسری یابد.

رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان توفیقات امروز مدرسه سازی استان اصفهان را حاصل تعامل و ارتباط بسیار مطلوب بخش حاکمیتی استان به سردمداری استاندار و بخش خصوصی اصفهان به سردمداری رئیس پارلمان بخش خصوصی اصفهان با خیرین مدرسه ساز دانست. ملااحمدی تاکید کرد بیش از 80 درصد خیرین مدرسه ساز استان را فعالان اقتصادی عضو اتاق بازرگانی اصفهان بیان و تصریح کرد: برگزاری جلسه‌ای با محوریت اتاق بازرگانی با حضور بیش از 40 نفر از فعالان اقتصادی در ماه مبارک رمضان و تقبل ساخت 32 هنرستان با میانگین 15 میلیاردتومان و جمعا بالغ بر 480 میلیارد تومان هزینه را مصداقی از این تعامل دانست.

وی یکی از راه‌های افزایش تعداد خیرین مدرسه ساز کشور را استفاده از پتانسیل عظیم اتاق های بازرگانی دانست.

در ادامه این گردهمایی با تقدیم لوحی به رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تعامل پارلمان بخش خصوصی اصفهان و فعالان اقتصادی عضو اتاق به منظور تعامل با مجمع خیرین مدرسه ساز کشور تقدیر شد.

 

اصفهان -بهمن راعی

وبگردی