درخواست برخی بازیگران مهاجرت کرده برای بازگشت +عکس
رکنا: سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با پاسخگویی به حاشیههای اخیر فعالیتهای هنری کشور، از بازگشت برخی از بازیگران مهاجرت کرده که از رفتار خود پشیمان هستند خبر داد.
به گزارش مهر، حسین نوشآبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سی و دومین نشست رسانهای خود که دوشنبه ۱۵ شهریور ماه در شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد، با اشاره به برخی از شبهات مطرح شده درباره پذیرش شروطی از سوی دادستانی در حوزه برگزاری کنسرتها گفت: اخیراً در بعضی از رسانهها اعلام شده که تفاهمی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادستانی مبنی بر پذیرش شروطی ایجاد شده که بنده در همین جا اعلام میکنم که هیچگونه تفاهمنامه ای میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مقامات قضایی درباره کیفیت برگزاری کنسرتها امضا نشده و من هر گونه خبری مبنی بر این موضوع را تکذیب میکنم.
او ماجرای ممنوعالتصویری جهانگیر کوثری و دخترش باران کوثری توضیح داد: شائبه ممنوعالکاری یا ممنوعالتصویری آقای جهانگیر کوثری و دخترشان هیچ ارتباطی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارد و اگر در این رابطه موضوعاتی مطرح شده، به اعتقاد من باید با مسئولان ذیربط این موضوع که تصور میکنم مرتبط با سازمان صدا و سیما باشد، مطرح شود که به طور حتم این نهاد نیز برای خود ضوابطی دارد که باید در حوزه کاری آنها مورد بررسی قرار گیرد. به هر حال تاکنون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ تصمیمی برای ممنوعالکاری جهانگیر کوثری و باران کوثری اتخاذ نکرده است.
معاون پارلمانی و حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ورود فیلم سینمایی «۵۰ کیلو آلبالو» به کارگردانی مانی حقیقی به شبکه نمایش خانگی تصریح کرد: هر فیلمی که مجوز نمایش از شورای اکران دریافت میکند و بعد از آن در سینماهای کشور اکران عمومی میشود، دلیلی ندارد که در شبکه نمایش خانگی نیز با همان مجوز حضور پیدا کند. بنابراین ورود یک فیلم سینمایی به شبکه نمایش خانگی کشور منوط به درخواست سازندگان اثر و دریافت مجوز از مدیریت شبکه نمایش خانگی است که فرآیند خاص خود را دارد و اگر شما میبینید که چنین فیلمی به شبکه نمایش خانگی راه یافته باید بررسی کنیم که این نحوه درخواست به چه شکلی بوده است.
او به حاشیههای چند روز اخیر فیلم «رستاخیز» اشاره کرد و گفت: ما باز هم تأکید میکنیم فیلم «رستاخیز» جزو فیلمهای فاخر سینمای دینی ما محسوب میشود که نباید قابلیتهای آن را نادیده گرفت. البته در حوزه اکران این فیلم سینمایی که طبق برنامهریزیها تمایل داشتیم در ماه محرم انجام پذیرد، مطابق با فتواهای برخی از مراجع عظام که حرمت شرعی دارند، به تولیدکنندگان فیلم اعلام کردیم که اگر سکانسهای مربوط به تصویر حضرت عباس (ع) اصلاح شود، اکران این فیلم هیچ عیبی ندارد. به هر حال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شخص آقای جنتی طی این مدت تلاشهای بسیاری برای تولید، ساخت و اکران فیلم سینمایی «رستاخیر» داشته است. من باز هم تأکید میکنم که ما هیچ مخالفت اصولی با فیلم «رستاخیز» نداشته و نداریم، فقط از عوامل خواستهایم تا با اضافه کردن هالهای از نور در سکانسهای مربوط به حضرت عباس (ع) اصلاحیههایی را انجام دهند که متأسفانه این اصلاحیهها تاکنون انجام نپذیرفته است.
وی بیان کرد: متعاقب این اتفاقات، شکایتی از سوی تهیهکننده و عوامل فیلم سینمایی «رستاخیز» ارجاع داده شده که در این شکایت بحث خسارتهای میلیاردی فیلم در دیوان عدالت اداری مطرح شده است، در حالی که باید گفت این فیلم از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به هیچ عنوان ممنوعالاکران نیست که بخواهیم خسارتی را برای آن پرداخت کنیم. ما فقط به این فیلم برای اصلاح فرصتی را دادیم بنابراین خسارت زمانی مطرح میشود که ما اکران این فیلم را ممنوع کرده باشیم. حتی در طی ماههای اخیر شما شاهد این هستید که در تمام اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت از تأکید بر اکران این فیلم بود اما متأسفانه انتظار ما این نبود که جریان فیلم «رستاخیز» از بخش تعاملات فرهنگی به جنبه کیفری راه پیدا کند.
نوشآبادی گفت: امیدوارم عوامل فیلم شرط ارشاد را بپذیرند تا در ایام گرامی ماه محرم و صفر شاهد اکران به موقع فیلم «رستاخیز» باشیم. ما امیدواریم که ماجرای شکایت گروه سازندگان از فرآیند حقوقی مجدداً وارد فرآیند فرهنگی شود.
وی در رابطه با کم شدن تعداد تولید فیلمهای سینمایی فاخر نیز توضیح داد: ما در بخشی از اعتبارات بودجهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بودجه اندکی را برای ساخت فیلمهای سینمایی فاخر در نظر گرفتهایم که اگر سرمایهگذارانی از بخش خصوصی مایل باشند در این فضا کارهایی را تولید کنند به طور حتم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بخشی از این اعتبارات را در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد داد، اما متأسفانه تهیهکنندگان و تولیدکنندگان آثار سینمایی به ساخت فیلمهای زودبازده عادت کردهاند. بنابراین مطمئن باشید که رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلمهای فاخر همچنان جدی است و اگر در این زمینه بخش خصوصی وارد ماجرا شود قطعاً ما نیز کمکهایی را در این زمینه انجام خواهیم داد.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اظهار ندامت برخی از بازیگران مهاجرت کرده به خارج از کشور برای حضور در شبکههای فارسیزبان، گفت: اخیراً خبرهایی به گوش میرسد درباره کسانی که سراب حضور در فیلمهای خارجی داشتند و بیمحابا به این شبکههای ماهوارهای فارسیزبان پیوستند، عزم برگشت دارند که البته من بعید میدانم به همین راحتیها بتوانند نسبت به بازگشت خود اقدام کنند. به هر صورت آنها از عمل خود پیشمان شدهاند و با توجه به اینکه در آنجا نتوانستهاند به خواستههای مادی خود برسند، تمایل به بازگشت به ایران دارند. وی افزود: صحنه برای نادمان باز است و میدانیم که آنها نه تنها هیچ منفعتی برای خود به همراه آوردند، بلکه خود را نیز بدنام کردند و شاید این اتفاقات درس عبرتی برای کسانی باشد که قصد مهاجرت به آن سوی مرزها دارند. به هر حال به زودی خبرهایی را میشنوید که بسیاری از این خبرها دال بر بازگشت بازیگران مهاجرت کرده دارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر