واکنش ایران به اقدامات احتمالی نظامی ترکیه در مرزهای سوریه و عراق
رکنا: سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سئوالی در خصوص اقدامات احتمالی نظامی ترکیه در مرزهای سوریه و عراق اظهار داشت:جمهوری اسلامی ایران با هرگونه اقدام نظامی و توسل به زور در خاک دیگر کشورها ،به منظور حل و فصل اختلافات فیمابین مخالف بوده و آن را ناقض تمامیت ارضی و حاکمیت ملی این کشورها دانسته و این امر را موجب پیچیده تر شدن شرایط و افزایش تنشها می داند.
![واکنش ایران به اقدامات احتمالی نظامی ترکیه در مرزهای سوریه و عراق](https://cdn.rokna.net/thumbnail/Z16eepyS2rSG/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cF465LQX1VOOvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D8%AE%D9%86%DA%AF%D9%88%DB%8C+%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87.jpg)
به گزارش رکنا، سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن درک نگرانی های امنیتی ترکیه،تنها راه رفع آن نگرانی ها را گفتگو،احترام به توافقات دوجانبه با همسایگان و همچنین توافقات به عمل آمده در چارچوب روند آستانه از جمله احترام به تمامیت ارضی ،یکپارچگی و حاکمیت ملی سوریه و رعایت اصل عدم توسل به زور می داند.
علت پیچیده تر شدن وضعیت منطقه
خطیب زاده اظهار داشت: تجربه چندین سال اخیر ثابت کرده است که اقدامات نظامی در سایر کشورها ،نه تنها کمکی به حل مشکلات فی مابین نکرده ،بلکه تبعات انسانی نگران کننده ای را بدنبال داشته و باعث پیچیده تر شدن وضعیت منطقه خواهد شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان ضمن دعوت از کشورهای دوست و همسایه برای تعامل و گفتگوی سازنده ،تصریح کرد، جمهوری اسلامی ایران آماده است همچون گذشته برای جلوگیری از تشدید بحران و هرگونه درگیری که قربانیان آن ،تنها مردم بی دفاع و غیر نظامی خواهد بود ،ایفای نقش نموده و مساعی جمیله را بکار بندد.
-
فیلم حیرت انگیز از فوتبال بازی کردن لیلا اوتادی با گزارش جواد خیابانی! / خانم بازیگر هر کاری می کنه جز بازیگری !
ارسال نظر