هاشمیطبا :
به خاطر دزدی گوسفند دست قطع می کنند اما برای فساد چای دبش ۳ سال زندان! / تصمیمات جلیلی دهها میلیارد به ایران آسیب واردکرد
رکنا سیاسی : عضو کابینه دولت اصلاحات میگوید: به خاطر یک گوسفند دست یک نفر را قطع میکنند اما برای وزیر سابق کشاورزی که مواردی نظیر چای دبش و نهادههای دامی در دوره او مطرح شده، ۳ سال زندان در نظر گرفتند و بعد هم مرخصی میدهند و بیرون میآید.
بخشی از گفتگوی خبرآنلاین با مصطفی هاشمیطبا ، عضو کابینه دولت اصلاحات را بخوانید :
هاشمیطبا درباره فساد چای دبش ، وامهای میلیاردی برخی مدیران، حقوقهای نامتعارف می گوید: به نظر میرسد قدرتهایی در ایران هستند که در نگاه به قانون تاثیر دارند، یعنی قانون را به صورت دیگری میبینند و از همه بدتر اینکه بعضاً برای فسادی که انجام دادند، محمل مذهبی هم درست میکنند. برای مثال میگویند واجب است درباره مواردی که لازم میدانند، تهمت درست کنند.
متاسفانه از این موارد زیاد است. در مورد احکام قضایی هم میگویند اگر قاضی مدرک نداشته باشد خودش باید تشخیص دهد و تشخیص او مهم است، بعد هم قضات افراد مختلفی هستند که تعابیر مختلف دارند، لذا مشکل قانونگذاری و استنباطهای شخصی و دینی از طرف افراد وجود دارد.
برای نمونه در قضیه بورس که مدیرعامل آن ۲میلیارد تومان برای خودش وام گرفته، میگویند برای وام هم سپرده گذاشته و در نهایت ۳۰ میلیون تومان قسط میدهد، ماهی ۴۰ میلیون تومان در جیبش میگذارد و در نهایت هم ۲ میلیارد تومان دستش است.
وی افزود : برخوردها از دوگانه بیشتر است بلکه چندگانه و حتی هزارگانه است، برای مثال به خاطر دزدی یک گوسفند دست یک نفر را قطع میکنند اما برای وزیر کشاورزی دولت سابق که مواردی نظیر چای دبش و نهادههای دامی در دوره او مطرح شده و خود در آن نقش داشته، ۳ سال زندان در نظر گرفتند و بعد هم مرخصی میدهند و بیرون میآید.
وی اظهار کرد : برخوردها دوگانه است. البته درباره بورس جزئیات را نمیدانم و مطلع نیستم که افراد به حق گرفتند یا ناحق، اما کلاً برخوردهای دوگانه به وضوح مشخص است.
عضو کابینه دولت اصلاحات افزود : البته برخورد با اغماض تنها شامل دولت سیزدهمیها نمیشود بلکه افرادی نظیر جلیلی هم در دایره این برخوردها قرار میگیرد.
تصمیمات جلیلی منجر شده دهها میلیارد به ایران آسیب وارد شود
هاشمیطبا در ادامه گفت : من اصلاً نمیفهمم. جلیلی به دلیل تصمیمگیریهای که بابت قضیه کرسنت کرده حدود دهها میلیارد به ایران ضرر وارد کرده است، تا جایی که حتی احمدینژاد هم مخالف تصمیمگیری جلیلی بوده اما او هنوز هست و میگوید من دولت سایه هستم، بعد هم پرچم عراق را دور گردنش میاندازد و از طرفی هم عضو شورای عالی امنیت ملی است. من واقعا این موارد را نمیفهمم خیلی از موارد را نمیفهمم.
ما در ایران نه قانون، نه مقررات و نه حکم داریم. الان درباره همین اصطلاحی که جلیلی درباره دولت سایه به کار میبرد، سوال این است که او از کجا دولت سایه شده؟ شاید به او الهام میشود و جبرئیل بر او نازل میشود.
خدارحمت کندپدرومادرت حرف حق زدی ولی تاثیری ندارد درایران نظارت وجود ندارد هرکی زور یا پارتی دارد هرکاری دوست دارد انجام میده
اینها باید محاکمه بین المللی شوند چون واقعا قانون کجاس