رئیس مدیریت بحران کشور:
۶۸۲۰ کیلومتر از رودخانه ها از مناطق مسکونی عبور می کنند که مسائل اصلاح مسیر رودخانه به صورت اصولی انجام نمی شود
رکنا: رئیس مدیریت بحران کشور گفت: متاسفانه در سالهای اخیر و در خصوص پسماندها نیز نتوانستیم تفکیکی را از مبدا را انجام دهیم که این مسئله سبب تاثیرگذاری بر آبهای زیرزمینی و سطحی شده است.
به گزارش رکنا به نقل از روابطعمومی سازمان مدیریت بحران کشور؛ با هدف تحقق سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و کانون مدیریت بحران، نشست مشترکی ما بین مدیران حوزه مدیریت بحران و شهرداران کشور برگزار شد.
در این نشست که با حضور نامی، رئیس محترم سازمان مدیریت بحران و جمالی نژاد معاونت عمرانی و امور شهری و روستایی وزارت کشور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، قربانی مدیر کل دفتر فنی وزارت کشور گفت: در موضوع نهضت ملی مسکن که در حال حاضر در حال ساخت و احداث هستند باید پیوستهای کاهش خطر در حوزه مدیریت بحران برای این پروژهها لحاظ شود و دستگاههای اجرایی و مربوطه در این خصوص به وظایف خود در حوزه ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم شهرها عمل کنند.
در ادامه این نشست رئیس سازمان مدیریت بحران گفت:در سالهای اخیر بیشک شهرداران بیشترین خدمت را به کشور و مردم ارائه دادهاند، چرا که ۷۶ درصد از جمعیت ما در ایران شهرنشین شدهاند در شهرها و مرکز استانها است ۳۶/۲ جمعیت ایران دراستان تهران است. شهرستان استان تهران به تنهایی از جمعیت چند استان ها بالاتر است.
نامی درخصوص چالشهای شهرداری ها بیان کرد: دفع و دورریز نخالههای ساختمانی یکی از مشکلات اساسی اکثر شهرداریهای شهرها در ایران است که باید در شورای تامین استانها اقدامات تنبیهی برای متخلفان این مسئله در نظر گرفته شود چرا که این اقدام طغیان اجتماعی علیه حقوق مردم و عامل برخی از بحرانهای شهری است.
وی افزود: متاسفانه در سالهای اخیر و در خصوص پسماندها نیز نتوانستیم تفکیکی را از مبدا را انجام دهیم که این مسئله سبب تاثیرگذاری بر آبهای زیرزمینی و سطحی شده است.
نامی درخصوص افزایش خط دما گفت: خط دما هوا در دنیا به سرعت در حال افزایش بوده که متاسفانه خط دمای تهران درحال حاضر بالای ارتفاع ۱۸۰۰ می باشد که مسئله نشان دهنده سهم ما در تولید گازهای گلخانهای در دنیاست
رئیس سازمان مدیریت بحران در پایان افزود: جدای از رودخانههای مرزی، ما در ایران ۶۱۰ ۱۴۴ کیلومتر رودخانه در کشور داریم که حدود۶۸۲۰ کیلومتر از این رودخانهها از مناطق مسکونی عبور میکند که متاسفانه مسائل اصلاح مسیر رودخانه و رادیان بندی زیر پلِ این رودخانهها به صورت اصولی انجام نمیشود و معاونین و شهرداران باید دقت کنند که این وظیفه را با همراهی و هماهنگی وزارت نیرو عملیاتی کنند.
ارسال نظر