وزارت نیرو سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار به اقتصاد کشور خسارت وارد کرد /به مردم بگویید روشنای خانه‌تان به قیمت معیشت تنگ شما تمام می شود

ظاهرا مسئولین وزارت نیرو هیچ درکی از شرایط اقتصادی کشور ندارند و رضایت مردم را در لامپ خانه آنها می بینند.

رهبر معظم انقلاب مسئله اول کشور را اقتصاد می دانند، ایشان در سیاست های ابلاغی برنامه هفتم توسعه، اولویت اول را پیشرفت اقتصادی دانستند و شعار سال ۱۴۰۲ کاهش تورم از مسیر رشد تولید است.

اما در چنین شرایطی از ۱۵ خرداد تا ۲۵ مرداد یعنی اعلام خاموشی بر صنایع سیمان و فولاد می کنند و برق این کارخانجات تولیدی را که شریان اصلی صنایع کشور هستند را تا ۹۰ درصد محدود می کنند و با اهانت به شعور عمومی جامعه نام آن را مدیریت بار می گذارند، گویا گمان می کنند مردم آنطور که آنها می خواهند فکر می کنند!جای تاسف بسیار دارد که وزارت نیرو چنین بر کشور و نظام هزینه تحمیل می کند.

مسئولی که می گوید برق خانگی خط قرمز ماست دنبال چه چیزی است! وزارت نیرو سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار به اقتصاد کشور خسارت وارد کرد و نتیجه اش را در تورم امروز می بینیم.

پس از خاموشی سنگینی که به صنایع در تابستان ۱۴۰۱ اعمال شد، شاهد بودیم سیمان در کشور بشدت کمیاب شد، مصالح ساختمانی مثل فولاد و سیمان دچار تورم قیمتی شدند، *خاموشی برق مقصر اصلی تورم بخش مسکن است* و مسئولین وزارت نیرو فکر میکنند مردم باید آنطور که آنها میخواهند فکر کنند‌.

امروز مشکل اصلی مردم سفره خالی آنهاست که وزارت نیرو با به تعطیلی کشاندن صنایع حساس کشور به آن دامن زده و مردم را نگران کرده است.تمام توجه وزارت نیرو بر سرکوب دستوری سمت مصرف با نامگذاری جعلی مدیریت مصرف است!

خاموشی اجباری ۱۲ ساعته روزانه، یک صنعتی مثل فولاد که مستقیما در قیمت سازه های فلزی و آهن آلات ساختمانی و قیمت میلگرد اثر دارد یا سیمان، از یک سو این با کاهش عرضه، این محصولات را با تورم قیمتی دچار می کند، از سویی سرمایه گذاران را دلسرد می کند و از سمتی دیگر کارگران را دچار بیکاری و کاهش درآمد ناشی از ساعت کاری یا تعدیل نیرو می کند و اقتصاد کشور و خانوار را به چالش می کشاند، بعد ادعا می کنند برق شما را مدیریت کردیم.

واقعا جای تاسف دارد چه می دانند و با مردم سیاسی کاری می کنند و آسیب به معیشت آنها می زنند یا نمی دانند که ناشی از کارنابلدی عمیق آنهاست.در کلان اقتصاد کشور هزینه خاموشی برای هر کیلووات ساعت بیش از صد برابر تولید ان است!

چه کسی باید ناترازی برق را کاهش می داد، اگر کار وزارت نیرو فقط سرکوب مصرف علی الخصوص در بخش صنایع است خوب درب این وزارت خانه را ببندید و این وظیفه را به پلیس بسپارید یا در وزارت ارشاد به فرهنگ سازی صرفه جویی پرداخته شود.

البته و قطعا صرفه جویی کمک به دولت است و مردم در آن وظیفه دارند، اما وظیفه دولت نسبت به مردم چیست؟

سیاست گذاری غلط و مدیران کارنابلد بخش خصوصی را از سرمایه گذاری در بخش نیروگاهی دور ساخته و ضمن تضعیف شدید بخش خصوصی، سرمایه گذاران هیچ قولی را از وزارت نیرو نمی پذیرند و هیچ اعتمادی به برنامه های آن ندارند و بخش دولتی هم هیچ سرمایه گذاری که این خلا را جبران کند انجام نداده است.

آقای وزیر مگر شما به مجلس وعده ندادید؟ چه شد آن وعده ها؟آقای وزیر ملاک انتصابات شما چه چیزی بوده که باعث تعجب و یاس کارشناسان در خیلی از این موارد شدید؟

آقای وزیر اینکه قاطبه جامعه نقش وزارت نیرو را در روشنایی لامپ خانه خود می بینند و شاید برخی به نقش جدی و غیر مستقیم برق را در معیشت شان توجه نداشته باشند، خدایی نکرده برای شما طیب خاطر در خاموش نمودن چرخ دنده صنعت و سرکوب رشد اقتصادی آفریده؟

آقای وزیر محور و اولویت اصلی برنامه هفتم توسعه و مسئله اول کشور اقتصاد نیست؟ چرا با اقتصاد کشور این کار را می کنید؟

آقای وزیر شما از مقصران اصلی گرانی مسکن در سال قبل هستید! چرا امسال هم همان را روش را پیش گرفته اید؟

آقای وزیر ولی امر همه ما نام امسال را رشد تولید و مهار تورم نهادند چرا بنا دارید امسال هم مثل سال قبل هم تولید را سرکوب کنند هم تورم را تشدید؟ آقای وزیر به مردم بگویید، انقلاب و نظام و کشور برای این مردم است و دلسوز تر از بنده و شما به این کشور هستند به مردم بگویید محدودیت ها را و از سیاسی کاری برای حفظ قدرت بپرهیزید.

به مردم بگویید روشنای خانه شما به قیمت معیشت تنگ شما تمام می شود، به آنها بگویید و خاموشی را اینقدر وبال تولید و اقتصاد و صنعت نکنید! اقای وزیر سرمایه گذاران دلسرد را به صنعت برق برگردانید و با بخش خصوصی رقابت و شاید دشمنی نکنید؟

آقای وزیر بودجه ها را مطابق نظر کارشناسی هزینه کنید و درگیر لابی های سیاسی نباشید و لولویت ها را بشناسید.آقای وزیر صنعت برق دچار ورشکستگی در اقتصاد و فرسودگی در پیکره اش شده، فقط دوره خودتان را نبینید. آقای وزیر از آینده هزینه نکنید! جبران آینده را برای آیندگان بی بازگشت نکنید.

آقای وزیر، آن معاون بازنشسته ای که سال ها تصدی و سکان صنعت برق را داشته و امروز ثمره او و امسال اوست، همه توانش همین است که می بینیم، خود را از لابی های سیاسی خلاص کنید.آقای وزیر با سفارش برخی اطرافیانتان که حتی با شما هم رو راست نیستند و به شما هم گزارش خلاف واقع می دهند، منتقدان را سرکوب نکنید.

آقای وزیر دوره خدمت را دریابید که فردا فرصت خدمت نیست و آخرتی برای پاسخگویی همه ما به صدق اعمال و نیاتمان پیش رو و نزدیک است.

آقای وزیر خدا نزدیک است.