به گزارش رکنا، به نقل از ایرنا، دکتر حبیب الله شجاعی نژاد روز شنبه اظهار کرد: طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فعالیت درمانگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام، بدون تعطیلی است و هر گونه کم کاری در این خصوص تخلف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: درمانگاه به موسسه ای گفته می شود که بطور شبانه روزی بیماران سرپایی را برای درمان می پـذیرد و در آن محل می توان موارد فوری یا نیازمند کمک های ویژه را حداکثر ۲۴ ساعت تحت نظر قرار داد.

دکتر شجاعی نژاد گفت: در صـورت عدم بهبودی و داشتن مشکلات خاص و نیازمند به خدمات بیشتر، بایستی درطول این مدت هماهنگی لازم جهت اخذ پذیرش واعزام به بیمارستان، در صورت لزوم فراهم شود.

این مسوول با بیان اینکه درمانگاه‌ها بر حسب نوع فعالیت به درمانگاه‌های عمومی و تخصصی تقسیم می شوند، افزود: درمانگاه تخصصی موسسه‌ای است که به منظور ارایه خدمات تشخیصی و درمانی در یکی از رشـته هـای تخصصی پزشکی از جمله قلـب و عـروق و یـا تشـخیص و درمـان یـک یـا چنـد بیمـاری مشخص همانند بیماری دیابت همکـاری مـی کنند و طبق ضوابط موضوع آیین نامه های مربوطه تاسیس می شود.

به گفته این مسوول، درمانگاه بر حسب خدمات پزشکی که ارایه می دهد بایستی محل کار مناسب، لوازم و پرسنل مورد نیـاز مربوطه را داشته باشد و ساختمان، تعداد اتاق ها و تمامی شرایط لازم برای تهویه، نور، سیستم های حرارتی و برودتی را منطبق با اصول بهداشتی و فنی و استاندارد ضوابط لحاظ کند.

مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: درمانگاه ها فقط مجاز به ارائه خدماتی هستند که در پروانه تاسیس آنها قید شده و یا مجوز گسـترش آن را دریافت کرده اند، بنابراین انجام تزریقات و پانسمان و سرم درمانی تابع ضوابط تعیین شده از سوی وزارت متبوع است.

وبگردی