سالانه بیش از 5 هزار سرطان تیروئید در کشور شناسایی می شود/ روند ابتلا به سرطان تیروئید افزایشی است

به گزارش رکنا، محمدمهدی رضایی امروز درحاشیه کنگره تازه‌های جراحی تیروئید که در بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل برگزار شد، اظهار کرد: سالانه به طور میانگین بیش از ۵ هزار سرطان تیروید در کشور تشخیص داده می شود ومتاسفانه این روند افزایشی است.

وی، با بیان اینکه تیروئید یکی از درمان پذیرترین سرطان‌ها در بدن هر فردی است، افزود: با توجه به روش‌های جدید تشخیصی که انجام می‌شود، درمان سرطان های تیروئید انجام و قابل درمان کامل است و فرد مبتلا پس از درمان کامل به زندگی عادی برمی‌گردد.

رضایی که رئیس انجمن علمی جراحی مازندران نیز هست، تغییر شیوه های سبک زندگی و نیز تغییرعادت های غذایی در روند افزایشی سرطان های تیروئید تاثیرگذاری مستقیم اعلام کرد و گفت: افزایش وزن، خستگی، حساسیت مفرط به سرمای هوا، دردهای عضلانی و مفصلی، خشکی پوست یا نازکی مو، قاعدگی‌های شدید یا نامنظم و افسردگی، از مهم‌ترین نشانه شایع، تیروئید کم‌کار است.

وی، مراجعه دوره ای افراد به پزشکان متخصص عمومی وداخلی را برای تشخیص به موقع ودرمان احتمالی ضروری دانست.

رییس انجمن علمی جراحی مازندران، به برگزاری کنگره تازه‌های جراحی تیروئید از سوی این انجمن دربیمارستان فوق تخصصی شمال آمل اشاره کرد وگفت: دراین همایش دوره بیش از ۹۰ نفر از جراحان عمومی وفوق تخصص در حوزه داخلی از سراسر کشور حضور داشتند.

وی ادامه داد: دراین کنگره علاوه بر ارائه تازه های جراحی تیروئید، یک عمل جراحی زنده نیز برای نخستین بار درکشور دربیمارستان شمال آمل انجام و همزمان فرایند انجام این عمل برای اعضای شرکت کننده درکنگره نمایش داده شد.

این متخصص درمانی با اشاره به اینکه در این دوره دو روزه آموزشی وعلمی توانمندی های که در راستای ارتقای سطح فنی پزشکان جراحی سراسر کشور برگزار شد، تصریح کرد: این پنجمین دوره آموزشی وعلمی توسط انجمن علمی جراحان مازندران بوده که در یک سال گذشته برگزار شد.

رضایی یادآورشد، درطی پنج دوره برگزار شده همایش‌های آموزشی توسط انجمن علمی جراحان مازندران، بیش از ۱۰ هزار ساعت آموزشی بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های درمانی برگزار و مورد استفاده قرارگرفت.