کرونای ایران در حال رشد داست / هنوز به قله نرسیده ایم
رکنا:رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه بیماری کرونا سیر افزایشی دارد، گفت: فعلاً در فاز افزایشی هستیم و سپس به قله میرسیم.
به گزارش رکنا،حسین عرفانی، با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه در همه ۳۱ استان کشورمان مواردی از بیماری «کووید ۱۹» (کرونا) گزارش شده است، افزود: میزان انتشار این بیماری در این استانها، یکنواخت نیست و هنوز برخی از شهرستانهای کشور هیچ موردی از این بیماری را ندارند و یا انگشت شمار است.
وی اضافه کرد: در برخی شهرستانها هم این بیماری فراگیر شده و در نقاط مختلف آن شهرستان در گردش است.
عرفانی گفت: علت تأکید وزارت بهداشت بر خانه ماندن این است که مراودات و حضور در اجتماع موجب میشود چرخه انتقال این بیماری ادامه یابد.
رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، با بیان اینکه هدف ما در مبارزه با این بیماری این است که درجه شیب افزایشی این بیماری را کاهش دهیم، افزود: این کار موجب میشود سرعت انتشار و بیماری در واحد زمان، کاهش یابد و تعداد افراد کمتری در واحد زمان درگیر شوند و به نظام سلامت کشور این فرصت داده شود که مراقبت استاندارد و مناسبی را به هموطنانمان ارائه کنیم.
وی با اشاره به اینکه بیماری «کووید ۱۹» نوپدید است و واکسن و درمان اختصاصی ندارد، اضافه کرد: از نظر تئوری سه تا شش ماه طول میکشد تا واکسن آن در آزمایشگاهها ساخته شود و ۹ ماه تا یک سال طول میکشد تا واکسن به تولید انبوه برسد و در دسترس مردم قرار گیرد بنابراین اگر در مبارزه با این بیماری، زمان را ذخیره کنیم موجب میشود افراد در معرض خطر به واکسن دسترسی یابند و خود را در مقابل این بیماری، ایمن کنند.
عرفانی با تأکید بر اینکه بیماری «کووید ۱۹» درمان اختصاصی ندارد، گفت: برابر آخرین تجربههای سه ماه گذشته در کمیته کشوری با حضور استادان برجسته رشتههای مختلف پزشکی، پروتکل کشوری تدوین و ابلاغ شد.
وی ادامه داد: برای موارد سرپایی که عامل زمینهای خطر را دارند در شرایط فعلی از داروی «کلروپین» استفاده میکنیم و با توجه به پایان فصل آنفلوانزا، داروی «تامی فلو» را در موارد سرپایی حذف کردیم. در موارد بستری که شدت علائم بالایی ندارند از سه دارو استفاده میکنیم.
رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، افزود: داروهای دیگری هم استفاده میشود، اما هیچ کدام از آنها داروی اختصاصی کووید ۱۹ نیستند.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
چند وقت من تحریک روده دارم چکار کنم