چگونه در خانه هایتان را روی کرونا ببندید
رکنا: امن ترین جا برای فرار از دست کرونا خانه است اما برای آن که در خانه تان را روی کرونا باز نکنید نکات ایمنی را رعایت کنید.
به گزارش گروه اجتماعی رکنا، هنگام ورود و خروج از منزل اقدامات زیر در هنگام بازگشت به خانه بسیار حیاتی است و باید گام به گام و با دقت رعایت شود.
1) بعد از ورود به خانه بدون دست زدن به هیچ چیز و بدون برخورد یا نشستن در جایی مستقیما به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید. در دستشویی را از قبل باز بگذارید، در صورت باز نبودن در، با دستمال کاغذی درب را بازکنید و سریعا دستمال را به سطل آشغال در بسته بیندازید و بعد از پایان کار، دستگیره دستشویی را ضدعفونی کنید.
2) تلفن همراه خود، دسته کلید، سوییچ اتومبیل، کیف پول و دیگر وسایل همراه خود را ابتدا با دستمال مرطوب آغشته به الکل 70 درصد به طور کامل ضدعفونی کرده و روی دستمال کاغذی خشک دیگری بگذارید. (در صورت استفاده از قاب محافظ، قاب محافظ را خارج کرده و هردوی گوشی و قاب محافظ را به طور کامل ضدعفونی کنید.)
3) لباسهای بیرون خود را دربیاورید و در مکانی به دور از لباسهای منزل و دیگر وسایل خانه آویزان کنید.
4) مجدد به دستشویی رفته و دست خود را به طور کامل بشویید.
5) در این مرحله میتوانید لباس منزل خود را بپوشید.
اکنون محیط خانه شما امن میباشد و به شرط آن که به صورتتان دست نزنید، می توانید از گوشی همراه خود استفاده کنید.
6) دست خود را قبل، در حین و بعد از تهیه غذا، قبل از خوردن غذا و بعد از استفاده از توالت بشویید. فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی و در هیچ ساعت روز و در هیچ مکانی به صورت خود (چشم، بینی و دهان)دست نزنیید.
7) تمام سطوح پرتماس خانه و محل کار را هرروز با اسپری تمیزکننده بشویید. (از جمله:پیشخوان، رومیزی 7 میز کار، وسایل حمام و توالت، تلفن ها، کیبورد، تبلت و میز کنار تخت، دستگیره های درها)
هنگام خروج از منزل
1) قبل از خروج از خانه به این سوالات پاسخ دهید: آیا الزاما بایستی از خانه خارج شوم؟ آیا محلول الکلی 70 درصد با خودم برداشته ام؟ آیا با خودم دستکش به همراه دارم؟ آیا ماسک در صورت ضرورت به همراه دارم؟
2) در صورت داشتن نشانه های تب و سرفه ازخانه خارج نشوید.
3) در صورت داشتن نشانه های تب و سرفه و ضرورت خروج از خانه حتما ماسک بزنی.
4) چندین عدد دستمال کاغذی تمیز و تا شده داشته باشید.
استفاده از آسانسور
1) هرگز دکمه آسانسور را با انگشتان و دست خود لمس نکنید.
2) دکمه های آسانسور آپارتمان روزی چندین بار با با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا با هیپوکلریت (یک لیوان وایتکس و 5 لیوان آب) ضدعفونی شود و دکمه های آسانسور را مستقیما لمس نکنید.
3) سعی کنید در آسانسور به تعداد زیاد سوار نگردید و فاصله یک متر را رعایت کنید.
4) اگر طبقات پایین تر هستید که به نظرتان می توانید بدون آسانسور تردد کنید، از آسانسور استفاده نکنید.
5) اگر محلول ضدعفونی نداشتید می توانید یک بسته دستمال کاغذی در کنار پانل دکمه ها بچسبانید و در کنار آن بر روی کاغذ بنویسید که برای فشاردادن دکمه های اسانسور و نیز باز و بسته کردن در آسانسور از دستمال کاغذی استفاده نماید.
6) یک سطل زباله درپوش دار نیز در داخل اسانسور بگذارید که پس از استفاده دستمال کاغذی را در آن بیاندازند.
7) یک نفر مسول باشد که هر روز وجود دستمال کاغذی را کنترل و تخلیه سطل زباله را داوطلبانه به عهده بگیرد.
اتومبیل شخصی
1) حتی الامکان از دستکش استفاده کرده و پس از پیاده شدن دستکش را طوری از دستتان خارج کنید که هیچ جای بدنتان با قسمت رویی دستکش که در تماس با بیرون بوده است تماس پیدا نکند.
2) هنگام سوار شدن به اتومبیل دستگیره ها را با الکل 70درصد و یا بالاتر یا هیپوکلریت 5 درصد (یک لیوان وایتکس و 9 لیوان آب) ضدعفونی کنید.
3) هنگام سوار شدن به اتومبیل خود فرمان، دنده و ترمز دستی را با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا هیپوکلریت 5 درصد (یک لیوان وایتکس و 9 لیوان آب) ضد عفونی کنید.
4) هنگام سوار شدن به اتومبیل خود آیینه جلو راننده را با الکل 70 درصد و یا بالاتر یا هیپوکلریت 5 درصد (یک لیوان وایتکس و 9 لیوان آب) ضدعفونی نمایید.
5) از آلوده نبون محل گذاشتن کیف پول، گوشی و عینک خود اطمینان حاصل نمایید.
6) سوییچ خودرو خود را پس از حضور درخانه با الکل 70 درصد ضدعفونی کنید.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر