تهیه 800پرونده تخلف از شهرداری

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: موضوعی که باید به آن اشاره کنم بحث دیدار با خانواده های شهدای حادثه سقوط هواپیما بود.

وی ادامه داد: شورای شهر تهران در این حوزه اقدام خوبی کرد و بعد از آن مصوبه ای که در شورای شهر تهران به تصویب رسید مقرر شد به اعضای خانواده قربانیان سر زده و از آن ها دلجویی شود.

نوری گفت: در گروه های چند نفره به دیدار این خانواده‌ها رفتیم و انتظار به حق هم همین است که وقتی چنین اتفاقی می افتد تلاش شود تا براساس یک ساز و کار از درد این عزیزان کاسته شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: نباید اینگونه باشد که با برخی از اقدامات رنج این خانواده ها بیشتر شود. برای مثال نباید موضوعات کفن و دفن و مراسم این عزیزان مشکلاتی برای خانواده‌شان ایجاد کند.

وی تایید کرد: این عزیزان شهید محسوب شدند در حالی که خانواده ها می‌گفتند ما بعد از مراجعه به برخی از مکان ها برای دفن شهیدان دچار مشکل شدیم. برای مثال به امامزاده صالح و امامزاده علی اکبر چیذر مراجعه کردهًاند اما گفته اند که جایی برای دفن شهدا ندارند.

نوری در تشریح اقدامات کمیسیون گفت:کمیسیون خدمات شهری اقدامات خوبی در حال انجام دارد که یکی از آنها که مهم هم بوده بحث توجه جدی به خدمات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی بوده است.

رئیس کمیسیون سلامت،محیط زیست وخدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: در ٩ماهه سال ۹۸ بیش از ۲۰ هزار حریق در شهر تهران گزارش شده است که همین امر می طلبد سازمان آتش نشانی قوی تر و پیشرفته تر شود.

وی افزود: پشتیبانی و حمایت بسزایی از سازمان آتش نشانی انجام شده است و امروز این سازمان از تجهیزات خوبی برخوردار است.

نوری گفت: از حیث پراکنش ایستگاه های آتش نشانی شاهد پراکنش منطقی هستیم و تا پایان سال ۹۸ نیز شاهد افتتاح چند ایستگاه دیگر خواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افرود: یکی دیگر از اقدامات شورا و مدیریت شهری در این حوزه بحث انجام همکاری هر چه بیشتر با اورژانس کشور بوده است که شاهد استقرار موتورلانس ها و آمبولانس های اورژانس در کنار ایستگاه های آتش نشانی هستیم.

وی با اشاره به این مطلب که ساختمان های در حال ساخت موظف به اخذ تاییدیه های آتش نشانی و ایمنی هستند تصریح کرد: مقرر شده است که اخذ این تاییدیه در خصوص ساختمانهای زیر شش طبقه به عهده دفاتر خدمات الکترونیک باشد و بالای شش طبقه برعهده سازمان آتش نشانی باشد.

نوری ادامه داد: مقررات ساخت و ساز و ایمنی به دفاتر خدمات الکترونیک شهر ارایه خواهد شد و بعد از آن دفاتر خودشان نسبت به سنجش ایمنی اقدام می کنند. البته در این پروسه آتش نشانی به صورت رندوم اقدام به بررسی موردی خواهد کرد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: یکی از موضوعات این روزهای شهر تهران موضوع بوی نامطبوع است و باید ابتدا منبع آلودگی شناسایی شود و سپس به رفع آن اقدام شود.

وی افزود: این بو یک بار سال گذشته منتشر شد اما در سال جاری چندین بار شاهد انتشار آن بودیم. بو زمانی منتشر می شود که ما با وارونگی هوا و رطوبت مواجه هستیم.

نوری گفت: ملاک ما برای انتشار بو پیام هایی است که مردم به سامانه ۱۳۷ وارد می شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: مطالعاتی در این حوزه انجام گرفت و بیش از بیست سناریو در این خصوص بررسی شد برای مثال وجود گاوداری های متعدد یا وجود کارخانجات تولید کننده سولفور و حتی استفاده از مازوت.

وی تصریح کرد: البته در این میان یکی از عوامل انتشار بو آرادکوه شناخته می شد در حالی که این مجتمع از سالهای قبل فعالیت خود را آغاز کرده، در حالی که تنها دو سال است که این بو متصاعد می شود.

نوری ادامه داد: تلاش شد تا شهرداری تهران موظف به خرید دستگاه های سنجش بو شود تا علت انتشار بو مشخص شده و سپس نسبت به رفع آن اقدام شود و امروز نمی توان نظر قطعی داده و علت نامه را اعلام کرد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص رسیدگی به پرونده پلاک های ثبتی باغات گفت: یکی از اقدامات مهم شورای پنجم شفافیت بوده که اتفاقا در همین موضوع باغات یکی از مصادیق تجلی آن بوده است. در این حوزه تلاش شده است تا نظرات کارشناسی مختلف اخذ شود و حتی در کمیسیون ماده هفت مورد بررسی قرار میگیرد. در این کمیسیون افراد کارشناس مختلف از شورا و شهرداری تهران حضور دارند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افرود: بنابراین از نظر من درصد بسیار بالایی یعنی حدود ۹۹ درصد کار به صورت اصولی انجام می شود اما اگر یک درصد هم آرای درستی صادر نشده است دلیلش این است که در صحن شورا براساس تشخیص اعضا رای گیری می شود. تمام اعضای شورای شهر تهران هم نسبت به حقوق مردم و هم نسبت به حفظ باغات مصمم هستند و بنای آنها حفظ حقوق عمومی و خصوصی است.

نوری همچنین درخصوص ساخت گورستانهای جدید گفت: بهشت زهرا حتما در سالهای آینده پر می شود و باید فکر مکان دیگری باشیم که البته کارهایی هم برای شناسایی یک مکان جدید یا چند مکان آغاز شده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: پس از تصویب شورا حتما این موضوع عملیاتی خواهد شد البته کار ساخت به این زودی ها انجام نخواهد شد و تا زمانی که بهشت زهرا فضا داشته باشد ساخت مکان جدیدی نخواهیم داشت.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات خوب ما بحث ساماندهی گورستانهای ارامنه در منطقه ۱۴ است زیرا می دانید که در این منطقه افراد خاصی دفن شده اند و قدمت بالایی دارند و ساماندهی آنها اهمیت ویژه ای دارد.

نوری همچنین درخصوص مبارزه با مفاسد هم گفت: ما انتظار داریم که دستگاه قضایی با پرونده های تخلفاتی که از سازمان بازرسی کل کشور به دستشان می رسد برخورد کرده و به آن رسیدگی کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما شنیده‌ایم که ۸۰۰ پرونده تخلف از سازمان بازرسی کل کشور به قوه قضاییه رسیده اما بسیاری از متخلفان تبرئه شده اند و به درستی به پرونده شأن رسیدگی نشده است.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.