به گزارش رکنا، حسن موسوی چلک با بیان این‌که حادثه Incident آتنا نه اولین حادثه است و نه اخرین آن خواهد بود، گفت: به دلیل شرایط خاص حادثه و  پرداختی که شبکه‌های اجتماعی به آن داشتند، این اتفاق به یک موضوع ملی تبدیل شده است. درباره پرداخت شبکه‌های اجتماعی نسبت به موضوعاتی از نوع آزار جنسی کودک باید گفت به طور کلی رسانه‌ها در پرداختن به چنین حوادثی باید از تکرار جزییات حادثه و انتشار تصاویر مربوط به آن پرهیز کنند.
وی ادامه داد: تکرار جزییات حادثه نه تنها کمکی به حل مشکل نخواهد کرد؛ بلکه باید قبول کرد که رسانه، حلال آسیب‌های اجتماعی نیست.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در خصوص این‌که طرح موارد کودک آزاری جنسی در جامعه منجر به آگاهی خواهد شد، افزود: این می‌تواند صرفا به  عنوان بهانه‌ای برای پرداخت به کودک آزاری باشد؛ در خصوص آتنا و موضوعات مشابه آن که افکار عمومی را جریحه‌دار می‌کند و واکنش‌هایی را نیز در پی دارد، نباید چنین واکنش‌هایی را تایید کرد؛ بلکه این سیستم قضایی است که تصمیم گیرنده است.
وی در ادامه تصریح کرد: مجرم این حادثه نیز پدری بود دارای همسر و فرزند که قطعا هجوم مردم به منزل مسکونی او، آثار سوء بر فرزند و خانواده‌اش خواهد داشت.
موسوی چلک با بیان این‌که ما منکر آزار جنسی کودک در کشور نیستیم، گفت: باید به سمت آموزش خودمراقبتی در کودکان برویم و آموزش سلامت جنسی را آغاز کنیم. تلقی اینکه اصطلاح سلامت جنسی یعنی بی بندوباری است را باید کنار بگذاریم.
وی تاکید کرد: آموزش سلامت جنسی به کودک یک علم است و در تولید چنین علمی نباید تنها از یک دستگاه و مرجع توقع داشت.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در پایان در رادیو سلامت اظهار کرد: باید این اطلاعات در خانواده‌ها به موقع و با زبان و روش مناسب ارائه شود و از آن‌جا که جامعه به دلیل تحولات اجتماعی دچار مشکلاتی زیادی است، باید سواد اجتماعی خودمان را افزایش دهیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.