یک قدم تا درمان کامل ایدر

 این زن دومین انسانی است که تاکنون به طور طبیعی از بیماری HIV بهبود می‌یابد. بررسی‌های جدید نشان می‌دهد این زن هیچ ویروس بیماری زا یا به اصطلاح «سالم و دست نخورده ای» که موجب بیماری ایدز شود در بدن خود ندارد. محققان دانشگاه‌ هاروارد اعلام کرده اند که یک زن مبتلا به HIV که ساکن آرژانتین و ملقب به بیمار اسپرانزا (Esperanza) است به شکل طبیعی بهبود یافته است. این زن دومین انسانی است که تاکنون به طور طبیعی از بیماری HIV بهبود می‌یابد. بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که این زن هیچ ویروس بیماری زا یا به اصطلاح «سالم و دست نخورده ای» که موجب بیماری ایدز شود در بدن خود ندارد. علیرغم ابتلا به ویروس HIV و مثبت شدن تست آن، این زن ۳۰ و چند ساله هیچ نشانی از ویروس مرگبار در بدن خود ندارد. این کشف جالب توسط محققان دانشگاه هاروارد و در یک کنفرانس بین المللی بزرگ با حضور کارشناسان HIV اعلام شده است.

محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که یک زن مبتلا به HIV که ساکن آرژانتین و ملقب به بیمار اسپرانزا (Esperanza) است به شکل طبیعی بهبود یافته است.

بدین ترتیب امیدواری جدیدی برای درمان بیش از ۳۸ میلیون نفر در سراسر جهان که با این ویروس ترسناک زندگی می‌کنند رخ داده و دانشمندان یک قدم دیگر به درمان ایدز نزدیک شده اند. دکتر ناتالیا لوفر، پزشک این بیمار آرژانتینی و محقق حوزه HIV در بوئنوس آیرس، آرژانتین در مصاحبه با روزنامه تایمز گفته است: «یافتن یک بیمار با چنین توانایی طبیعی برای درمان کاربردی (عدم وجود ویروسی که بتواند تکثیر شود) خوب است، اما یافتن دو مورد خبر بسیار بسیار بهتری است. این اتفاق بدین معناست که افراد بیشتری با این توانایی، آن بیرون وجود دارند.

نشانه های درمان ایدز در دنیا

محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که یک زن مبتلا به HIV که ساکن آرژانتین و ملقب به بیمار اسپرانزا (Esperanza) است به شکل طبیعی بهبود یافته است.

تست آنتی بادی HIV وی نشان می‌داد که وی به HIV مبتلاست، اما سطح ویروس غیرقابل شناسایی است و با گذشت زمان همچنان در این شرایط باقی مانده است. این موضوع بسیار بسیار غیر طبیعی است». بیمار اسپرانزا که نامزدش در اثر ابتلا به ایدز درگذشت، در سال ۲۰۱۳ دریافت که به این بیماری مبتلا شده است و هم همسر کنونی و هم نوزادش عاری از ویروس HIV هستند. شرایط این بیمار باعث شده که دانشمندان به او لقب «کنترل کننده نخبه» (elite controller) بدهند و این بدان معناست که ویروس HIV در بخش‌هایی از ژنوم او ساکن شده که با عنوان «بیابان‌های ژنی» شناخته می‌شود، جایی که هیچ فعالیتی ندارند. معمولاً این ویروس مرگبار در دی ان‌ای سلول‌ها لانه گزیده و سپس تکثیر شده و فرد را مبتلا به ایدز می‌کند.

محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که یک زن مبتلا به HIV که ساکن آرژانتین و ملقب به بیمار اسپرانزا (Esperanza) است به شکل طبیعی بهبود یافته است.

تنها مورد دیگر شناخته شده بهبود از بیماری HIV مربوط به زنی ۶۷ ساله به نام لورین ویلنبرگ اهل سانفرانسیسکو است که آگوست گذشته مشخص شد بهبود یافته است. پروفسور خو یو، محقق HIV از موسسه ریگون در کالج پزشکی هاروارد در این باره می‌گوید: «سطح ویروس فعال در این بیماران دست کم ۱۰۰۰ برابر کمتر از بیماری است که با دارو‌های ضد HIV تحت درمان است». محققان دانشگاه هاروارد می‌گویند که وضعیت این دو بیمار باعث بدست آمدن اطلاعات باارزشی در مورد اینکه کنترل کننده‌های نخبه چگونه ویروس را شکست می‌دهند شده است و این محققان امیدوارند روزی این کارکرد را در بیماران دیگر بازتولید کنند که به معنای درمان این بیماری ترسناک است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی