انوشه انصاری و پروفسور نادری از ناسا نمایندگان فرهادی در مراسم اسکار شد+عکس
رکنا: اصغر فرهادى، انوشه انصاری نخستن اولین زن ایرانی که به فضا رفت و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگى از خود و فیلم «فروشنده» براى شرکت در مراسم اسکار به آکادمى معرفى کرد.
در فاصله سه روز تا هشتاد و نهمین دوره مراسم اهدای جوایز اسکار، یک مهمانی Party دویست و پنجاه هزار دلاری در اعتراض به غیب اصغر فرهادی کارگردان فیلم سینمایی Movie «فروشنده» در مراسم اسکار لغو شد و فرهادی، فیروز نادری مدیر ارشد پیشین ناسا و انوشه انصاری اولین زن فضانورد ایرانی را به عنوان نمایندگان خود برای حضور در این مراسم معرفی کرد تا یک پیام روشن به دولتمردان آمریکا داده باشد و جنس ایرانی های مقیم آمریکا به عنوان طبقه الیت را متذکر شده باشد.
«آژانس سینمایى United Talent» اعلام کرد به نشانه حمایت از اصغر فرهادى و اعتراض به تفکر جلوگیرى از ورود مسافران و مهاجران به آمریکا، مهمانى اسکار خود را که هر سال برگزار مى شود کنسل کرده و هزینه آن را که دویست و پنجاه هزار دلار است به پناهجویان کمک خواهد کرد.
این آژانس سینمایى در اطلاعیه ای اعلام کرده است: «همان طور که همه مى دانند، اصغر فرهادى براى فیلم فوق العاده اش، فروشنده، مجددا نامزد دریافت اسکار شده است. اما او براى شرکت در مراسم اسکار از تهران به لس آنجلس نخواهد آمد به دلیل قانونى که اخیرا براى جلوگیرى از ورودشهروندان هفت کشور مسلمان وضع شد. در نتیجه این وضعیت (که متوجه همه ماست، نه تنها فرهادى)، ما معتقدیم این زمانى ست که کنار هم ایستادن و آگاهى ما را لازم دارد.»
این آژانس سینمایى در ادامه از تصمیمش براى اختصاص دادن هزینه مهمانى امسال به «پناهجویانى که براى زندگیشان مى جنگند» خبر داده و گفته است: «وقتى ترس و جداسازى آدم ها جاى مهمى را در بین اعضاى جامعه به خود اختصاص مى دهد، هنرمندان جزو اولین افرادى هستند که تاثیر این اتفاق منفى را احساس مى کنند.» این آژانس از راه اندازى کمپینى خبر داده که باقى هنرمندان مى توانند براى پیوستن به این حرکت به آن ملحق شوند.
همچنین در پی انتشار بیانیه اصغر فرهادی مبنی بر عدم شرکت در مراسم اسکار با توجه به قانون Law ممنوعیت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان به آمریکا، اصغر فرهادى، انوشه انصاری و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگی از خود و فیلم «فروشنده» براى شرکت در هشتاد و نهمین مراسم اسکار معرفى کرد.
انوشه انصاری، متولد ایران (مشهد) سال ۱۳۴۵، اولین زن ایرانى فضانوردیست که به فضا رفته است. او همچنین چهارمین گردشگر فضاییست که هزینه سفر به فضا را خود پرداخت کرده است .انوشه انصاری در دوران نوجوانی به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته الکترونیک و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه جرج میسون و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه جرج واشنگتن دریافت کرد و در حال حاضر در حال اخذ کارشناسی ارشد در رشته نجوم از دانشگاه سوینبورن (Swinburne) است.
انوشه انصاری عضو Vision Circle وابسته به بنیاد X-prize و همچنین عضو هیات امنای این بنیاد است. او تا کنون افتخارات فراوانی کسب کرده، از جمله: دریافت جایزه ویژه بنیاد ملی زنان پیشگام در کار، دریافت جایزه کارآفرینی دانشگاه جرج میسون، دریافت جایزه دانشآموخته ممتاز و برگزیده دانشگاه جرج واشنگتن و دریافت جایزه سال ناحیه جنوبی کار آفرینی ارنست و یانگ. او عضو هیات مدیره بنیاد (Make-a-Wish) شمال تگزاس و مرکز دفاع از کودکان کالین کانتی (Collin County Children’s Advocacy Center) است و همچنین همکاریهایی با چندین مرکز غیر انتفاعی دیگر، از جمله بنیاد آشوکا (Ashoka) برای حمایت از فعالیتهای کارآفرینان اجتماعی دارد.
همچنین پروفسور فیروز نادری دیگر ایرانى صاحب نام در جهان، متولد ایران (شیراز) ۱۳۲۵ است. او مدیرکل اکتشافات منظومهٔ خورشیدی در ناسا و معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیشرانش جت (Jet Propulsion Laboratory) در ناسا (NASA) است. فیروز نادری تحصیلات متوسطه خود را در ایران به پایان رساند و پس از آن به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در آمریکا و در رشته مهندسی برق ادامه داد.
نادری دوره کارشناسی خود را در دانشگاه ایالاتی آیووا و مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند. نادری، پس از پایان تحصیلات خود به ایران بازگشت و مدتی در مرکز سنجش از دور ایران فعالیت کرد. پروفسور فیروز نادری در مدت همکاری خود با ناسا مشاغل و مسئولیتهای مدیریتی و فنی متعددی را در زمینه ماهوارههای مخابراتی متحرک، رادارهای سنجش از دور، رصدخانههای تحقیقاتی اختر فیزیک، اکتشاف مریخ و سایر اجرام منظومه شمسی برعهده داشته است.
نادری از سال ۲۰۰۰ مدیریت برنامه تازه تاسیس مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مرکز برنامه مریخ آن است که تمام تحقیقات مربوط به سیاره مریخ را هدایت و برنامهریزی کند. فیروز نادری همچنین مسئولیت طراحی چشمانداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله JPL را برعهده دارد و در حال حاضر (از سال ۲۰۱۱) در سمت مدیریت پژوهشهای روباتیک منظومه خورشیدی ناسا در حال فعالیت است. سال گذشته ریز سیارهاى به نام پروفسور نادرى در آستانه بازنشستگى اش در ناسا، ثبت شده است.
این دو ایرانی موفق ساکن آمریکا، در شب مراسم هشتاد و نهمین اسکار، به نمایندگی از اصغر فرهادی و فیلم «فروشنده» در مراسم حضور خواهند داشت. هفتمین ساخته اصغر فرهادی، نامزد سینمای ایران در اسکار ۲۰۱۷ و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی زبان است. این مراسم ساعت پنج صبح دوشنبه (بامداد نهم اسفند ماه- بیست و هفتم فوریه) به وقت تهران آغاز میشود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر