پرونده مرگ 4 زن در آی سی یوی بیمارستان امام اهواز روی میز بازپرس ویژه قتل
حوادث رکنا: رئیس کل دادگستری خوزستان از آغاز بررسی و تحقیقات قضایی فوت چهار زن بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز از سوی بازپرس ویژه قتل استان خبر داد.
به گزارش رکنا، حجت الاسلام والمسلمین صادق مرادی شامگاه دوشنبه در حاشیه حضور در منطقه کوت عبدالله شهرستان کارون اظهارداشت: موضوع فوت چهار بیمار این بیمارستان آغاز شده و ابعاد مختلف این موضوع در حال بررسی است.
وی با بیان اینکه در جریان روند قضایی این حادثه اجساد از سوی پزشک قانونی برای تشخص علت مرگ مورد کالبدشکافی قرار گرفتند، گفت: بعد از معلوم شدن علت فوت بیماران، اجساد به بستگان آنها تحویل داده شد.
رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: برای روشن شدن ابعاد این حادثه تحقیقات قضایی از سوی بازپرسی ویژه قتل دادگستری شروع شده است.
پیش از این غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) از برق اضطراری برخوردار بوده است اما برق آن در زمان مورد نظر وارد مدار نشد.
براساس این گزارش چهار بیمار زن بستری در بخش آی سی یو بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز شامگاه دوشنبه به دلایل نامشخصی همزمان فوت کردند.
این چهار زن که بالای ۷۰ سال سن داشتند به دلیل بیماری تنفسی در بخش آی سی یو بیمارستان امام اهواز بستری بودند.
شنیده ها حاکی از این بود که بدلیل قطع برق و دیر عمل کردن ژنراتور بیمارستان و درنهایت از کار افتادن دستگاههای اکسیژن، این افراد فوت کردهاند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
آیا بخش ICU به سیستم UPS مجهز نبوده؟آیا دستگاههای ونتیلاتور دارای باطری نبودند؟آیا حتی آمبوبگ و بالن اکسیژن هم موجود نبود که بطور دستی بیماران ونتیله شوند؟اولین و ابتدائی ترین استانداردهای یک بخش ICU این موارد می باشد.حتی آمبوبگ و بالن اکسیژن در آمبولانس و درمانگاههای سرپائی نیز وجود دارد چه برسد به بخش ICU و تا ساعتها می توان بیمار را با همین امکانات ابتدائی در بهترین شرایط ساپورت کرد.به هیچ وجه عدم ونتیلاسیون بیماران بعلت قطع برق و عدم عملکرد ژنراتور قابل توجیه نیست.