غرش کلاسیک کاران، ایست قلبی در فیزیک و البته جواهری از دیار تنگستان+ تصاویر

به گزارش گروه ورزشی رکنا، پس از پشت سر گذاشتن مراسم وزن کشی و البته دور مقدماتی مسابقات، از صبح امروز به وقت محلی و اواخر بامداد به وقت پکن، رقابت های فینال آغاز شد تا نفس ها در سینه هموطنانمان حبس شود. فیزیک کلاسیک که معمولا اولین رشته ای است که ورزشکاران آن روی استیج می روند، آغازگر روز فینال بود که از چهار طلای ممکن برای این رشته، 3 مدال زرین سهم ایرانیان شد؛ وحید بادپی، اصغر عبایی و حسام صادقی الحق کاری کردند کارستان و پرچم کشورمان را بر فراز سرزمین اژدها برافراشتند.

مسابقات بدنسازی چینمسابقات بدنسازی چین

ساعات اولیه ظهر با شروع دور نهایی رقابت های فیزیک همراه بود که در هشت دسته این رشته، 2 مدال طلا بر گردن ورزشکاران کشورمان آویخته شد؛ رامتین نادری و امین نریمانی طلایه دار فیریک کشورمان در شرق دور بودند.

مسابقات بدنسازی چین

رقابت جذاب پرورش اندام کاران اما تنها یک قهرمان ایرانی به خود می دید؛ محمد ماهینی، الماس سیاه پرورش اندام کشورمان نام خود را به عنوان قهرمان وزن 80- مسترالمپیای آماتوری چین در تاریخ این رشته ثبت کرد.

مسابقات بدنسازی چین

بعد از صرف ناهار اما نوبت به جذاب ترین بخش مسابقات پرورش اندام رسید؛ جدال برای کسب عنوان اورالی و دریافت کارت حرفه ای!

در فیزیک کلاسیک ورزشکارانمان گل کاشته و از چهار کارت حرفه ای ممکن، 2 کارت را برای کشورمان به ارمغان آوردند. اصغر عبایی و وحید بادپی ضمن کسب اورالی، از این به بعد پسوند حرفه ای را نیز به نام خود افزودند.

رشته فیزیک اما برای ایرانیان به نوعی طلسم شد و دو نماینده کشورمان در مقابل حریفان کاری از پیش نبردند. در واقع این ورزشکاران کشور میزبان بودند که تمامی کارت های حرفه ای این رشته را درو کردند.

پابان این رقایت ها با رقابت اورالی پرورش اندام نیز همراه بود که تنها نماینده کشورمان، محمد ماهینی یکی از سه کارت حرفه ای ممکن این رشته را به نام کشورمان ثبت کرد.

در مجموع از 9 کارت حرفه ای ممکن در بخش آقایان، سه کارت سهم ورزشکاران کشورمان بود که البته موضوع چندان عجیبی هم برای ورزش محبوب میهن تلقی نمی شود. البته با توجه به بالا رفتن روز به روز سطح مسابقات سازمان NPC، هر روز شاهد حضور فراگیرتر ورزشکاران در این رقابت ها هستیم که علاوه بر کمیت، کیفیت بالایی نیز به مسابقات افزوده اند و همین موضوع کار را برای ورزشکاران کشورمان دشوارتر از گذشته کرده است.

مسابقات بدنسازی چین

نکته حائز اهمیت در این میان، نقد و تحلیل عملکرد ورزشکاران کشورمان از یک سو و تیم های اعزامی به این رقابت ها از سوی دیگر است. ورزشکارانی که با تحمل هزینه و مشقات فراوان در حالی پای به این جدال های نابرابر می گذارند که به هیچ عنوان از فراق بال و آسودگی اقتصادی رقیان خود بهره مند نیستند. فراموش نکنید که مشکلات اقتصادی هزینه ورزشکارانمان را چند برابر کرده و بالطبع روی کیفیت آن ها نیز تاثیری بزرگ گذاشته است.

از لحاظ وضعیت تیم های اعزامی نیز باید اشاره کرد که فرض کنید امثال مهندس نحاس و علیرضا صاحب زمانی بزرگوار، دست از اعزام های برون مرزی بکشند؛ به راستی دیگر چه کسانی پرچمدار کشورمان در سطح اول پرورش اندام جهان خواهند بود؟ ویران کردن این بناها، چه چیزی را عاید پرورش اندام کشورمان خواهد کرد؟

به طور مثال کافی است که نگاهی کوتاه بر عملکرد یک سال اخیر تیم لاماسیا انداخت تا با معنای یک مدیر کاربلد، آن هم به معنای واقعی کلمه آشنا شوید. فراموش نکنیم که هر رقابت ورزشی برنده و بازنده هایی داشته و همیشه در روی یک پاشنه نمی چرخد. جالب است که آقایان پس از رقابت های لبنان و تونس سکوت اختیار کرده بودند اما حالا که تیم لاماسیا علی رغم کسب 18 مدال رنگارنگ از کسب کارت حرفه ای بازمانده است، از مخفیگاهشان بیرون آمده و به لفاظی می پردازند.

باری! خبرگزاری رکنافیت به عنوان نخستین خبرگزاری رسمی پرورش اندام کشور همواره یار و یاور ورزشکاران و سایر عوامل پرورش اندام بوده و خط قرمز خود را هدر دادن زحمات این عزیزان قرار داده است. باشد تا بارقه ای باشیم هرچند کوچک در تنور داغ پرورش اندام کشور عزیزمان! برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی