تصویب قانون جنجالی ضد پیکه در اسپانیا!

به گزارش رکنا، فدراسیون فوتبال اسپانیا روز گذشته (دوشنبه) در یکی از آرام‌ترین جلسات مجمع سالانه خود، قانونی تازه تصویب کرد که به‌طور گسترده با عنوان قانون «ضدپیکه» شناخته می‌شود. این جلسه در حالی برگزار شد که برخلاف سال‌های گذشته، خالی از هرگونه جنجال بود.

تصویب بودجه کلان و کاهش حقوق رئیس فدراسیون

در این نشست که به ریاست رافائل لوسان و با حضور خاویر تباس، رئیس سازمان لیگ اسپانیا برگزار شد، بودجه‌ای معادل ۳۷۲ میلیون یورو برای سال جاری مورد تأیید قرار گرفت، آن هم بدون حتی یک رأی مخالف. همچنین حقوق سالانه رافائل لوسان ۳۷۹ هزار یورو تعیین شد، رقمی که به وضوح نصف حقوق دریافتی لوئیس روبیالس، رئیس سابق فدراسیون است.

قانون "ضدپیکه" و قطع ارتباط تجاری با ورزشکاران داخلی

مهم‌ترین تصمیم این جلسه تصویب قانونی بود که بر اساس آن فدراسیون از هرگونه شراکت تجاری با افراد شاخص ورزشی که در رقابت‌های داخلی فعال هستند، منع شد. این قانون با هدف جلوگیری از تکرار حواشی مشابه پرونده همکاری گذشته روبیالس و جرارد پیکه به جریان افتاده است.

ماجرای قراردادهای جنجالی روبیالس و پیکه

در دوران ریاست روبیالس بر فدراسیون فوتبال، قرارداد پرسروصدایی با همکاری شرکت ورزشی کاسموس متعلق به جرارد پیکه منعقد شد. در آن زمان، جرارد پیکه همچنان بازیکن بارسلونا بود. این قرارداد مربوط به برگزاری بازی‌های سوپرجام اسپانیا در خاک عربستان بود که برای فدراسیون سود مالی بالایی به همراه داشت، اما بخشی مهم از این درآمد به حساب شرکت پیکه واریز شد. همین موضوع اعتراضات و جنجال‌های بسیاری را علیه روبیالس و فدراسیون برانگیخت.

اتهامات روبیالس همچنان بر سر زبان‌ها

اگرچه روبیالس اکنون دیگر در ریاست فدراسیون نیست، اما همچنان به دلیل قراردادهای موردبحث از جمله همکاری با پیکه با اتهامات مختلفی مواجه است، اتهاماتی که هنوز از آنها تبرئه نشده است.

پایان دوران روبیالس به‌خاطر حواشی غیرورزشی

لازم به ذکر است که روبیالس سال گذشته به علت ماجرای مربوط به فساد اخلاقی‌اش با یکی از بازیکنان تیم ملی بانوان اسپانیا از سمت خود عزل شد. نام او هنوز به دلایل مختلف در رسانه‌ها مطرح است.

 
  • فیلم برتر / رقص جذاب و تکرار نشدنی سام درخشانی !

وبگردی