نکات طلایی خشک کردن لباس های شسته شده در منزل
رکنا: هرگز لباس هایتان را در خانه خشک نکنید. خشک کردن لباس ها در داخل خانه باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن اهالی منزل می شود و آسیب ای جدی به همراه دارد.
به گزارش رکنا، گذاشتن لباس ها روی وسایل گرمایشی مانند رادیاتو یا بخاری سطح رطوبت خانه را تا 30 درصد افزایش می دهد و شرایط ایده آل را برای رشد قارچ ها فراهم می کند. یکی از خطرناک ترین این قارچ ها فومیگاتوس آسپرژیلوس است که احتمال ابتلا به عفونت های ریوی را افزایش می دهد اما گاهی اوقات شرایطی برای ما پیش می آید که ناچار می شویم لباس های شسته شده را در داخل منزل خشک کنیم. اما این کار به ترفندها و راهکارهایی نیاز دارد تا پروسه خشک کردن خیلی سریع و به درستی انجام شود. در این مطلب یاد می گیرید که چگونه لباس های تازه شسته شده را در خانه و در کمترین زمان ممکن خشک کنید.
اگر فضای خانه شما کم است و دوست ندارید که بوی رطوبت بگیرد، بهتر است از شوینده های معطر برای شستن لباس ها استفاده کنید تا علاوه بر تمیز شدن لباس ها محیط زندگی تان را هم معطر و خوشبو کنید.
نکات کلیدی برای خشک کردن لباس ها در خانه
1- اگر می خواهید لباس ها را در کمترین زمان ممکن خشک کنید، از یک رخت آویز حرارتی یا برقی استفاده کنید. این رخت آویزها دارای لوله های حرارتی هستند که موجب خشک شدن سریع لباس ها به خصوص در زمستان می شوند.
2- برای خشک کردن لباس ها در خانه، تهویه را فراموش نکنید و سعی کنید با باز کردن پنجره ها، رطوبت را خارج کنید.
3- با قرار دادن لباس ها در خشک کن، رطوبت آنها را تا حد ممکن بگیرید. همچنین می توانید آب لباس را بصورت دستی بگیرید تا زودتر خشک شود. (از آنجایی که برخی از لباس ها را نباید در خشک کن قرار داد، بهتر است قبل از این کار به لیبل مراقبت از لباس توجه کنید).
مراحل خشک کردن لباس های شسته شده در خانه
1- ابتدا آب لباس ها را بطور کامل بگیرید
برای گرفتن آب لباس ها می توانید از ترفندهای زیر استفاده کنید:
اگر می خواهید از خشک کن ماشین لباسشویی استفاده کنید، ابتدا به برچسب مراقبت از لباس توجه کنید. برای خشک شدن سریع تر می توانید چند عدد حوله خشک را به همراه لباس ها در خشک کن ماشین بیندازید تا سریع تر به نتیجه برسید. (از قرار دادن لباس های ظریف مانند ابریشم و پشم در خشک کن جدا خودداری کنید زیرا این پارچه ها با قرار گرفتن در معرض حرارات کوچک یا کشیده می شوند).
اگر خشک کن ندارید می توانید از دست برای گرفتن آب اضافی لباس ها استفاده کنید اما توجه داشته باشید که از چلاندن بیش از حد لباس ها بپرهیزید چون اینکار می تواند باعث کشیده شدن و آسیب رساندن به الیاف پارچه شود.
استفاده از دستگاه رطوبت گیر نیز ایده خوبی برای گرفتن رطوبت لباس ها و خارج شدن رطوبت از خانه است.
برای خشک کردن سریع تر لباس می توانید آن را با چند حوله خشک و تمیز بپوشانید تا رطوبت اضافی لباس گرفته شود.
برای خشک شدن سریع تر لباس ها می توانید از وسایل حرارتی مانند اتو یا سشوار نیز استفاده کنید.
2- لباس ها را آویزان کنید
بلافاصله پس از گرفتن آب لباس ها، آنها را آویزان کنید. از رها کردن لباس ها در خشک کن لباسشویی یا سبد خشکشویی اجتناب کنید زیرا این امر می تواند باعث بو گرفتن لباس ها و حتی رشد کپک شود.
داشتن یک رخت آویز برای خشک کردن لباس ها بسیار ضروری است. رخت آویزهای برقی با تولید حرارت، پروسه خشک شدن لباس را سرعت می بخشند.
برای مطبوع شدن خانه می توانید لباس ها را با شوینده های معطر بشویید تا عطر آن در فضا بپیچد.
3- لباس ها را تا حد امکان نزدیک پنجره خشک کنید
توجه داشته باشید که برای خشک کردن لباس ها در خانه، تهویه را فراموش نکنید. برای انجام این کار تا حد ممکن پنجره ها را باز کنید یا رخت آویز را نزدیک پنجره قرار دهید.
از خشک کردن لباس در اتاق هایی مانند آشپزخانه که بخار یا بو در آنها وجود دارد، خودداری کنید و لباس های خیلی خیس را روی رادیاتورها یا بخاری ها قرار ندهید.
سعی کنید پس از چند ساعت لباس ها را برگردانید تا به خشک شدن یکنواخت آنها کمک کند.
خشک کردن لباس ها در خانه در زمستان
بهترین راه برای خشک کردن لباس ها در زمستان ، استفاده از رخت آویزهای حرارتی است اما اگر به این مورد دسترسی ندارید، می توانید پس از گرفتن آب اضافه لباس ها از رخت آویز معمولی هم استفاده کنید.
از تجمع لباس های کثیف و یکباره شستن آنها اجتناب کنید تا در هنگام خشک کردن، فضای بیشتری برای پهن کردن لباس ها داشته باشید.
برای جلوگیری از چروک شدن لباس ها می توانید آنها را به چوب لباسی آویزان کنید و پس از خشک شدن، مستقیما در کمد قرار دهید. این کار به خشک شدن سریع تر لباس ها هم کمک می کند.
ارسال نظر