ناگفته هایی دردناک از انتشار فیلم رابطه جنسی «زهرا امیر ابراهیمی» ! + عکس کشف حجاب این بازیگر
رکنا: این روزها زهرا امیر ابراهیمی، بازیگری که انتشار فیلمی از روابط شخصی اش، او را مجبور به ترک وطن کرد، درباره آن روزها و فردی که عامل انتشار آن فیلم خصوصی بوده، صحبتهایی کرده و دوباره پس از سالها موضوع وی در رسانهها داغ شده است.
به گزارش رکنا، هرچند موضوع این بازیگر سالهاست که تمام شده و خود وی در خارج از کشور است و عامل انتشار فیلم او هم از دنیا رفته، اکنون صحبت بر سر این است که آیا از آن حادثه عبرت گرفته ایم؟ آیا اگر همین امروز فیلمی از روابط خصوصی کسی منتشر شود، به جای روشن کردن بلوتوثهای قدیمی، امروز از طریق شبکههای اجتماعی میلیونها بار آن را به اشتراک نمیگذاریم؟ چند درصد جامعه ممکن است، درباره فیلم روابط خصوصی کسی مطلبی بشنود یا در معرض دیدن آن قرار بگیرد، اما آگاهانه از مشاهده آن پرهیز کند و یا با عدم اشتراک آن در فضای واقعی یا مجازی در ریختن آبرویی سهیم نشود؟
همین امروز با مرور اتفاقات رخ داده برای آن بازیگر تلویزیونی، خیلیها بر آن افسوسها خوردند، اما شاید به همین تعداد هم همین امروز، با سرک کشیدن در زندگی دیگران، موجب ریختن آبرویی شده اند و این همه ناشی از آموزشی است که ما ندیده ایم. آموزش ندیده ایم که علاوه بر حریم فیزیکی و چهاردیواری افراد که حریم خصوصی آنان است، حریم روانی افراد هم حریم خصوصی است، حریم اطلاعاتی و ارتباطی افراد هم حریمی خصوصی است؛ حریمهایی که همه ما در نقض برخی از آنان، استاد شده ایم، چون نه در مورد حریم خصوصی آموزش دیده ایم و نه نقض آن را، یک ناهنجاری اجتماعی به حساب میآوریم.
صرفا با توسل به کنجکاوی و این ایده که باید زودتر و سریعتر از دیگران با خبر شویم، سر در حریم خصوصی افراد میکشیم، بدون توجه به اینکه این سرک کشیدن در حریم خصوصی افراد، ممکن است چه پیامدهای ناگواری برای آنان داشته باشد؛ این در حالی است که قوانین محکم و استواری هم که مانع نقض حریم خصوصی افراد بشود هم در کشور وجود ندارد و حتی گاهی رسانههای رسمی مانند صدا و سیما خود بیش از همه وارد حریم خصوصی افراد میشوند؛ صدا و سیمایی که در این زمینه باید دانشگاه باشد، در این زمینه تولید ناهنجاری اخلاقی میکند.
همه این اتفاقات در حالی پیرامون ما به وفور اتفاق میافتد که به ما در سنت اخلاقی مان گفته میشود که حفظ آبروی افراد در حکم حفظ مال و جان آنهاست و افشا کردن عیوب دیگران حرام است؛ گاهی احساس میشود دلیل برخی معضلات اجتماعی نظیر طلاق، نزاعهای خیابانی و دسته جمعی، ناشی از نقض شدن حریم خصوصی افراد، توسط کسانی است که ذهن و روان خود را هزینه راهیابی به حریم خصوصی دیگران کرده اند.
در ماههای گذشته ـ چه در محیط نخبگی و چه در محیط توده ای ـ به کرات شاهد به اشتراک گذاشتن ویدیوها و تصاویری از افراد و شخصیتهای سیاسی و هنری بوده ایم؛ گاهی هم آنچنان حق به جانب در مورد به اشتراک گذاشتن عیوب همین افراد، سخن میگوییم و خود را در مقام قضاوت قرار میدهیم که گویا بر همه ابعاد آن ماجرا احاطه داریم و خدا یا مردم مسئولیتی به ما داده اند که فردی را با جار زدن عیوبش رسوا کنیم؛ غافل از اینکه همین که قصد میکنیم با آشکار کردن عیوب افراد، آنان را رسوا کنیم، وارد حریم خصوصی آنان شده ایم و با اینکه در کوتاه مدت ممکن است از اینکه زودتر به اطلاعاتی درباره فردی دست پیدا کرده و آن را منتشر کرده ایم احساس غرور کنیم، در بلند مدت احساس پشیمانی سراغ ما خواهد آمد که دیگر قابل جبران نیست؛ در همین مورد زهرا امیر ابراهیمی، اکنون چه کسی خوشحال است که آن فیلم را دیده و حتی آن را به اشتراک گذاشته است؟ از چه باید خوشحال باشد؟ از آبرویی که رفته است؟
اکنون عامل انتشار اولیه آن ویدیو به گفته خود آن بازیگر، از دنیا رفته است و راهی هم برای جبران آن اشتباه ندارد و افرادی هم که مسلسل وار آن اشتباه را تکرار کرده اند هم احتمالا راهی برای جبران ندارند. اگر قانون از ما محافظت نکند، ما خود را فراموش کرده ایم. کاش در کلاسهای تربیتی و پرورشی به جای توصیههای سنتی اخلاقی زیستن، راههای عملی اخلاقی زیستن که بر اساس آن کدهای اخلاقی قانونگذاری هم صورت گرفته را به فرزندان این کشور آموزش دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
سلام. واقعا منو این مقاله زیبا پرمحتوا در مورد خانم ابراهیمی ناراحت کرد....
کدام ناگفته دردناک خاک بر سر عوضی کثافت کاری کرده طلبکار هم هست پدرسوخته
رابطه شخصی ایشون حالا از دید شما کثافت کاری چه ربطی به شما داره؟شما نمیدونی حق نداری در مورد زندگی خصوصی فردی قضاوت کنی؟شما فکمیکنی کی هستی که بخودت اجازه میدی طبق عقاید شخصی خودت راجب زندگی خصوصی فردی اینطور بی شرمانه قضاوت کنی؟حالا فکر میکنید این رفتار شما که به حریم و حرمت دیگری تجاوز میکنید کثافت کاریه یا رفتار خصوصی ایشون که بخودش مربوطه؟
در مورد حریم خصوصی و نریختن آبروی افراد چنان سخنرانی بکنی و عکس کشف حجاب رو ضمیمه سخنرانیت بکنی و انتظار داشته باشی مردم از مطالبت استفاده بکنن و عبرت بگیرن
چه فکر احم......
به نظر من هر کس باید حریم خصوصی داشته باشد چه فیزیکی و چه روحی ولی این حریم نباید به شکلی باشه که منافات با معنویات و انسانیت داشته باشد.من نمی توان در حریم خصوصی خودم کاری بکنم یا حرفی بزنم که با اصول انسانیت و معنویات و روحیات و ادیان ما منافات داشته باشد.در حریم خصوصی باید طوری عمل کرد که وقتی خود شخص به آن حریم فکر می کنه بتونه نتیجه درستی بگیره نه اینکه مدتی یا عمری از تجزیه و تحلیل این حریم خصوصی اذیت بشه.حتی اگر کسی نبینه و نفهمه .
ما باید بدانیم و بفهمیم که همیشه باید کاری را انجام بدیم حتی در خصوصی ترین لحظات زندگی مان احساس خوبی بهمون دست بده.
اگر کسی نبینه و نفهمه خدا که هست.
چقدر راحت مسیر زندگی یک نفرو میشه عوض کرد.
خیلی ناراحت شدم
منم متولد ۱۳۶۰هستم اون زمان دقیقأ یادمه بیست وپنج سالم بود و با چهارتا دختر که باهم دست بودیم تو یه شرکت کار میکردیم یادمه همه در مورد این موضوع حرف زدن ولی ما چهار نفر حتی نه این فیلم و حاضر نشدیم ببینیم وحتی غیبت کنیم مثله این میمونه که من لباسمو عوض کنم یکی فیلم بگیره پخش کنه هرشخصی حریمی داره نباید سرک بکشیم
سلام منم ناحت شودم از ابراهمیی