واکنش استاندار به تعطیلی کارخانه قدیمی لرستان؛
کارخانه پارسیلون نوسازی یا جایگزین شود
رکنا؛ استاندار لرستان در واکنش به تعطیلی کارخانه پارسیلون، تأکید کرد که این صنعت باید نوسازی یا جایگزین مناسبی برای پارسیلون ایجاد شود.
به گزارش رکنا از لرستان؛ سید سعید شاهرخی، در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید لرستان، گفت: تسهیل سرمایهگذاری و بازسازی واحدهای راکد برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی باید در اولویت باشد.
او با اشاره به وضعیت کارخانه پارسیلون اضافه کرد: تجهیزات و تولیدات کنونی این کارخانه با نیاز بازار همخوانی ندارد و باید این صنعت نوسازی و یا جایگزین مناسبی برای پارسیلون ایجاد شود.
استاندار لرستان ادامه داد: جلساتی در تهران برای احیای کارخانه لاستایکسازی برگزار شدهاست و تلاش میکنیم تا این واحد نیز تعیینتکلیف شود.
شاهرخی با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساختهای ضروری لرستان در حوزههایی مانند آب، راه و فرودگاه، بیان کرد: شرایط برای تولید و اشتغال در این استان باید بهبود یابد.
کارخانه پارسیلون در سال 1353 با هدف تولید نخ، الیاف نایلون و فیلامنت تأسیس شد. این کارخانه در سالهای ابتدایی تأسیس یکی از بزرگترین مراکز صنعتی غرب کشور بود.
کارخانه پارسیلون با تولید سالانه 14 هزار تن انواع نخ نایلون خام، استرچ و یکهزار تن گرانول پلیآمید 6 بهعنوان منبع تأمین نیازهای بازار داخلی و صادرات به کشورهای همسایه نیز شناخته میشد.
این کارخانه در سال 1390، بهدلیل بدهیهای معوقه به یک شرکت خصوصی دیگر واگذار شد، اما این تغییر نیز بهدلیل نبود برنامهریزی مؤثر و عدم حمایت مالی کافی، بهسرعت به بحران تبدیل شد.
واگذاریهای مکرر کارخانه پارسیلون نشاندهندۀ بحرانهای جدی برای این واحد تولیدی با سابقه 50 ساله در دهه 90 بود و تحریمها و نوسانات ارزی نیز افزایش هزینههای تولید و کاهش تقاضا برای محصولات این کارخانه را بهدنبال داشت.
ارسال نظر