معرفی ابتدایی انیمیشن رویاشهر / دومین اثر از سازندگان انیمیشن بنیامین

به گزارش رکنا، انیمیشن رویاشهر دومین محصول خالقان انیمیشن بنیامین است که به جشنواره فیلم فجر آمده و در این مطلب نگاهی به اخبار و اطلاعات و نقدهای آن می‌اندازیم.

خلاصه داستان انیمیشن رویاشهر

انیمیشن رویاشهر داستان ماجراجویانه پسربچه‌ای به نام آرات است که تصمیم دارد قهرمان رویاشهر شود. این اثر نگاهی به آینده دارد و امیرهوشنگ زند سرپرست گویندگان این اثر سینمایی است.

عوامل و صداپیشگان انیمیشن رویاشهر

این انیمیشن سینمایی به کارگردانی محسن عنایتی تهیه شده و امیرهوشنگ زند سرپرست گویندگان آن است که توسط اداره‌کل فرهنگی شهرداری تهران با مشارکت مجتمع مهوا و سازمان سینمایی سوره در استودیو آینده‌نگار تهیه و تولید شده است. مصطفی حسن‌آبادی تهیه‌کننده این اثر است، مجری طرح آن آینده‌نگار بوده.

صداپیشگی فیلم رویاشهر با حضور منوچهر زنده‌دل، لیلا کوهسار، میرطاهر مظلومی، آرزو آفری، ابراهیم شفیعی و اردشیر منظم انجام شده است.

چند نکته درباره انیمیشن

    این اثر که تولید آن پس از انیمیشن «بنیامین» توسط شرکت آینده‌نگار آغاز شد، در رویداد رویازی ارائه و جزو تولیدات سازمان سینمایی سوره قرار گرفت که بعدتر معاونت فرهنگی شهرداری تهران و مجتمع مهوا نیز در روند تولید، از آن حمایت کردند. تولید این انیمیشن حدود ۳ سال طول کشید.

رویاشهر به روایت کارگردان

محسن عنایتی نوش آبادی | رویاشهر یک داستان فانتزی، تخیلی و تاریخی دارد. این فیلم درباره ۲ شهر است که رویا شهر به عنوان یکی از شهرهای اصلی آن شناخته می‌شود. رویا شهر در داستان فیلم به نوعی به خطر می‌افتد و در معرض نابودی قرار می‌گیرد و نوجوان ۱۲ ساله‌ای برای نجات آن دست به کار می‌شود. پیش از ساخت فیلم چند ایده را در دست داشتیم که یکی از آن‌ها «رویا شهر» بود. ایده آن درباره بازسازی و بازآفرینی زمان حال و تحولات دنیای امروز است که در قابل یک داستان تخیلی، تاریخی و جهانی فانتزی پرداخته می‌شود.

اساسا در ژانر فانتزی باید دست به خلق جهان بزنید؛ جهانی که قواعد آن با دنیای خودمان متفاوت است، این کار وقتی سخت‌تر می‌شود که جهان خلق شده هدف قهرمان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد یعنی قهرمان با هدفی که دارد باید دست به اقداماتی در اتمسفری که زندگی می‌کند، بزند. از طرف دیگر خلق چنین دنیایی باعث پویایی، حرکت و فضای مهیجی می‌شود که مخاطب هم آن را می‌خواهد. این ژانر رفتن به سمت مخاطب، به خصوص مخاطب کودک و نوجوان را بیشتر می‌کند.

منبع: فیلیمو