این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد
کودکی بازیگر «زخم کاری» در «سرزمین مادری»/ بیلبوردهای «گناه فرشته» هم تبلیغاتی شد!
پلتفرمهای نمایش خانگی در هفته گذشته، محل نقشآفرینی کوتاه حسین خواجهامیری و پخش یک ریلیتیشو بدون حضور سلبریتیها بود.
چند سالی است که شبکه نمایش خانگی رونق قابل توجهی یافته و هر هفته محصولات پرتعدادی را روانه خانه مخاطبان میکند. در این آثار که با حضور عوامل شناختهشده و ستارههای گرانقیمت، توجهات را جلب میکند، گاه اتفاقات جالب و تازهای میافتد که در فضای رسانهای دیده نشده یا کمتر دیده میشود.
در بسته خبری - تحلیلی هفتگی «نکتهبازی با شبکه خانگی» تلاش میکنیم تا برخی از این اتفاقات را مرور کرده و بدون لو دادن قصه سریالها، به اطلاع مخاطبان سرویس فرهنگ و هنر «فرارو» برسانیم. با ما همراه باشید.
رونمایی هفته: تبلیغات بیلبوردی در «گناه فرشته»
با گذشت حدود ۲ ماه از پخش تبلیغات روی بیلبوردهای شهری در خروجی سریال «زخم کاری: بازگشت»، به نظر میرسد این اتفاق در سریال « گناه فرشته » نیز تکرار شده. در دومین قسمت از این مجموعه که جمعه منتشر شد، چند بیلبورد شهری به شکلی واضح، به نمایش درآمد که برندهای مختلفی را تبلیغ میکرد.
جالب آن که یکی از این برندها با برند تبلیغشده در فصل دوم «زخم کاری» مشترک است تا این شائبه به وجود آید که این قرارداد تبلیغاتی، نه توسط سازندگان آثار، بلکه توسط فیلیمو پلتفرم پخشکننده آنها منعقد میشود.
پخش تبلیغات درون سریال به شکلی دیگر البته در «پدر گواردیولا» نیز سابقه دارد. در این اثر، نام و لوگوی یک سایت ارائهدهنده خدمات بیمهای روی خودروی بعضی شخصیتها درج شده؛ اقدامی که این بار البته از سوی سازندگان انجام شده، چراکه پلتفرم تماشاخونه، بعد از تولید، این سریال را خریداری کرده است.
سوژه هفته: حضور ایرج در «پدر گواردیولا»
در دهمین قسمت از فصل دوم سریال «پدر گواردیولا» که پنجشنبه در پلتفرم تماشاخونه منتشر شد، در سکانسی که به مرور خاطرات «پوری» اختصاص داشت، پلانهایی کوتاه از خوانندگی حسین خواجهامیری مشهور به «ایرج» در سینمای متروکه محل زندگی شخصیتهای این سریال به نمایش درآمد. گویی ایرج به یک مراسم عروسی در این سینمای متروکه رفته و برای شخصیتهای آن به خوانندگی پرداخته است.
این حضور، اولین نمایش تصویری از حسین خواجهامیری در سریال «پدر گواردیولا» به شمار میآید که حالا در قسمتهای پایانی این مجموعه، اتفاق افتاده است. این مجموعه به کارگردانی سعید نعمتا... که پخش خود را از تابستان آغاز کرد، به زودی به اتمام خواهد رسید.
اتفاق هفته: «ناتو» بدون سلبریتی
از نخستین روزی که محتوای غیرنمایشی به مدیوم نمایش خانگی و بعد از آن به پلتفرمهای ویاودی راه یافت، معمولا سلبریتیها پای ثابت برنامههای غیرنمایشی بودهاند؛ چه مسابقه، چه ریلیتیشو، چه برنامه گفتوگومحور. در ریلیتیشوی «ناتو» محصول پلتفرم فیلمنت نیز همین اتفاق افتاد و شرکتکنندگان آن همواره از جنس سلبریتیهای شناختهشده سینما و تلویزیون بودند. با این حال در قسمت اخیر این برنامه، ۵ عضو یک گروه تئاتر کمدی حاضر شدند که اگرچه به عنوان بازیگر روی صحنه تئاتر میروند، اما سلبریتی نیستند.
روشن نیست آیا حضور این بازیگران تئاتر بر اساس تعاملات مالی شکل گرفته یا صرفا انتخاب سازندگان برنامه یا پلتفرم بوده است.
نگاهی به کامنتهای کاربران شبکههای اجتماعی پای پستهای مربوط به این قسمت، نشان میدهد حضور آنها کمابیش با استقبال نیز مواجه شده است.
ارجاع هفته: شخصیت بیاتشده مجازی در «هفت»
در قسمت هفتم مجموعه نمایش خانگی «هفت» که سهشنبه در پلتفرم تماشاخونه در دسترس قرار گرفت، شخصیت «فرخ سهند» با بازی امیر جعفری وارد قصه شد که مردی متمول است و در تجارت مواد مخدر دست دارد. این شخصیت در اولین سکانسهای حضورش در این سریال، در دیالوگهایی متعدد، به «سهیل سنگرزاده» اینفلوئنسر اینستاگرام ارجاع میداد که با تکهکلامهایی، چون «برقراری عزیز؟»، «جون دل»، «ادای حال بدا رو درنیار» شناخته میشد.
سنگرزاده سال ۹۹ به شهرت رسید و حالا مدتهاست دیگر در فضای مجازی به اندازه آن زمان توجهات را جلب نمیکند. «هفت» نیز در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ ساخته شده و به نظر میرسد سازندگان آن که این ارجاعات مجازی را در سریال قرار دادهاند، فکرش را نمیکردند که اثرشان با حدود ۳ سال اختلاف نسبت به زمان تولید، به پخش برسد و ارجاعشان به دنیای مجازی، در زمان پخش بیات شده باشد.
چهره هفته: بازیگر تأثیرگذار «زخم کاری» در نوجوانی
چهارشنبه دو قسمت نخست فصل دوم مجموعه «سرزمین مادری» از طریق پلتفرم تلوبیون پلاس منتشر شد و با پرش زمانی صورتگرفته، «علی» فرزند کوچک خانواده «اوس حسین» که در فصل اول، قادر به سخن گفتن نبود، در سنین نوجوانی قرار گرفته است. جالب این که بازی در نقش «علی» را سهند جاهدی بر عهده دارد که پاییز ۱۴۰۲ با نقش «شهریار» در فصل دوم مجموعه «زخم کاری» دیده شد و در قسمتهای پایانی، یکی از نقاط عطف این سریال را رقم زد.
جاهدی که متولد ۱۳۷۵ است، در زمان تولید «سرزمین مادری» حدود ۱۲-۱۳ سال سن داشت و در زمان تولید «زخم کاری: بازگشت» ۲۷ ساله شده بود.
جالب آن که در آخرین قسمت از فصل اول «سرزمین مادری» مهدی حسینینیا بازیگر «رهایم کن» و «برادران لیلا» نیز نقشی بسیار کوتاه و یک خط دیالوگ داشت.
ارسال نظر