این مطلب از صفحه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
برای جوان معترض ۲۰متر خانه بگیرید، آرام میشود! / این چه حرفی است آقای فیاض؟!
رکنا: ابراهیم فیاض درباره اعتراضات اخیر و مشکلات افرادی که به عنوان اعتراض گر در خیابان حضور دارند صحبت هایی را بیان کرد.
ابراهیم فیاض بیان کرد:
* اگر اعتراضات در کلاس سیاسی باشد، بله. اما الان که دیگر اعتراضات سیاسی نیست و جنبه های دیگری پیدا کرده است دیگر می توان هر انتظاری از شعار دهنده ها و سازندگان شعارها داشت.
* (در پاسخ به این سوال که ممکن است به خاطر همین شعارهای رکیک، یک سری از افراد از همراهی با معترضان و اعتراض اجتماعی صرف نظر کنند): به نظر من، اولش همه شوک می شوند اما بعد عادی می شود.
* (با بیان اینکه قبلا اگر کسی فحش می داد می گفتند طرف چاله میدانی است و لات است و از طبقه فرهنگی پایین جامعه است اما الان شرایط تغییرکرده): الان این شعارها و فحش ها را قشر متوسط است که می دهد؛ قش ر متوسط بی ادب شده؛ قشر متوسطی که دیگر آداب را قبول ندارد چون مسائل مختلفی به طرز وحشتناکی دارد پدرش را درمی آورد.
* (درباره دلیل خود به اینکه کسانی که شعار رکیک می دهند از طبقه متوسط هستند): چون آمار می گوید قشر متوسط شهری وارد دانشگاه می شود و طبیعتا باهوش ترهای این طبقه هم وارد دانشگاه شریف شده اند.
* (درباره راه حل توجه به دختران و پسران معترض): من به شما می گویم اگر به مسائل روحی و روانی دختران و پسران مان توچه کنیم خیلی از مشکلات حل می شود. الان شما ببینید دختر و پسری به اوج عاطفه انسانی می رسند اما گاهی به دلیل مشکلات اقتصادی می گویند خداحافظ، من رفتم! دراین مسئله هم دختر و هم پسر شدیدا دچار بحران روانی می شود؛ احساس نامردی و بی شرفی می کنند. همین به مشکلات روانی و چه بسا خودکشی منجر می شود. اگر اینها یک مسکن ۲۰ متری هم داشته باشند که در آن آرامش بگیرندـ
* حتی اگر در آن فقط بتوانند نان و ماست یا نان و پنیر بخورند ـ مسئله حل می شود، اما حتی همین هم نیست. البته به شرطی که صدا و سیما در سریال هایش زندگی اشرافی نشان ندهد. یا کسانی مثل فوتبالیست ها و سلبریتی ها را الگو نکنید. مدام کاخ هایشان را به مردم نشان ندهید. طرف با خودش می گوید اینها هیچ کدام سواد نداشته اند، هیچ دانشگاهی راهشان نداده اند، اما میلیاردها ثروت دارند و مرتبا هم در رادیو و تلویزیون حضور دارند.
* (درباره پیش بینی اش از آینده اعتراض ها): این جنبش تازه شروع شده و هنوز مختصات خاصی ندارد چون نه لیدر و رهبر دارد و نه چیزهای دیگر. باید زمان بگذرد تا مختصات آن مشخص شود. این جنبش اجتماعی است و در آن، هم معترضین کم کم به پختگی می رسند و هم حکومت. شاید هم به گفتگو منجر شود برای همین باید فعلا منتظر ماند.
منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر