الفاظ رکیک به آقای بازیگر برای بازی در افرا! / پژمان بازغی فاش کرد

پژمان بازغی تابستان 1353 متولد شد. پژمان بازغی در یک خانوادهٔ ۵ نفره در تهران چشم باز کرد. پژمان بازغی در دوران کودکی، به واسطهٔ شغل پدرش، در شهرهای مختلف زندگی کرده‌است. پس از تولد، 4 سال در تهران و در منازل سازمانی نیروی دریایی زندگی کردهدر سال 1357 به شهر رشت می‌رود. با شروع جنگ ایران و عراق و اعزام پدرش برای محافظت مرزهای آب ایران و خلیج فارس به بوشهر رفته و با پایان جنگ، خانواده  پژمان بازغی به تهران بازمی‌گردند.پژمان بازغی پس از قبولی در دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برای تحصیل رشته مهندسی معدن به آنجا بر می‌گردد و از همان‌جا با سینما آشنا می‌شود.

پژمان بازغی

پژمان بازغی درباره سریال «افرا» که مدتی پیش پخش آن از تلویزیون به پایان رسید، گفت: تلویزیون به قصه‌هایی مثل «افرا» که کمی مدرن‌تر و همراه با جامعه باشد احتیاج دارد. ما همیشه در تلویزیون از نقطه آ تا نقطه ب می‌رویم و سعی می‌کنیم یک قصه خطی را رعایت کرده و یک قهرمان داشته باشیم. «افرا» غافلگیری داشت و تا لحظه آخر مردم نمی‌توانستند حدس بزنند که چه اتفاقی می‌افتد.

بازغی درباره برخی انتقادها به شخصیتی که در «افرا» بازی کرد و رفتار این شخصیت، توضیح داد: از قسمت ۱۷ ـ ۱۸ به بعد خیلی‌ها به صفحه‌ام در فضای مجازی آمده و به خاطر رفتارم در سریال انتقاد می‌کردند. در صورتی که زود قضاوت کردند و در انتها قاتل را بخشیدند. ما در جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم و هر کسی دلایل خودش را دارد.

پژمان بازغی

حسنش این بود که در این مجموعه هم خانواده ضارب و هم مقتول را می‌دیدم و به هر دو طرف حق می‌دادیم. اینکه مردم واکنش نشان می‌دادند، خوب بود؛ البته گاهی الفاظ نادرست هم به کار می‌بردند این هم بخشی از حرفه ماست. منِ پژمان بازغی به عنوان کسی که بیش از بیست سال است در سینما و تلویزیون کار می‌کند، می‌گویم این حجم از بازخورد لذت‌بخش است؛ حتی الفاظ بد هم بازخورد خوب است، زیرا انقدر نقش طبیعی بوده و مخاطب ارتباط برقرار کرده که واکنش نشان می‌دهد.

تلخی «افرا» را کم کردیم

بازیگر «افرا» که مهمان برنامه «سریالیست» بود، درباره تلخ بودن قصه «افرا» عنوان کرد: آقای توفیقی خیلی احساسی است. پشت صحنه با ما گریه می‌کند و می‌خندد. در سکانس‌های احساسی می‌دیدم که گریه کرده است. من می‌دیدم که در مونتاژ چقدر سعی کردند بخش‌های تلخ را کمتر کنند چون خیلی تلخ‌تر از این بود. آقای توفیقی گفتند الان شرایط مردم زیاد خوب نیست و برخی پلان‌ها را خارج کردند.

مخاطب از تلویزیون به تلویبیون رفت!

بهرنگ توفیقی ـ تهیه‌کننده سریال «افرا» ـ نیز در پاسخ به سوال مجری برنامه در این خصوص که دلیل افت بینده‌های سریال «افرا» در تلویبیون بعد از قسمت ۱۰ چیست؟ توضیح داد: تعداد بازدید در تلویبیون بعد از قسمت ۱۰ و بعد از قسمت ۶ افت داشته که دلیلش این بود که از یکجا به بعد بیننده‌ها در تلویزیون همراه ما شدند. یعنی از قسمت ۶ با سریال همراه شده‌اند و بعد رفتند قسمت‌های قبل را در تلویبیون دیده‌اند.

سرنوشت شخصیت «مهران» چه شد؟

توفیقی در پایان درباره سرنوشت شخصیت «مهران» در سریال افرا که نامشخص ماند توضیح داد: از یک‌جایی به بعد صلاح دیدند که به مهران پرداخته نشود. مهران به‌واسطه حضور در جریانی که وحید داشت پیش می‌برد حضور داشت و از یک جایی احساس کردیم که باید کنار گذاشته شود. این شخصیت با بازی خوب آریا دِلفانی همراه بود که واقعا بابت این انتخاب خوشحالم؛ جوانی که برای اولین بار آمد و آنقدر محکم در سکانس ایستاد.

برنامه «سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیماست که پنجشنبه‌ها ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود.

به وقت صبح
این مطلب از گروه وب گردی است و فقط جنبه سرگرمی دارد

 

وبگردی