12بازیگر معروف ایرانی که در اوج زیبایی جوان مرگ شدند+ عکس و اسامی جگر سوز

هنرمندان و بازیگران یکی از اقشار معروف در جامعه هستند که اخبار و اطلاعات در مورد آنها معمولا بیشتر دیده و شنیده می شود.  فوت هنرمندان یکی از اتفاقات اندوهناکی است که بسیاری از مردم جامعه را متاثر و غمگین می سازد.

سینما و تلویزیون در سالهای اخیر هنرمندان جوان بسیاری را از دست داده است که براثر دلایل مختلف دار فانی را وداع گفته اند. در ادامه مردان بازیگری که در جوانی فوت شدند را معرفی خواهیم کرد.

حسام محمودی

بازیگران فوت شده

حسام محمودی فرید در ۱ فروردین ۱۳۶۵ زاده شد. او هنرپیشه و دانش‌آموخته رشته حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بود. او پیش از ورود به دانشگاه در کلاس‌های بازیگری مهین اسکویی و امین تارخ شرکت کرد. او همچنین مدتی در کلاس‌های حسن معجونی نیز شرکت کرد. محمودی مدتی عضو گروه لیو به سرپرستی معجونی شد و اجرا در تئاتر را آغاز کرد. محمودی در تست بازیگری برای حضور در فیلم سینمایی خسته نباشید! (۱۳۹۱) پذیرفته و با بازی در مجموعهٔ گاهی به پشت سر نگاه کن (۱۳۹۴) وارد تلویزیون شد.

محمودی ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سن ۳۷ سالگی به علت ایست قلبی درگذشت. آخرین نقش‌آفرینی او در سریال رحیل (۱۴۰۲) بود که در میانه تولید آن درگذشت و نقشش ناتمام ماند.

شهرام عبدلی

بازیگران فوت شده

شهرام عبدلی بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون 29 اردیبهشت 1355 در تهران متولد شد. این هنرمند با سریال «همسفر» در سال 1378  فعالیت خود را آغاز کرد و با سریال «خط قرمز» به شهرت رسید. شهرام عبدلی در آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی همچون سرقت ادبی، مختارنامه، سر دلبران، راز ناتمام، جلال2، سالهای مشروطه، صبح آخرین روز و …نقش آفرینی کرده است.

او که برای بازی در سریال «آسوده باش» به کارگردانی حسن حج گذار در نمایش خانگی به مشهد رفته بود، به هنگام استراحت در هتل، دچار عارضه مغزی شده و پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان، روز 6 اسفند ماه 1401 درگذشت.

اشکان بانکی

بازیگران فوت شده

وی پسر اصغر بانکی، تهیه کننده سینما بود. او برای اولین بار در فیلم سینمایی تو و من در کنار محمدرضا گلزار، الناز شاکردوست و بهنوش بختیاری حضور داشت. او در روز 31 مرداد ماه 93 بر اثر ایست قلبی درگذشت.

عارف لرستانی

بازیگران فوت شده

وی بازیگر سریال های طنز نوستالژیک و متولد ۱۳۵۱ در کرمانشاه بود که در فروردین ۱۳۹۶ به شکلی نابهنگام در اثر ایست قلبی و در سن تنها ۴۴ سالگی درگذشت. لرستانی با سریال های کمدی جنگ ۷۷ به کارگردانی مهران مدیری وارد دنیای بازیگری طنز شد و در دیگر سریال های کمدی ساخت مدیری مانند قهوه تلخ ، ویلای من و در حاشیه نیز بازی کرد.

از دیگر کارهای لرستانی در حوزه تلویزیون می توان به محله گل و بلبل، مرد دو هزار چهره، نود شب، پلاک ۱۴ و کوچه اقاقیا و در حوزه سینما نیز به فیلم های معادله، شام عروسی، مانی و ندا و ته خط اشاره کرد. لرستانی پیش از مرگ در پستی اینستاگرامی خواسته بود در روستای پدری اش در کرمانشاه و در کنار پدربزرگش دفن شود و همین اتفاق نیز افتاد.

عارف لرستانی در این پست اینستاگرامی نوشته بود: «عبدالحسین لرستانی، پدربزرگم. مردی که در روستای سیمینه، سمت سرآب نیلوفر کرمانشاه دفن شده. من هیچ‌وقت او را ندیدم، او هم هیچ‌وقت مرا ندید. سال‌ها قبل، خیلی قبل‌تر از اینکه من به دنیا بیایم، مرده‌بود. با اینکه هیچ‌وقت همدیگر را ندیدیم، دلم می‌خواهد وقتی مُردم کنار او در روستای سیمینه دفن شوم، احساس می‌کنم کنارش آرام خواهم بود. خیال مردن ندارم، اما مرگ خبر نمی‌کند».

سید علی طباطبایی

بازیگران فوت شده

آقای طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون در آبان ۱۳۶۲ در تهران به دنیا آمد و در شهریور ۱۳۹۴ در سن ۳۴ سالگی بر اثر ایست قلبی بدرود حیات گفت. او با بازی در فیلم سالاد فصل در سال ۱۳۸۳ به تهیه کنندگی پدرش سیدکمال طباطبایی و به کارگردانی فریدون جیرانی به دنیای سینما معرفی شد.

از سریال های تلویزیونی که طباطبایی در آن ها بازی کرد نیز می توان به ترانه مادری، آشپز باشی و باجناق ها اشاره کرد. علی طباطبایی شب هشتم شهریور ۱۳۹۴ در خانه پدرش دچار حمله قلبی شده و در نهایت همانجا بر اثر ایست قلبی درگذشت.

علی انصاریان

بازیگران فوت شده

فوتبالیست، مجری و بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون بود که در تیر ۱۳۵۶ به دنیا آمد و در بهمن ۱۳۹۹ در سن ۴۳ سالگی بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت. انصاریان از معدود بازیکنان ایرانی دنیای فوتبال بود که هم در پرسپولیس و هم در استقلال بازی کرده بود و سابقه حضور در تیم ملی را داشت.

انصاریان پیش از اینکه در سال ۱۳۹۰ از دنیای فوتبال خداحافظی کند نیز وارد تلویزیون شده و در چند اپیزود سریال هایی مانند زیر آسمان شهر و نقطه چین بازی کرده بود اما بعد از پایان فوتبال به صورت جدی وارد حوزه بازیگری شد و حتی مجری گری چند برنامه تلویزیونی اینترنتی را نیز بر عهده داشت. او یک بار نیز شانس خود را در موسیقی امتحان کرده و در خرداد ۱۳۹۰ ترانه ای به نام «شدید» منتشر کرد اما در ادامه حوزه موسیقی را کنار گذاشت.

از فیلم های سینمایی علی انصاریان می توان به پاداش سکوت، کلاف، هدیه، حس خوب زندگی، اژدر، رمانتیسم عماد و طوبی، کولبرف و بعد از اتفاق و از کارهای تلویزیونی او نیز می توان به سرزده، محکومین، کیمیا، خانه اجاره ای و چارخونه اشاره کرد. علی انصاریان در جریان یک برنامه اینترنتی به مناسبت شهرآورد همراه با دوست و همبازی سابقش مهرداد میناوند به کرونا مبتلا شده و چند روز پس از مرگ میناوند، او نیز در مقابل ویروس کرونا تسلیم شده و درگذشت. انصاریان به وصیت خودش در کنار قبر پدرش در بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

حسین ابراهیمی

بازیگران فوت شده

آقای ابراهیمی بازیگر جوانی بود که در سال ۱۳۵۵ متولد شده و در بهمن ۱۳۸۵ به دلیل سکته قلبی در سن ۳۰ سالگی درگذشت. شاخص ترین حضور او بازی در سریال کهنه سوار در سال ۱۳۷۶ در نقش حسین بود که در آن نقش جوانی را بازی می کرد که علیرغم مخالفت های پدرش به کشتی روی می آورد. او در این سریال با بازیگرانی مانند محمد علی کشاورز و آناهیتا همتی همبازی بود. او در تعدادی فیلم کوتاه برای شبکه جام جم نیز بازی کرده و قرار بود در یک سریال دیگر با نام همسفر بازی کند که مرگ این فرصت را از او گرفت.

علی برقی

بازیگران فوت شده

برقی متولد آبان ۱۳۵۷ در تهران بود که در ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ در سن ۴۲ سالگی در اثر امبولی ریه در بیمارستان سینا تهران درگذشت. میترا شیرخانی همسر وی نیز در ۱۳ فروردین ۱۳۹۲ در اثر ایست قلبی درگذشته بود. برقی اولین بار در سال ۱۳۷۱ با فیلم شرم به کارگردانی کیومرث پوراحمد به دنیای بازیگری وارد شد و بعدها در سریال های ویلای من، بچه مهندس، دادستان، ساختمان پزشکان و نون و ریحون نیز بازی کرد.

علی ابوالحسنی

بازیگران فوت شده

ابوالحسنی نیز در تیرماه ۱۳۵۱ در کرمانشاه به دنیا آمد و در اسفند ۱۳۹۸ در اثر عارضه قلبی در تهران درگذشت، در حالی که تنها ۴۷ سال سن داشت. او نیز مانند همشهری و دوستش، عارف لرستانی،بازیگری را با سریال های طنز و سریال جنگ ۷۷ و دیگر آثار طنز مهران مدیری آغاز کرد اما در ادامه به برنامه سازی و حضور در شبکه استانی کرمانشاه روی آورد. او در دانشگاه با کامبیز دیرباز، حمید گودرزی و حسام نواب صفوی همکلاس بود. آخرین کار او پیش از مرگ نیز بازی در نقش رییس کلانتری کرمانشاه در سریال نون خ ۲ به کارگردانی سعید آقاخانی بود.

ابوالحسنی در مورد فاصله گرفتنش از مهران مدیری و سریال های او گفته بود: «مسائلی پیش آمد و من و مهران از هم جدا شدیم که بعد از آن ماجرا در سال ۱۳۸۱ هر قراردادی می‌نوشتم کارم کنسل می‌شد. نمی‌گویم مهران مدیری باعث کم‌کاری‌ام بود، خودم هم نفهمیدم چرا بعد از سوءتفاهمی که بین من و مهران به‌وجود آمد قراردادهایم در دقیقهٔ آخر جلویش گرفته می‌شود. چه کرمانشاه بودم و جوان بودم و سرم باد داشت؛ اما اگر الآن بود باز آن کارها را نمی‌کردم؛ ولی همیشه همه جا گفته‌ام که دار و ندارم از هنر را از مهران مدیری دارم».

از کارهای غیرطنز مرحوم ابوالحسنی می توان به ارمغان تاریکی و معمای شاه اشاره کرد. او در روز شنبه دهم اسفند ۱۳۹۸ در بیمارستان قلب امیر آباد تهران در اثر عارضه قلبی درگذشت و یک فرزند از او به نام طاها به جای ماند.

داوود اسدی

بازیگران فوت شده

اسدی نیز یکی از بازیگران محبوب دهه ۷۰ و ۸۰ بود که در آذر ۱۳۴۸ به دنیا آمد و در فروردین ۱۳۸۷ در اثر سکتی قلبی و در سن ۳۸ سالگی درگذشت. او نیز از طریق دنیای طنز به شهرت رسید و اولین اثر او ساعت خوش بود که علاوه بر بازیگری، به عنوان نویسنده نیز در آن فعالیت می کرد. از کارهای تلویزیونی دیگر اسدی می توان به خط شکن، تلفن همراه، نرگس، کاشانه، گل های ۷۷، زائر غریب، پرواز ۵۷ و نوروز ۷۴ اشاره کرد. اسدی همچنین در فیلم های سینمایی سرحد، مادرم گیسو و دیدار نیز بازی کرده بود.

حسن جوهرچی

بازیگران فوت شده

حسن جوهرچی فرزند حمید در سال ۱۳۴۷ در جوادیه (تهران) با اصالتی اردبیلی متولد شد. وی لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر تهران داشت. بازی در سینما را در سال ۱۳۶۷ با «فیل در تاریکی» که بعد از پانزده سال کامل شد شروع کرد.

اولین بازی مطرح او در سینما در سال ۱۳۷۰ با فیلم برخورد به کارگردانی سیروس الوند بود. اما با بازی در سریال در پناه تو در سال ۱۳۷۳ به شهرت رسید. همسر او مهناز بیات، چهره‌پرداز است. حسن جوهرچی در بیش از ۳۰ اثر هنری نقش ایفا کرده بود. وی در ماه رمضان سال ۱۳۸۹، مجری برنامه ماه عسل بود.

حسن جوهرچی در ساعت ۵ بامداد روز جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۹۵، پس از تحمل عارضهٔ کبدی و عفونت ریوی و کلیوی، به علت ایست قلبی در سن ۴۸ سالگی درگذشت.

محمود کاکاوند

محمود کاکاوند

وی متولد سال ۱۳۵۶ بود که در سال ۱۳۸۱ در اثر یک سانحه در سن ۲۵ سالگی درگذشت. کاکاوند که علاوه بر بازیگری در عرصه ورزش نیز فعالیت داشت اولین بار با بازی در فیلم «سام و نرگش» به کارگردانی ایرج قادری و بازی محمد رضا گلزار در سال ۱۳۷۹ به شهرت رسید. او در این فیلم نقش عبد برادر نرگس و دوست سام را بازی می کرد.

شایعاتی در مورد خودکشی کاکاوند به گوش می رسید اما اطلاعات دقیقی در مورد علت مرگ او در دست نیست. برخی گفته اند که وی در منطقه تهرانپارس زندگی کرده و دو سال بعد از ساخت فیلم سام و نرگس در اثر پرت شدن از طبقه چهارم به پایین جانش را از دست داده است.

وبگردی