استقبال ویژه و بی نظیر مردم از فیلم های لاتاری و به وقت شام  +عکس

این دو فیلم با دو حوریت و موضوع متفاوت هر کدام تصویر تازه و بکری از قهرمان در سینما را برای مخاطبان ارائه دادند. تصویری که در انتها باعث تشویق و ایستادن مخاطبان در پایان هر دو فیلم منجر شد. پرداختن به مسائل روز خاورمیانه در "به وقت شام" و مطرح کردن مشکلی اجتماعی و بین المللی در "لاتاری" از دلایل موفقیت های این دو فیلم هستند.

به وقت شام جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا که در جشنواره فیلم فجر افتخارات فراوانی همچون بهترین کارگردانی را از آن خود کرد با ۴،۳۸۸،۲۵۸،۰۰۰ فروش دومین فیلم اکران نوروزی است.

بازگشت دوباره قهرمانان به سینمای ایران/استقبال ویژه مردم از لاتاری و به وقت شام/////////////چهارشنبه

از سویی دیگر لاتاری ساخته محمدحسین مهدویان که خود سال گذشته با ماجرای نیمروز یکی از رکورداران بود پس از نزدیک به دو تنها ۴،۳۷۱،۸۸۸،۰۰۰ تومان فروخته و در جایگاه سوم ایستاده است.

نبود قهرمان در سینمای ایران طی سالهای گذشته و رواج کمدی های سطحی سطح سلیقه تماشاگران را به شدت تنزل داده بود تا اینکه امسال این دو فیلم بازگشتی قدرتمند از قهرمانان ملی را جلوه دادند.

بازگشت دوباره قهرمانان به سینمای ایران/استقبال ویژه مردم از لاتاری و به وقت شام/////////////چهارشنبه

شخصیت های متفاوت "هادی حجازی فر" در هر دو فیلم نمودی متفاوت از قهرمان ملی را ارائه می دهد. در فیلم لاتاری این قهرمان با طعم غیرت وارد کار شده و انتقام اتفاقی تلخ را در کشوری دیگر باز می ستاند. در فیلم به وقت شام نیز هادی حجازی فر در نقش پدری وفادار به کشور و اعتقادات وارد عمل شده و در کنار فرزندش برای دفاع از حرم تا پای جان ایستادگی می کند.

"بابک حمیدیان" نیز در فیلم به وقت شام بازی تحسین برانگیزی را ارائه می دهد. وی که دغدغه های خانوادگی فراوانی تجربه می کند این بار برای دفاع از حرم و ادامه دادن راه پدر از همه چیز گذشته و در راه سفری بدون بازگشت پا می گذراد.

بازگشت دوباره قهرمانان به سینمای ایران/استقبال ویژه مردم از لاتاری و به وقت شام/////////////چهارشنبه

سینمای ایران در دهه های اخیر به طور کلی با قهرمان ملی خداحافظی کرده بود و این در حالی است که سینمای هالیوود نه تنها به قهرمان پروری می پردازد بلکه برای ایجاد حس قهرمان دوستی در میان مردم به حضور ابرقهرمانان اصرار ویژه ای دارد.

نکته بینی مهدویان و حاتمی کیا در این دو فیلم و پرداختن به مسائلی که از چالش های اصلی مردم ایران در سالهای اخیر است نشان می دهد این دو کارگردان با تفکری ویژه به مسائل روز نگاه کرده و می خواهند دغدغه های تماشاگران را از کمدی های مبتذل به آثاری همچون لاتاری و به وقت شام ارتقا دهند.