واکنش لاوروف به ادعای نتانیاهودر مورد ایران
کدخبر:
300307
لینک کپی شد
رکنا: وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه در مورد ادعای بنیامین نتانیاهو که گفته بود ایران قصد حمله به رژیم صهیونیستی را دارد واکنش نشان داد.
کدخبر:
300307
لینک کپی شد
![واکنش لاوروف به ادعای نتانیاهودر مورد ایران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/7skqCZivHpAF/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cBVBvW-sEY_ivtfuJ1_NwVg,,/%D9%84%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%81.jpg)
رکنا سیاسی: به نقل از اسپواتنیک، سرگئی لاوروف ، وزیر خارجه روسیه در واکنش به این ادعای نتانیاهو گفت: روسیه هیچگونه اطلاعی از اینکه ایران در حال آماده شدن برای حمله به اسراییل باشد، ندارد.
روز دوشنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ایران را متهم کرد که در حال ساخت سایتهای موشکی در سوریه و لبنان برای تولید موشک و درراستای حذف اسراییل است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
دلیل آب اوردن شکم چیست؟ + فیلم
ارسال نظر