تنبل های ماقبل تاریخ این تونل ها را حفر کرده اند ! + عکس

در سراسر نواحی شمالی آمریکای جنوبی، صدها تونل عظیم وجود دارند که توسط انسان حفر نشده اند اما به اندازه ی کافی بزرگ هستند که انسان ها بتوانند در آنها راه بروند. شکل گیری این تونل ها به هیچ فرایند شناخته شده ی زمین شناسی نیز مرتبط نیست. جالب است بدانید که خالقان این تونل ها شواهد مختلفی بر دیوارها و سقف های آن به جا گذاشته اند که از آن جمله می توان به علامت پنجه های بزرگ اشاره نمود.

به گزارش لست سکند، زمین شناسان این پدیده را Paleoburrow نامیده و بر این باورند که این تونل ها توسط گونه های منقرض شده ای از تنبل های عظیم الجثه حفر شده اند.

نام این تونل ها را شخصی به نام هاینریش فرانک – پروفسور دانشگاه فدرال ریو گرانده دو سول- در اوایل سال 2000 انتخاب نمود، این شخص شانس این را داشت که با یکی از این تونل ها در شهر Novo Hamburgo مواجه شود. از آن زمان تاکنون اطلاعات اندکی در مورد این تونل ها و در ادبیات علمی وجود دارد. اما هاینریش فرانک و تیم های محققان دیگر از آن زمان بیش از 1500 تونل دیگر را تنها در ایالت ریو گرانده دو سول کشف کرده اند. بعضی از این تونل ها صدها پا طول داشته و به جهات مختلف شاخه شاخه شده اند.

بزرگترین این تونل ها 2000 پا طول، 6 پا ارتفاع و 3-5 پا عرض دارد. تخمین زده می شود که 4000 تن سنگ و نخاله از این مسیرها بیرون برده شده تا ساخت چنین تونل هایی ممکن شود. واضح است که ساخت این تونل ها نه کار یک یا دو تنبل بلکه چندین نسل بوده است.

فرانک بر این باور است که این تونل ها توسط دسته ای از تنبل های بسیار غول آسا (به اندازه ی فیل های امروزی) حفر شدند که زمانی در آمریکای جنوبی ساکن بوده و 10000 سال پیش نیز منقرض شده اند. اینها برخی از بزرگترین پستانداران خشکی روی کره ی زمین بوده اند که از نظر ابعاد تنها ماموت ها از آنها بزرگتر هستند. البته برخی دیگر نیز معتقدند که نوعی از گورکن های منقرض شده (کمی کوچکتر از تنبل های غول آسا) مسئول حفر این تونل ها بوده اند.

بدون در نظر گرفتن اینکه چه کسی این تونل ها را حفر کرده، سایز این تونل ها چیزی است که فرانک و همکارانش همچنان به دنبال توضیحی برای آن هستند.

این تونل ها از نظر توزیع جغرافیایی نیز بسیار عجیب هستند چرا که تنها در نواحی جنوبی برزیل مانند ریو گرنده دو سول و سانتا کاتارینا یافت شده اند. تعداد بسیار کمی از آنها در نواحی شمالی برزیل یا دیگر کشورهای آمریکای لاتین وجود دارند. حتی در آمریکای شمالی که زمانی تنبل های غول آسا و گورکن های عظیم ساکن بوده اند هیچ تونلی به این شکل یافت نشده است.

هرچند گرگ مک دانلد، دیرینه شناسی از دفتر مدیریت سرزمین معتقد است که فقط باید زمان بگذرد تا ما انسان ها موفق به پیدا کردن این تونل ها در سایر نقاط شویم. «این حقیقت که ما این تونل ها را در مناطق خاصی نداریم شاید به این دلیل باشد که آنها را نادیده گرفته ایم.»

در حال حاضر همچنان سوال های بیشماری پیرامون این تونل ها و خالقان آنها وجود دارد. چه کسی این تونل ها را ساخته است؟ دلیل ساخت این تونل ها چیست؟ این تونل ها کی و چگونه ساخته شده اند؟

این تصویر داخل اولین تونل کشف شده در آمازون را نشان می دهد. این تونل تقریبا دو برابر بزرگتر از دومین تونل بزرگ شناخته شده در برزیل می باشد. خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

وبگردی