30 زن و مرد به دنبال مرد 300 میلیاردی بودند / شگردش خاص بود
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: فرد کلاهبرداری که در پوشش فعالیت در زمینه ساخت و ساز و سرمایه گذاری در بازارهای ارز دیجیتال در شهرستان های شهریار و ملارد از ۳۰ شاکی کلاهبرداری کرده بود توسط ماموران پلیس آگاهی غرب استان تهران دستگیر شد.
![30 زن و مرد به دنبال مرد 300 میلیاردی بودند / شگردش خاص بود](https://cdn.rokna.net/thumbnail/zhqeGENmur2x/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cNI7lKC0TokmvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی غرب استان تهران اظهار کرد: در پی وصول پرونده های کلاهبرداری در پوشش شرکتی با فعالیت در زمینه ساخت و ساز و سرمایه گذاری در بازارهای ارز دیجیتال در حوزه غرب استان تهران به ویژه شهرستان های شهریار و ملارد، با برسی های صورت گرفته و اخذ اظهارات از شکات مشخص شد فردی خود را به عنوان مدیرعامل شرکت معرفی و با شگرد واگذاری سود، سوژه های خود را از طریق تبلیغات سرمایه گذاران انتخاب و اقدام به کلاهبرداری به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال از ۳۰ شاکی کرده است.
وی افزود: با وصول پرونده های مختلف از کلانتری های حوزه شهرستان شهریار مشخص شد فردی با معرفی خود به عنوان مدیرعامل، در پوشش سرمایه گذاری در ساخت و ساز زمین های شمال کشور و هم چنین سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال، با افرادی قرارداد با سودهای هنگفت تحت شرکتی منعقد کرده و پس از اینکه با شاکیان قرارداد بسته و با دریافت پول ها از محل متواری شده است که پس از اخذ اظهارات شکات و تکمیل پرونده، گزارش به مرجع قضائی ارسال شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران تصریح کرد: با آغاز تحقیقات پلیس، هویت متهم و محل سکونت و تردد وی در شهریار مورد شناسایی قرار گرفت و با بررسی بانک های اطلاعاتی و اخذ اظهارت شکات، در نهایت مخفیگاه وی در شهرستان شهریار شناسایی و پس از هماهنگی های قضائی، ماموران پلیس آگاهی در عملیاتی غافلگیرانه متهم و کلاهبردار فراری را دستگیر کردند.
سردار عزیزی بیان کرد: متهم در تحقیقات پلیس اعتراف کرد که در سال ۱۳۹۹ کافی نتی در شهرک شاهد شهریار داشته و با سیستم ارزهای دیجیتال آشنا و حدود ۷ ماه از شهریور ماه سال ۱۴۰۰ در زیر مجموعه یک شرکت خارجی فعالیت داشته و متوجه کلاهبرداری آنها شده و پس از قطع ارتباط با شرکت اعلامی با صرافی های خارجی آشنا شده که با همکاری صرافی ها، خرید رمز ارز خارجی در فضای مجازی می کرده و پس از تبدیل پول ایرانی به رمزارز و انتقال آنها به حساب های بانکی و حساب کاربری خود اقدام به خرید و فروش رمز ارز می کرده که اکثرا با ضررهای جبران ناپذیر روبرو شده و سپس با اهالی شهرک محل زندگی خود، قراردادهای مالی مبنی بر سودآوری از طریق بازارهای ارز دیجیتال منعقد کرده و در این خصوص مبالغی از آنها دریافت می کرده است.
وی ادامه داد: تلاش برای شناسایی شکات احتمالی پرونده ادامه داشته و با هماهنگی مقام قضائی، متهم به همین جهت در اختیار پلیس آگاهی غرب استان تهران قرار گرفته است.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اقرار صریح متهم به کلاهبرداری و برابر هماهنگی قضائی، همگی شکات با متهم مواجه حضوری شدند و تلاش برای شناسایی همدستان احتمالی متهم ادامه دارد.
-
جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بینالمللی بیروت + فیلم
ارسال نظر