بازداشت ۲۰۰  اتباع غیرمجاز در قشم

به گزارش رکنا، سرهنگ علی اکبر مرادی امروز (جمعه سوم اسفند)، اظهار کرد: بازداشت و جمع‌آوری این افراد با اجرای طرح هجرت برخورد با اتباع خارجی و غیرقانونی در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان قشم ادامه داد: برابر اطلاعیه‌های قبلی پلیس این شهرستان مرزی مبنی بر شناسایی و گزارش حضور اتباع خارجی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و یگان‌های تابعه این فرماندهی، مأموران پلیس توانستند با همکاری و مشارکت قشموندان این تعداد تبعه خارجی غیر مجاز را در سطح این جزیره جمع‌آوری کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان قشم توضیح داد: این افراد در جهت ساماندهی اتباع خارجی غیر مجاز و طی هماهنگی‌های به عمل آمده به کشورهای خودشان بازگردانده می‌شوند.

سرهنگ مرادی از قشموندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و به‌کارگیری اتباع خارجی موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

 

  • اولین مخاطب شعرهای حامد عسکری کیست؟ / شعرخوانی زیبای همسر حامد عسکری