آرایشگر معروف در دام قانون به خاطر جراحی‌های غیرمجاز

به گزارش رکنا، مدتی پیش، اطلاعاتی به دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی پایتخت رسید که از دخالت یک آرایشگر معروف در امور پزشکی حکایت داشت. شواهد به دست آمده نشان می‌داد که این آرایشگر مشهور که چندین صفحه پربازدید در شبکه‌های اجتماعی داشت، از طریق انتشار فیلم‌های تبلیغاتی و راه‌اندازی جشنواره‌های مختلف، زنان و دختران جوان را به انجام انواع جراحی‌های زیبایی، از جمله کاشت ابرو، تشویق می‌کند. او وانمود می‌کرد که تمامی اقداماتی که در مرکز زیبایی‌اش انجام می‌دهد کاملاً قانونی و دارای مجوز است. همین تبلیغات سبب شده بود که روزانه ده‌ها نفر برای انجام کاشت ابرو به این مرکز مراجعه کنند.

در شرایطی که طبق قانون، کاشت ابرو و اقداماتی از این دست در حیطه فعالیت پزشکان قرار دارد، این زن تنها در زمینه آرایشگری مهارت داشت و اقدام به کاشت ابرو از سوی او، مداخله در امر پزشکی و به نوعی جرم محسوب می‌شد. بر اساس این اطلاعات، پرونده‌ای در این زمینه تشکیل و تحقیقات در این خصوص آغاز شد.

شواهد به دست آمده نشان می‌داد که این آرایشگر مشهور بیشتر مشتریانش را از طریق فضای مجازی به دست می‌آورد و محل کار او یک سالن در غرب تهران بود. برآوردهای اولیه نشان می‌داد که او چندین دستیار دارد و علاوه بر خودش، حداقل پنج نفر دیگر نیز در این مرکز اقدام به انجام عمل کاشت ابرو می‌کنند. این مرکز هر روز از صبح زود تا شب مشغول به کار بود و روزانه ده‌ها نفر تحت عمل کاشت ابرو قرار می‌گرفتند. بررسی شواهد نشان داد که این آرایشگر معروف روزانه حدود یک میلیارد تومان از این طریق درآمد داشت.

پس از جمع‌آوری شواهد و مدارک کافی علیه این مرکز زیبایی، بازپرس پرونده دستور بازداشت این زن و افراد مرتبط با او را صادر کرد و همچنین حکم پلمب کردن این مرکز غیرمجاز صادر شد. در همین راستا، گروهی از ماموران پلیس همراه با شماری از ماموران بهداشت و به سرپرستی قاضی سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی، به این مرکز اعزام شدند. مشاهدات این تیم با تحقیقات اولیه هم‌خوانی داشت و حتی فراتر از آن نیز بود. بررسی اسناد موجود در این مرکز نشان داد که روزانه حداقل ۴۰ مورد کاشت ابرو در این مرکز فاقد تجهیزات پزشکی لازم انجام می‌شود. مراجعه‌کنندگان، غافل از اینکه خانم آرایشگر و همکارانش هیچ تخصص و مجوزی برای انجام این کار ندارند، تحت عمل جراحی قرار می‌گرفتند. در نهایت، این آرایشگر و پنج نفر از همکارانش که در این اقدامات دخالت داشتند، به اتهام مداخله در امور پزشکی بازداشت شدند و مرکز زیبایی نیز با مجوز قضائی پلمب گردید.

قاضی سعید احمدبیگی، سرپرست دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی، در این خصوص به همشهری گفت: "نکته مهم در این پرونده این است که فردی که اقدام به عمل کاشت ابرو می‌کند، باید پزشک باشد و در این حوزه تخصص و مجوز لازم را دارا باشد، چرا که این عمل در حیطه کارهای پزشکی قرار دارد. اما متهمان بازداشت‌شده هیچ‌گونه تخصص و مجوزی در این زمینه نداشتند. شهروندان نباید به سادگی و بدون آگاهی، زیر تیغ چنین افرادی قرار بگیرند؛ زیرا چنین اقدامات غیرمجاز و در مراکزی که فاقد تجهیزات پزشکی لازم هستند، می‌تواند بسیار خطرناک و پرعوارض باشد و حتی جان افراد را به خطر بیندازد."

وی همچنین افزود که تحقیقات در این پرونده ادامه دارد و متهمان در حال حاضر با قرار قانونی در بازداشت به سر می‌برند.

وبگردی