انتقاد رئیس دانشگاه ایران از وضعیت تهران در موج پنجم کرونا / تهران آرایش قرمز ندارد

چند هفته ای است که موج پنجم کرونا در کشورمان آغاز شده است. شیوع کرونای هندی در سطح کشور موج پنجم کرونا را به همراه داشته است. شیوع موج پنجم کرونا در کشور منجر به قرمز شدن وضعیت کرونایی 132 شهر شده است. از جمله شهرهایی که وضعیت آن در موج پنجم کرونا قرمز شده، تهران است. اما با وجود اعمال محدودیت های کرونایی، شلوغی های تهران در موج پنجم کرونا اصلا شبیه به شهری نیست که در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

به گزارش رکنا، جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در وبیناری که با حضور رؤسا و مدیران بیمارستان‌های استان تهران با موضوع پیک پنجم کرونا برگزار شد، اظهار داشت: متأسفانه خیلی سریع گرفتار پیک پنجم کرونا شدیم و قطعاً کار بسیار سخت است اما بر اساس وظیفه باید برای رسیدگی به مردم و عبور از این شرایط آمادگی کامل داشته باشیم.

وی با بیان اینکه متأسفانه شهر تهران آرایش شرایط قرمز را ندارد، افزود: حجم مراجعه به مراکز درمانی در حال افزایش است و پیش بینی می‌شود در چند روز آینده به هفت هزار بستری در استان تهران برسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: یکی از ابتکارات مؤثر در پیک قبلی ارائه خدمات درمانی سرپایی در کلینیک‌ها بود که در کاهش میزان بستری بیمارستانی گره‌گشا بود. امروز هم باید سراغ نوآوری دیگری رفته و بررسی کنیم که چقدر می‌توانیم از ظرفیت مراقبت‌های درمانی در خانه‌ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به چهار گروه بیمار در پیک پنجم کرونا ، گفت: گروهی نیاز به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه و یا نیاز به بستری در بخش‌های عادی بیمارستانی دارند و عده‌ای در کلینیک‌ها، درمان‌های سرپایی دریافت می‌کنند اما گروه چهارم از بیمارانی کرونایی، نه آنقدر بد حال هستند که بستری شوند و نه امکان مراجعه به کلینیک‌ها را دارند، این افراد می‌توانند با رسیدگی‌های تحت نظارت در منزل درمان شوند.

کوهپایه زاده تاکید کرد: باید سعی کنیم با کمترین مراجعه به مراکز درمانی پیک پنجم کرونا را مدیریت و پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به ظرفیت سامانه تلفنی ۶۰۷۰، گفت: باید خدمات این سامانه را به اطلاع مردم برسانیم تا با راهنمایی صحیح هم از نگرانی و سردرگمی شهروندان کم شود و هم در استفاده از تخت‌های بستری بیمارستان‌ها، تعادل برقرار باشد.

کوهیپایه زاده در ادامه تصریح کرد: ما حداقل باید برای مهرماه ۱۴۰۰ شرایطی را فراهم کنیم که دانشجویانی که پایان نامه و کارهای عملی و آزمایشگاهی دارند در دانشگاه حضور پیدا کنند.‌

وبگردی