آینده شغلی فارغ التحصیلان مستلزم انتخاب رشته مناسب

رکنا اقتصادی: مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأثیر جشنواره‌های دانش‌آموزی در راهنمایی آنها برای انتخاب رشته‌های دانشگاهی، گفت: بسیاری از دانشجویان ما نمی‌دانند چرا رشته دانشگاهی خود را انتخاب می کنند و جشنواره های دانش آموزی می‌تواند آنها را برای انتخاب بهتر هدایت کند.
به گزارش ایسنا، علیرضا ناطقی ـ اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی نمی‌دانند چرا رشته دانشگاهی‌ خود را انتخاب کرده‌اند درحالی‌که پاسخ این چرایی خیلی مهم است چون اساس آینده این افراد به ویژه آینده شغلی آنها را تشکیل می‌دهد.
وی ادامه داد: اگر دانشجویان ندانند چرا به این راه آمده‌اند، پس از پایان دوره تحصیل، عمر و زمان و هزینه‌شان از دست رفته است و نمی‌توانند دوباره از پله نخست آغاز کنند و فارغ از آن هزینه زیادی هم به کشور تحمیل می ‌شود.
به گفته ناطقی، این مساله که دانش آموزان در مقطع متوسطه بدانند در آینده چه رشته‌ای را انتخاب خواهند کرد و دلیل این انتخاب چیست بسیار مهم است، چون هم اکنون بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی نمی‌توانند به چرایی انتخاب رشته خود دست پیدا کنند.
وی تصریح کرد: یقینا برگزاری جشنواره‌ها می‌توانند به دانش آموزان در انتخاب رشته دانشگاهی کمک کنند. در انجام پروژه همین‌که دانش آموزان فکر کرده‌ و بر اساس علاقه خود انتخابی انجام داده‌اند، پایه‌ریزی بسیار خوبی است. لذا ضروری است دانش آموزان بیاموزند با رجوع به خود پاسخ را بیابند و از والدین و مشاور هم کمک بگیرند.
مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون که در دوازدهمین جشنواره تعاونی‌های فرهنگی آموزشی راه رشد سخن می‌گفت، تاکید کرد: خوب است که مدیران سیستم آموزشی به برخی موضوعات مهم فکر کنند؛ خیلی اوقات ما باید طرح سؤال کنیم. نیازی نیست پاسخ را به دانش آموزان ارائه دهیم. پرسش اساس تفکر دانش آموزان است. ما خیلی وقت‌ها به نوجوانان پرسش اساسی زندگی را نمی‌گوییم و او فقط بزرگ می‌شود و وقتی به دهه سوم زندگی‌ می‌رسد تازه می‌پرسد، من می‌خواهم چه‌کار کنم؟برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.