رشد 16 درصدی عناوین نمایشگاهی اصفهان/ 300 هزار بازدیدکننده در یکسال!+فیلم
رکنا: مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی اصفهان گفت: در سال جاری ۴۳ عنوان نمایشگاهی تعریف شد که رشد ۱۶ درصدی نسبت به سال گذشته داشتیم و تقریباً در ماه ۴ نمایشگاه برگزار میشود.
به گزارش رکنا از اصفهان؛احمدرضا طحانیان مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان در نشست خبری اظهار کرد: در سال گذشته 36 عنوان نمایشگاهی با حضور نزدیک به 300 هزار بازدید کننده و در کنار 170 رویداد برگزار شد، که هدف این رویدادها تسهیلگری و بسترسازی بوده است که فعالان بخش خصوصی و مسئولان دولتی در آن حضور داشتند. در این سال ۲۵ هیئت تجاری خارجی از 19 کشور از نمایشگاه اصفهان بازدید کردند و در هر نمایشگاه تعدادی غرفه خارجی داشتیم که البته این مقدار برای ما رضایت بخش نبود.
وی افزود: همچنین بازبینی و بازطراحی طرحهای توسعهای سایت نمایشگاه انجام شد و فاز ۲ نمایشگاه در سال 1402 آغاز شد و مراحل کار سالن شماره ۲ از اسفندماه آغاز شد و در حال حاضر در فاز اجرای فنداسیون و سازه است و با رشد 60 درصدی حدود 8 هزار و 700 متر به فضای نمایشگاهی اضافه می شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان ادامه داد: در سال گذشته همه معابر و زیرساختها تکمیل شد و بیش از ۱۰۰ هزار متر مربع به فضای معابر افزوده شد و ظرفیت پارکینگ از هزار و 200 خودرو به نزدیک ۴ هزار خودرو در نمایشگاه اصفهان رسید و حتی در موارد خاص نمایشگاهها حدود ۵ هزار خودرو در این پارکینگ محل پارک دارند.
وی تصریح کرد: در سال جاری ۴۳ عنوان نمایشگاهی تعریف شد که رشد ۱۶ درصدی نسبت به سال گذشته داشتیم و تقریباً در ماه ۴ نمایشگاه برگزار میشود که کار بسیار سختی است و در کنار هر عنوان نمایشگاهی رویدادها و نشستهای تخصصی نیز برگزار میشود.
طحانیان اضافه کرد: از ابتدای سال تا امروز بیش از ۱۴۰ هزار نفر از نمایشگاه اصفهان بازدید کردند که این استقبال نشان از مسئولیت دشوار ما دارد و هر نمایشگاه با توجه به نیازهای بازار و صنعت کشور برگزار میشود و تعصبی روی تعداد یا عنوان نمایشگاهی نداریم و هدف اصلی ما نیاز است و در این راستا از برگزاری نمایشگاههای جدید استقبال میکنیم همچنین بیش از ۴ کشور غرفه دار و ۱۰ کشور بازدیدکننده از سراسر جهان داشتیم.
وی در پاسخ به خبرنگار رکنا تاکید کرد: حضور نمایندگان خارجی موحب رضایت صنعتگران شده است، اما اینکه این ارتباط به نمایندگان خارجی توسط صنعتگران ایجاد شده یا نه از دسترس ما خارج است. ما در این راستا با کشورهای اطراف خودمان تعامل خوبی داریم و برخی نیز با هزینه خوبی در نمایشگاه حاضر میشوند.
نمایشگاه اصفهان، تنها نمایشگاه کشور بدون مشکل برق
وی با اشاره به توجه شرکت نمایشگاه های اصفهان به مسائل زیست محیطی تصریح کرد: یکی از رسالتهای نمایشگاه نگاه به مسائل زیست محیطی و پایداری آن و توسعه درختکاری و فضای سبز است و ما در این راستا حدود 5 هزار متر مربع را مجهز به آبیاری قطرهای کردیم و در همین راستا به دنبال سازههای چند بار مصرف برای ساخت غرفههای نمایشگاه هستیم و از زوایای مختلف در حال بررسی است که در آینده نزدیک محقق میشود.
مدیر عامل شرکت نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان با اشاره به اینکه مزیتهای بازدیدکنندگان نصیب صنایع استان میشود، افزود: ما در نمایشگاه بستر گفتگو و بازدید را فراهم میکنیم تا به اقتصاد کشور و به ویژه استان اصفهان کمک کنیم تا شاهد بالندگی بیشتر این مرز و بوم باشیم.
طحانیان درباره تأمین برق نمایشگاه اصفهان اظهار کرد: در سال گذشته دو ژنراتور برق خریداری شد که در اوایل سال جاری در مدار قرار گرفتند و تنها سایت نمایشگاهی کشور که مشکل برق ندارد نمایشگاه اصفهان است و برای احداث پنلهای خورشیدی فراخوان منتشر کردیم که امیدواریم به زودی در این زمینه کاملاً خودکفا شویم.
تعامل نمایشگاه اصفهان با شرکتهای دانش بنیان
محمد گیوی، معاون امور نمایشگاهها و برنامهریزی و توسعه بازار نمایشگاه بینالمللی اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: غیر از بحث کمیت در تقویم نمایشگاه ۱۴۰۳ مدنظر قرار گرفته بحث کیفیت و رویکردهای نمایشگاهی حائز اهمیت است که قالبا در فرهنگ ما نمایشگاهها نمایش توانمندیها تلقی میشود اما رویکردی که بسیار مهم است به سوی نمایشگاههای تقاضا محور حرکت کنیم به این منظور که نیازهای صنایع و شرکتها به شرکتهای دانش بنیان و صاحب فناوریهای نوین در نمایشگاه عرضه شود.
وی افزود: در راستای برگزاری نمایشگاههای تقاضامحور، تعامل خوبی با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، انجمن شرکتهای دانش بنیان استان و کشور و معاونت علمی و فناوری برقرار کردیم تا در آینده این تعاملات و برنامهها به نتایج خوبی منجر شود و در جلسات هم اندیشی این نگرش را مطرح کردیم تا فرهنگسازی شود و مجریان نمایشگاه این رویکرد را دنبال کنند تا با برگزاری نمایشگاهها مسائل اقتصادی و کسب و کارها حل شود.
معاون امور نمایشگاهها و برنامهریزی و توسعه بازار نمایشگاه بینالمللی اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حوزه برگزاری نمایشگاهها با همکاری جهاد دانشگاهی نظرسنجیهایی با مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان انجام میشود که با بررسی آنها نقاط قوت و ضعف هر رویدادی مشخص میشود که در این راستا میتوانیم در بهبود هرچه بیشتر برگزاری نمایشگاهها تلاش کنیم.
گیوی تاکید کرد: برخی نمایشگاهها در مرحله رشد هستندو طبعا دستاورد و بازدیدهای خوبی دارند اما برخی نمایشگاه ها در مرحله جنینی هستند و برای ادامه کار نیاز به حمایت بیشتری دارند.
گفتنی است این مجموعه طبق آخرین مدل نمایشگاهی جهان شامل یک سالن پیوسته با قابلیت تفکیک به سه سالن پنج هزار متری پیوسته طراحی و ساخته شده و از فضاهایی مانند ساختمان رجیستری، پاویون مذاکرات بینالمللی، سالن گردهماییها و نشستهای خبری، سالنهای مذاکره، مجموعه رستوران و کافیشاپ، توفقگاه متمرکز و فضای باز برگزاری نمایشگاه برخوردار است. این مجموعه ۱۷ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی ساخته شده دارد و نخستین شهرک نمایشگاهی کشور به شمار میرود.
اصفهان/ بهمن راعی
ارسال نظر