امنیت پایدار، لازمه توسعه گردشگری در کردستان است

به گزارش رکنا از کردستان؛محمد رضایی  در دومین جلسه کمیسیون امنیت گردشگران استان، اظهار داشت:استان کردستان ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد.

سرپرست معاونت‌سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان، افزود: تأمین امنیت گردشگران از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در صنعت گردشگری است و با فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه این صنعت می‌توان استان را به رشد اقتصادی مطلوبی برسانیم.

وی با اشاره به موضوع ساماندهی خانه مسافرها در استان عنوان کرد:باید با یک برنامه‌ریزی منظم و با داشتن راهبرد صحیح، خانه مسافرها در استان ساماندهی شوند.

رضایی یادآور شد: ضروری است با رعایت ضوابط استاندارد در مراکز اقامتی و گردشگری، زمینه بهره‌مندی افراد از خدمات مناسب فراهم شود.

سرپرست معاونت‌سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان ضمن معرفی تورهای غیرمجاز برای برخورد قانونی نسبت به معرفی تورهای دارای مجوز به گردشگران اقدام کند.

وی بیان داشت: امیدواریم با همکاری ادارت مربوطه در راستای تامین امنیت عمومی و خصوصی گردشگران داخلی و خارجی گام برداریم.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در این جلسه گفت: این استان ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به دروازه گردشگری سلامت کشور را در اختیار دارد.

یعقوب گویلیان اظهار داشت:با توجه به مرز مشترک استان کردستان با کشورعراق، ظرفیت‌های ویژه‌ای برای ورود گردشگران عراقی به ویژه در حوزه توریسم سلامت در استان وجود دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود:می‌توان با بهره‌بردن از بیمارستان‌های کوثر و بعثت سنندج و پذیرش تورهای سلامت بیماران، علاوه بر کاهش آلام آنان، فرصتی بزرگ برای اشتغال‌زایی و ایجاد درآمد و ارزآوری به استان را فراهم کرد.

وی عنوان کرد:خوشبختانه در دو ماه گذشته و پس از تبادل تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌ها بین استان کردستان و اقلیم شمال عراق، شاهد ورود گردشگرانی از کشور عراق در قالب 4 تور به استان بوده‌ایم.

گویلیان در ادامه مرز سیرانبند را فرصتی مناسب برای رونق و شکوفایی گردشگری در بانه و استان عنوان کرد و گفت: باید با مدیریت و برنامه‌ریزی درست، آمار و اطلاعات دقیق از مراکز گردشگر پذیر و توانمندی‌های گردشگری کردستان به مسافران ورودی از مرزهای استان ارائه شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان داشت: تورهای گردشگری باید در قالب و چارچوب قوانین و مقررات مربوطه فعالیت داشته باشند و با هر فردی که نسبت به ایجاد کانال در فضای مجازی اقدام و بدون رعایت موازین قانونی تور برگزار کند، برخورد می‌شود.

وی یادآور شد: اگر از پتانسیل‌های موجود به درستی استفاده شود می‌توان استان را به سمت توسعه و آبادانی بیشتر پیش برد.

 

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: خانه های مسافر با هدف رشد گردشگری در کردستان ساماندهی می‌شود.

آرمان وطن‌دوست با بیان اینکه استان کردستان همواره میزبان خوبی برای مهمان‌های داخلی و خارجی بوده است، اظهار داشت:موضوع گردشگری باید بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و جذب گردشگر خارجی برای کردستان بعنوان سیاست استان تلقی شود.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری استان افزود:با تمهیداتی که از طریق سامانه صدرا و جانا فراهم شده است، برگزاری تورهای گردشگری از طریق دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی و گردشگری امکان‌پذیر است.

وی عنوان کرد:این اداره‌کل از فعالیت غیر مجاز خانه‌مسافرها ممانعت می‌کند و به همین منظور سه شرکت مجری خانه‌مسافر با هدف ساماندهی و مدیریت خانه‌های مسافر سروآباد، هورامان و کامیاران فعال شده است.

وطن‌دوست بیان داشت: ساماندهی این واحدها از جمله ضرورت‌هایی است که از لحاظ مختلف برای مسافران و گردشگران نیاز محسوب می‌شود.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان گفت: هم اکنون ۲۶ اقامتگاه بوم‌گردی در استان مشغول به فعالیت هستند و بنا داریم تا پایان سال این آمار به 32 واحد افزایش یابد.

وی یادآور شد: امیدواریم با همکاری و همراهی مسئولان مربوطه بتوانیم با برنامه‌ریزی لازم زمینه تسهیل سفر گردشگران داخلی و خارجی به استان فراهم شود. 

عبدالحکیمی /کردستان