کاظم صدیقی در نماز جمعه تهران از مردم عذرخواهی کرد

به گزارش رکنا، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران، اظهار کرد: امت مومن و بابصیرت و همچنین نفس ضعیف خود را به تقوای الهی توصیه می کنم. تقوا نتیجه ایمان است. تقوا هم توشه آخرت و هم لباس است. انسان باتقوا هم آبرو دارد و هم تمکن زندگی اخروی نصیب او می شود.

وی ادامه داد: در این چند روز اخیر شبکه های مجازی قتلگاه جوانان و مسلخ آبروها شده و این طلبه و سرباز ناچیز آنان را بهانه قرار دادند و در اثر یک غفلت موجب شدند که دل مردم شکست. مردم ما را می دیدند گریه می کردند. از اینکه ما باعث شدیم به شما حمله شد، از شما مردم ایران و رهبر انقلاب عذرخواهی می کنم. خیلی بدهکار شما مستمعین این دو دهه خطبه های این ناچیز هستم.

خطیب جمعه تهران افزود: فضای تند برخاسته از بیرون و دشمنان من را نمی زنند بلکه مردم را می زنند، ولی این هجمه در بصیرت شما تاثیری نگذاشت و به همین دلیل بدهکار شما بوده و از شما تشکر می کنم. این ها که برای آبروی یک طلبه ناچیز به میدان آمدند، خدایا آبروی دنیا و آخرت آنها را محفوظ بگردان.

صدیقی در ادامه خاطرنشان کرد: خداوند ماه رمضان سفره محبت خود را برای بندگان قرار داد. ماه رمضان ماه اشک، رقت، انسجام دل ها، زدودن کدورت ها، صله رحم، کمک های مومنانه و سیر و سلوک است. جدا شدن از ماه رمضان جدا شدن از یک زمان نیست. این ماه جلوه رحمت خاص خداوند است. ماه رمضان ماه ذکر خداست. در این ماه، بندگان به عزمی دست می یابند که در برابر همه وسوسه های درونی و بیرونی مقاوم می شوند. هیمنه قدرت های بزرگ برای این بندگان از بین می رود و با همه قدرت ها دست و پنجه نرم می‌کنند و با این اراده بر آنها پیروز می شوند. سلاح انسان را پیروز نمی کند بلکه همین اراده است که موجب پیروزی می شود.

وی همچنین گفت: ما بعد از ماه رمضان دیگر در زمین دشمن بازی نمی کنیم، اتحاد و انسجام داریم، اسیر شایعات نمی شویم، دروغ نمی گوییم، غیبت نمی کنیم و اخلاق الهی موجب انسجام دل ها بدست می آوریم. دشمن نمی تواند ما را از هم جدا کرده و ما را به گناه وادار کند که این خیلی مهم است.

صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران بیان کرد: اجتماع صدهزار نفری در استادیوم آزادی یک نوآوری بود و به کوری چشم دشمنان شکوه و جلوه افتخارآمیز زیادی داشت. احسان مومنانه، کمک به آزادی زندانیان و حضور چند میلیونی در لیالی قدر، ابتکار شهردار تهران در گستردن سفره های ساده و دور از تشریفات افطاری از اقدامات مهم در ماه رمضان بود. سفره هشت کیلومتری افطاری در مشهد پهن شد و چه صفایی داشت. این اقدامات فرهنگ سازی، نوآوری و زیبایی هایی است که شما مردم با این حجم تبلیغات دشمن برای هدف گرفتن ایمان و انسجام، انجام دادید. در این ماه مبارک، تفسیر قرآن و قرائت قرآن در منازل و مساجد برگزار شد.

وی افزود: حضور شکوهمند و عزت ساز حماسی همه مردم مومن روزه دار برای نماز عید فطر از ارمغان های دل انگیز  خون های شهدای ماست خصوصا نماز عید تهران که شما چنین نمازی را در هیچ جا سراغ ندارید که امام جماعت، نایب امان زمان، رهبری مجاهد و انسانی خودساخته آیت الله خامنه ای باشد. این نماز خیلی جای شکر دارد.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: مسأله اول عالم اسلام، غزه است. صبر، ایثار و مجاهدت در مردم در غزه اوج خود است. مردم غزه بیش‌از ۳۳ هزار شهید تقدیم کردند و بیشتر شهدا کودکان بی دفاع بودند. این کودکان گرفتار گرسنگی و بی دارویی و بیماری هستند. آنها سنگر را ترک نمی کنند و حماس با قدرت با این رژیم جعلی مبارزه می کند و مقاومت لبنان با برنامه منظم، نقاط حساس آنها را زیر ضربات شدید خود قرار داده است. انصارالله یمن شریان های اقتصادی آنها را تحت فشار خود قرار داده و اسرائیل دارد زوال خود را تجربه می کند و در تله ای که خودش ایجاد کرده گرفتار شده است و راه فراری ندارد و به نابودی می رسد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود مقاومت،‌ ایثار و قهرمانی جبهه مقاومت، دولت ها به وظایف خود نه تنها عمل نمی کنند،‌ بلکه آمریکا و اروپا در حالیکه خون کودکان و زنان را می ببیند به اسرائیل کمک می کنند. دولت های اسلامی خلاف خواست ملت های خود با این رژیم قطع ارتباط نکرده و خیانت می کنند.

صدیقی با اشاره به شعار سال، گفت: رهبری امسال را سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیدند. از دولت توقع دارم کمیته هایی از اقشار مختلف و صاحب نظران بخش های مختلف تشکیل دهد تا آنها نحوه ارتباط ملت و دولت و مشارکت را تعریف کنند و تسهیلات و امکانات در اختیار مردمی که به تولید کمک می کنند، قرار دهند. مردم در مساله پول ملی نباید گرفتاری داشته باشند. مردم نباید انقدر خون جگر بخورند. باید مشکلات مردم هرچه سریعتر حل شود و بر آلام مردم، مرهم بگذارند.

وی همچنین گفت: حجاب مساله قرآنی، اسلامی و فقهی و از وظایف بانوان متدین است. زنان قرن ها پایبند به حجاب بودند و زنان عفیف ما در نظام طاغوتی تسلیم خواست رضاخانی نشدند و حجاب را رعایت کردند. الان هم زنان در جبهه اول هستند و دولت و قوه قضائیه و نیروهای مردمی، وزارت فرهنگ و آموزش و پرورش باید در یک برنامه هماهنگ مسائل فرهنگی و تربیتی را پیش ببرند. مبارزه با فساد فقط فساد اقتصادی نیست. بی حجابی قبول فساد غرب است. بعد انقلاب ما چالش حجاب نداشتیم. آحاد مردم حتی آنها که مومن نیستند، قانونمداری کردند. امیدوارم در یک حرکت ملی این مساله حل شود.

منبع: ایسنا

وبگردی