چرا اسرائیل باید از گزارش سرنوشت‌ساز اکسیوس نگران شود؟

دنیس سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل نوشت: اسرائیل باید از این گزارش مهم اکسیوس که امروز منتشر شده، به‌شدت نگران باشد.

به گزارش انتخاب، در این گزارش تحلیلی آمده است:

الف. مسئله فقط این نیست که ایالات متحده از مطالبهٔ برچیدن برنامه هسته‌ای ایران صرف‌نظر کرده، بلکه به‌نظر می‌رسد که آنها رقیق‌سازی ذخایر ۶۰٪ اورانیوم را نشانه‌ای از عدم تمایل ایران به دستیابی به سلاح هسته‌ای تلقی می‌کنند.

ب. واقعیت این است که از منظر تهران، ذخایر اورانیوم اهمیت کمتری نسبت به زیرساخت غنی‌سازی دارد؛ بنابراین تردیدی نیست که ایران برای کاهش فشار اقتصادی، حاضر خواهد بود یا غنی‌سازی ۶۰٪ را متوقف کند یا ذخایر ۶۰٪ را رقیق سازد.

ج. اما مشکل برنامهٔ هسته‌ای ایران صرفاً (و نه فقط) ۶۰٪ نیست، بلکه شامل سانتریفیوژ‌های پیشرفته، نبود یک نظام بازرسی منسجم، فعالیت‌های با کاربرد دوگانه و موارد دیگر نیز می‌شود. این مسائل باید جدا از موضوع ۶۰٪ مورد رسیدگی قرار گیرند.

  • سینا مهراد: یک روز رفتم به پدرم گفتم میخوام فامیلیم رو عوض کنم مطمئن بودم غیر مهراد رو قبول نمیکنه چون عاشق...+ویدیو

اخبار تاپ حوادث