بانوی شیرازی که در لبنان به شهادت رسید که بود؟ + عکس و فیلم
کدخبر:
1054502
لینک کپی شد
ویدیویی از بانوی شیرازی که در لبنان به شهادت رسید در فضای مجازی منتشر شده است.
کدخبر:
1054502
لینک کپی شد
![بانوی شیرازی که در لبنان به شهادت رسید که بود؟ + عکس و فیلم](https://cdn.rokna.net/thumbnail/iYfyn3rKlRmA/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cGVGRDge9mtevtfuJ1_NwVg,,/%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C+%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF.jpg)
معصومه(آرزو) کرباسی و همسرش رضا عواضه زوج نخبهای بودند که روز گذشته مورد هدف پهبادهای اسرائیلی قرار گرفت.
آرزو متولد اسفندماه ۱۳۵۹، دختری باهوش و نخبه که تحصیلاتش را در مقطع کارشناسی در دانشکده مهندسی شیراز تمام کرد.
او پس از ازدواج با رضا عباسی عواضه به لبنان سفر کرد و در دانشگاه آمریکایی علم و فناوری بیروت به تحصیل پرداخت و پس از آن دکترای خود را نیز از دانشگاه تهران گرفت.
رضا عواضه نیز در شیراز تحصیل می کرد و تحصیلات تکمیلی را در بیروت گذراند و دکتری مهندس کامپیوتر را در دانشگاه تهران به اتمام رساند و یکی از نخبگان برجسته در زمینه شبکه های کامپیوتر بود.
ارسال نظر