جزئیات پرداخت خسارت خودروهای آسیب دیده در سیل
رکنا اقتصادی: بارش شدید باران در روزهای گذشته، باعث وقوع سیلابهایی در بسیاری از استانهای ایران شد. این سیلها علاوه بر اینکه جان ۵۳ نفر از هموطنانمان را گرفت، خسارتهای بسیاری از خود بجا گذاشت.
به گزارش رکنا، سیلهای اخیر، آسیب های جبران ناپذیری را برای برخی خودروها به ویژه محصولات داخلی بوجود آوردند. اما آیا این خودروهای آسیب دیده، میتوانند از بیمه خسارت بگیرند؟ آیا این خودروها بیمه بدنه خودرو دارند؟
تصاویری که در فضای مجازی دست بدست میشوند، خودروهای مچاله شده در سیل را نشان میدهند که عملا چیزی از آنها باقی نمانده است.
در حال حاضر، بسیاری از افراد خسارت دیده از سیلابها دغدغه جبران خسارتهای خود توسط بیمهها را دارند. اما آیا بیمه خسارت خودروهای مچاله شده در سیل را میدهد؟
پوششهای اصلی بیمه بدنه خودرو، شامل سه مورد میشود. بیمه حوادث که شامل برخورد خودرو بیمه شده با یک جسم ثابت یا متحرک یا برخورد اجسام دیگر به خودرو است. همچنین واژگون شدن خودرو و خسارات ناشی از عملیات نجات یا انتقال خودرو خسارت دیده نیز تحت پوشش بیمه بدنه قرار میگیرد.
مورد دوم بیمه پوشش حوادث آتشسوزی، صاعقه و انفجار است. خساراتی که ناشی از این موارد باشند، تحت پوشش بیمه بدنه قرار میگیرند. سومین مورد نیز، بیمه سرقت خودرو است. اگر کل خودرو یا بخشی از آن به سرقت برود یا به دلیل اقدام به سرقت، خسارتهایی به خودرو وارد شود، شامل پوشش بیمه بدنه میشود.
خودروهای مچاله شده در سیل خسارت میگیرند؟
اضافه بر پوششهای اصلی، خدماتی توسط شرکتهای بیمه، تحت عنوان پوششهای فرعی بیمه بدنه نیز ارائه میشوند. این خدمات شامل موارد متنوعی از پوششها میشوند که یکی از آنها، بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و آتشفشان است. به این ترتیب، بیمهشونده میتواند با پرداخت هزینه اضافی، از این پوششها بهرهمند شود.
بررسی سایتهای فروش بیمه، نشان میدهد که همه شرکتهای ارائهکننده بیمه بدنه، با دریافت مبلغی اضافه، خودرو را در مقابل حوادث طبیعی نیز بیمه میکنند. این مبلغ اضافه، معادل پنج درصد از کل حق بیمه بدنه خودرو است.
به این ترتیب، افرادی که از قبل، پوشش اضافه حوادث طبیعی را برای خودروی خود خریداری کرده بودند، میتوانند از شرکت بیمه خسارت دریافت کنند.
البته افرادی که تاکنون از این پوشش اضافه استفاده نمیکردند هم میتوانند این پوشش را به بیمه بدنه اضافه کنند تا از خسارتهایی که ممکن است در صورت بروز حادثه در آینده اتفاق بیفتند، پیشگیری کنند.
منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر