400 خانواده در پروژه مسکن ملی نصیرشهر رباط کریم گرفتار شدند / پرداخت 250 میلیون تومان برای چند ستون نیمه کاره؟! + عکس و فیلم

به گزارش رکنا، مهر ماه سال 1402 گزارش رکنا با عنوان "پروژه مسکن ملی نصیرشهر فقط یک نام روی دیوار! / عملکرد ضعیف وزارت راه و شهرسازی در پروژه های مسکن ملی" منتشر شد که خبر از عدم پیشرفت پروژه 400 واحدی نصیرشهر رباط کریم استان تهران، زیر نظر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می داد. متقاضیان این پروژه به خبرنگار رکنا از عدم پیشرفت پروژه و رسیدن به مرحله خاکبرداری بعد از دو سال خبر دادند که حتی یک واحد از پروژه های طرح نهضت ملی مسکن در رباط کریم و نصیرشهر به مردم تحویل داده نشده است. متقاضیان این پروژه ها معتقد بودند که مشخص نیست تا چند سال دیگر صاحبخانه می شوند و در نهایت شاید مجبور به انصراف شوند.

وضعیت طرح نهضت ملی مسکن نصیرشهر، رباط کریم

وضعیت طرح نهضت ملی مسکن نصیرشهر، رباط کریم

فیلم ها و عکس های فوق مربوط به وضعیت پروژه 400 واحدی نصیرشهر در مهر ماه 1402 است

حالا بعد از گذشت بیش از یک سال از تاریخ گزارش رکنا و بعد از 4 سال از ثبت نام متقاضیان پروژه 400 واحدی نصیرشهر، متقاضیان خبر از توقف پروژه می دهند.

به ما می گویند پروژه سه تا چهار سال دیگر کار دارد

یکی از متقاضیان پروژه طرح نهضت ملی مسکن نصیرشهر به خبرنگار رکنا گفت: ما اواخر سال 99 در این پروژه ثبت نام کرده و تا امروز 250 میلیون تومان پرداخت کردیم اما بعد از 4 سال هیچ پیشرفتی در پروژه نمی بینیم. یک مدت که پروژه متوقف بود و حالا بعد از 4 سال فقط بخشی از فونداسیون و ستون های همکف پروژه به صورت نیمه کاره انجام شده است. الان حرف ما افزایش آورده نیست، ما می گوییم به همان اندازه که از ما پول می گیرند و آورده های ما را افزایش می دهند، به همان اندازه پروژه پیشرفت هم داشته باشد اما باتوجه به میزان آورده ای که از ما متقاضیان گرفته اند، کار نمی کنند و پروژه پیش نمی رود.

این متقاضی با بیان اینکه اصلا به ما نمی گویند که هزینه تمام شده واحدها برای ما چقدر تمام می شود، گفت: این اواخر به ما اعلام کردند که اسفند ماه دوباره پیامک واریز برایتان ارسال می شود. هر وقت هم که پیامک ارسال می شود حدود 100 میلیون تومان از ما پول می خواهند. این اواخر که با پیمانکار صحبت کردیم، به ما گفت که این پروژه سه تا چهار سال آینده کار دارد. نصیرشهر کلا 3 پروژه مسکن ملی دارد که پروژه ما نسبت به دو پروژه دیگر بسیار کند است.

این متقاضی گفت: ما با هر زحمتی که هست پول تهیه می کنیم و آورده ها را واریز می کنیم اما باید پروژه پیشرفت هم داشته باشد و حداقل یکی دو سال دیگر آماده باشد. به خدا از مستاجری و از این خانه به آن خانه رفتن، خسته شدیم. مجبور هستیم آورده را پرداخت کنیم و هرچه می خواهند بدهیم اما حداقل واحدهای ما را هم آماده کنند.

پروژه 400 واحدی مسکن ملی نصیرشهر

پروژه 400 واحدی مسکن ملی نصیرشهر

پروژه خوابیده است و هیچ کس پاسخگو نیست

یکی از متقاضیان دیگر پروژه مسکن ملی نصیرشهر به خبرنگار رکنا گفت: بیش از 3 سال پیش در طرح نهضت ملی مسکن نصیر شهر 1 که متولی ساخت آن سازمان بنیاد مسکن ملی شهریار است، ثبت نام کردیم. اوایل به ما اعلام کردند سقف آورده شما 300 میلیون تومان است اما حالا به ما می گویند که باید یک میلیارد تومان پرداخت کنید. حدود یک سال است که پروژه خوابیده و سقف طبقه اول هم حتی تکمیل نشده و همه چیز رها شده است.

این متقاضی در ادامه گفت: پروژه 400 واحد است که تا امروز 250 میلیون تومان واریز کردیم. از وام مسکن هم هیچ خبری نیست و فقط از اعضا پول گرفتند. در صورتی که هیچ کاری نکردند. الان فهمیدیم پروژه پروانه ساخت شهرداری ندارد برای همین کار خوابیده است و هیچ کس هم جوابگو نیست. خواهش می‌کنم از وزیر راه و شهرسازی بخواهید به این پروژه ورود کند و ما را از بلاتکلیفی نجات دهد. قیمت‌ ها را واقعا کنترل کنند، چون ما اگر یک میلیارد تومان پول داشتیم همین الان آنجا خانه 5 سال ساخت در وسط شهر می‌ خریدیم.

این متقاضی گفت: حق 400 خانوار مستضعف را ضایع می‌ کنند. ما پول پیش اجاره خانه را از صاحبخانه گرفته و برای پروژه واریز کرده و اجاره خانه می دهیم، تو را به خدا به این موضوع رسیدگی کنید و از مسئولان بخواهید تا به این پروژه ورود کنند تا ساخت پروژه شروع و قیمت‌ ها اصلاح شود.

پروژه 400 واحدی مسکن ملی نصیرشهر

پروژه 400 واحدی مسکن ملی نصیرشهر

عکسی که نشان می دهد فقط 2 کارگر در پروژه طرح نهضت ملی مسکن نصیرشهر کار می کنند

وبگردی