بلاگرهای سفر با ویزای طلایی امارات از ایران می روند / وزارت میراث فرهنگی به قدرت بلاگرهای گردشگری پی نبرده است
رکنا: دریافت ویزای طلایی امارات در حالت عادی نیازمند 45 میلیارد تومان سرمایه گذاری برای خرید ملک در آن کشور است. اما دولت امارات در حال حاضر ویزای طلایی آن کشور را بصورت رایگان در اختیار بلاگرهای سفر و غذا قرار داده است چون هدفگذاری آن کشور دستیابی به برند نخست گردشگری جهان است.
به گزارش رکنا، امارات متحده عربی به تازگی طرحی را با عنوان گلدن ویزای 10 ساله برای تولیدکنندگان محتوا و بلاگرهای سفر برای برندسازی در حوزه گردشگری و خرید املاک و ترغیب گردشگران و سرمایه گذاران جهانی برای سفر به آن کشور و خرید املاک و مستغلات آغاز کرده است.
در این طرح بلاگرهای سفر و غذا، تولید کنندگان محتوا برای تبلیغ املاک و ... از همان بدو ورود و به راحتی ویزای 10 ساله گلدن امارات میگیرند که با دریافت این ویزا بدون پرداخت این هزینه نجومی به مدت 10 سال ساکن امارات متحده عربی می شوند و تمام هزینه های زندگی در اختیارشان قرار می گیرد تا سفیر تبلیغ جاذبه های گردشگری و اقتصادی این کشور شوند.
دریافت ویزای طلایی امارات در حالت عادی نیازمند 45 میلیارد تومان سرمایه گذاری برای خرید ملک در آن کشور است. اما دولت امارات در حال حاضر ویزای طلایی آن کشور را بصورت رایگان در اختیار بلاگرهای سفر و غذا قرار داده است چون هدفگذاری آن کشور دستیابی به برند نخست گردشگری جهان است.
از ابتدای اجرای این طرح که هنوز نیز ادامه دارد، برخی بلاگرهای قوی سفر و گردشگری و غذا از ایران نیز توانسته اند با دریافت گلدن ویزای امارات ساکن این کشور شوند. این در حالی است که در هنوز در ایران وزارت میراث فرهنگی و بخش خصوصی به قدرت بلاگرها و اینفلوئنسرهای گردشگری پی نبرده و آن ها بدون آن که از امکانات کافی در ایران برخوردار باشند از ایران مهاجرت و جذب کشورهای دیگر از جمله امارات می شوند.
امارات چگونه بهشت بلاگرهای سفر شد؟
محسن قادری، مدیر گروه گردشگری ژیوار که با بلاگرهای مراجعه کننده برای دریافت گلدن ویزای امارات سروکار دارد در این باره می گوید: در تمام دنیا بلاگرهای سفر و غذا که نقش زیادی در برندینگ کشور مقصد دارند به شدت حمایت می شوند. آخرین مورد این حمایت، تصمیم دولت امارات متحده عربی برای ارایه گلدن ویزای 10 ساله به بلاگرهای سفر است. دولت امارات دراین تصمیم بلافاصله به بلاگرهای غذا و سفر و املاک بدون سختگیری و اجبار به سرمایه گذاری 45 میلیارد تومانی برای خرید ملک در آن کشور گلدن ویزا با امکان اقامت 10 ساله در امارات به همراه تمامی امکانات زندگی در آن کشور ارایه می کند.
مدیرعامل گروه گردشگری ژیوار تاکید کرد: امارات متحده عربی با تصمیم اخیر تبدیل به بهشت بلاگرهای سفر شده است و بسیاری از بلاگرهای ایرانی نیز که می توانند نقش زیادی در رونق و توسعه گردشگری در کشور ایفا کنند اکنون در دوبی زندگی می کنند و با زبان فارسی مقاصد گردشگری امارات برای گردشگران ایرانی عازم آن کشور پیش از ورود معرفی می کنند. در حالی که آن ها می توانند تاثیر زیادی در گردشگری ایران داشته باشند اما چون در کشور حمایت نمی شوند گلدن ویزای 10 ساله امارات را به راحتی دریافت کرده و به آن کشور رفته اند.
ضرورت حمایت از بلاگرهای سفر و غذا در ایران
محسن قادری تاکید کرد: بلاگرهای سفر و گردشگری و غذا در ایران باید مورد حمایت قرار بگیرند و باید اتفاقی بیفتد که بخش خصوصی، دولت و ارگان های مسئول در کشور با برنامه ریزی جدی در حمایت از این گروه که قدرت بیشتری نسبت به آژانس های گردشگری برای جذب گردشگر دارند اقدام کنند.
او با اعلام این که اکنون بلاگرهای سفر و گردشگری و غذا با یک گوشی موبایل بسیار قدرتمندتر از دفاتر مسافرتی فعالیت می کنند، افزود: می توان با حمایت هایی نظیر ارایه مجوزهای ویژه به بلاگرهای سفر مسیر ورود آن ها به سایت های خاص گردشگری ایران برای معرفی جاذبه های گردشگری ایران هموار کرد. همچنین می توان با حمایت های بیمه ای و مالیاتی از آن ها و صدور کارت ویژه برایشان زنجیره تامین گردشگری در ایران را تکمیل و از خدمات آن ها برای رونق صنعت گردشگری ایران با حمایت ویژه استفاده کرد.
مدیرعامل گروه گردشگری ژیوار اعلام کرد: برآورد می شود حداقل هزار بلاگر سفر و غذای ایرانی که مجموعا 50 میلیون دنبال کننده داخلی و خارجی دارند در حال فعالیت در کشور هستند که می توانند نقش بسیار مهمی در گردشگری داخلی و ورودی ایران ایفا کنند.
قادری با انتقاد از توجه صرف به بلاگرهای خارجی سفر در ایران و غفلت از بلاگرهای ایرانی موثر سفر و غذا در داخل و خارج از کشور اعلام کرد: بلاگرهای سفر ایرانی بسیار خوبی در حوزه بین الملل فعالیت می کنند که هیچ زاویه ای با سیستم و نظام ندارند و کشور می تواند از آن ها به عنوان مبلغان قدرتمند گردشگری ایران در جهان استفاده کند و سدراه ایران هراسی شود که متاسفانه از این موضوع غفلت شده است.
این فعال گردشگری با اشاره به این که موضوع گردشگری کاملا فرهنگی و اجتماعی است و می توان از بلاگرهای ایرانی مقیم در خارج کشور نیز برای معرفی ایران استفاده کرد گفت: ایران بهترین فرهنگ و غذا و مقاصد گردشگری در جهان را دارد و با توجه به ظرفیت کلان موجود در حوزه شبکه های اجتماعی و قدرت این شبکه ها به اندازه یک تار مو از فرصت بلاگرهای سفر استفاده نشده است.
مدیرعامل گروه گردشگری ژیوار تاکید کرد: باید بهترین بلاگرهای ایران را با آموزش های تکمیلی و امکان فعالیت آزادانه در کشور گلچین کرد و آژانس های مسافرتی نیز می توانند با انعقاد قراردادهای کاری با بلاگرهای سفر از وجود آن ها برای بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنند تا با این شیوه هم منافع اقتصادی بلاگرهای سفر تامین شود و هم رونق به صنعت گردشگری ایران بازگردد. بنابراین برپایی کمپین بلاگرهای سفر در کشور ضروری است و دولت و بخش خصوصی باید دست به دست هم دهند تا با گردآوری بلاگرهای سفر و گردشگری فعالیت هدفمند آن ها با دفاتر مسافرتی و بخش دولتی گردشگری را تسهیل کنند. این تصمیم در امارات متحده عربی به مرحله اجرا رسیده و وقت آن است که ایران نیز از فرصت بلاگرهای سفر برای توسعه گردشگری کشور و جذب گردشگران بیشتر به ایران استفاده کند.
ارسال نظر