خبر خوش درباره واردات واکسن کرونا / یک محموله بزرگ از چین می رسد

چند هفته ای است که عدم تعهد طرف های صادرکننده واکسن کرونا به ایران منجر به مشکل کمبود واکسن کرونا در کشورمان و کند پیش رفتن روند واکسیناسیون ایرانیان شده است. البته دو هفته پیش یک محموله شامل 2 میلیون دز واکسن کرونا از چین وارد ایران شد و بعد از آن هم واکسن کرونا ساخت شرکت ایرانی برکت مجوز مصرف اضطراری گرفت. حالا هم به نظر می رسد با ورود محموله جدید شامل 3 میلیون دز واکسن سینوفارم از چین رفته رفته مشکل سرعت پایین تزریق واکسن کرونا به هموطنان برطرف شود.

به گزارش رکنا، سید حیدر محمدی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، گفت: در حالی که همه دنیا برای تأمین دارو دچار مشکلاتی هستند ما افتخار داریم که جزو یکی از تولیدکنندگان واکسن در دنیا هستیم.

وی با عنوان این مطلب که ایران جزو انگشت شمارترین کشورهای دنیا است که توانایی تولید و ساخت همه پلتفرم‌های واکسن کرونا را دارد، ادامه داد: همکاران ما در حوزه بهداشت چنانچه واکسن به دستشان برسد روزانه ۲۵۰ هزار دز تزریق انجام خواهند داد.

محمدی از ورود سه میلیون دز واکسن کرونا به کشور در روزهای آینده خبر داد و افزود: این میزان واکسن در کنار واکسن‌های برکت و پاستور که هفته قبل مجوز مصرف اضطراری را گرفتند، سبب می‌شود تا اواخر تیرماه، در تزریق واکسن کرونا به یک سرعت نسبی برسیم و بعد از آن یقیناً میزان تولید واکسن کووایران برکت بیشتر خواهد شد و پس از آن حداقل ماهی ۴.۵ میلیون دز واکسن کووایران برکت دریافت خواهیم کرد.

مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: خوش‌بین هستیم که سرعت تزریق واکسن در کشور به روزانه ۲۵۰ هزار دز برسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲.۵ میلیون دز واکسن کووایران برکت آماده تحویل است که این تعداد تا پایان تیرماه به ۴ میلیون دز می‌رسد و تا این لحظه حدود ۳۲۰ هزار دز واکسن تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت شده و برای توزیع به شهرهای جنوبی کشور آماده شده است.

محمدی در خطاب به کسانی که منتظر تزریق دز دوم واکسن هستند، گفت: کسانی که دز اول را واکسن باهارات دریافت کردند دز دوم را هم دریافت کرده و به آنها تزریق شده است. در خصوص واکسن آسترازنکا بخشی از افرادی که دز اول را واکسن استرازنکا دریافت کرده بودند دز دوم خود را هم دریافت نموده و تعدادی از این افراد که باقی مانده اند هم با وارد شدن محموله دیگری از این واکسن در تیر ماه جاری، دز دوم خود را دریافت خواهند کرد.

وی در خصوص واکسن سینوفارم هم گفت: بخشی از سه میلیون دز واکسن که در چند روز آینده وارد می‌شود صرف دز دوم افرادی می‌شود که دز اول سینوفارم را دریافت کرده‌اند. بخشی دیگری از این محموله صرف افراد بالای ۶۰ سال است که قصد تزریق واکسن دارند.

وبگردی