تکثیر گیاه آلوئه ورا در آپارتمان

به گزارش رکنا، آلوئه ورا گیاه پرخاصیت است که در شرایط آپارتمانی به راحتی رشد می کند و خواص درمانی و دارویی بسیاری دارد، با رعایت نکاتی می توانید به راحتی یک گلدان زیبا از گیاه آلوئه ورا را در منزل داشته باشید.

آلوئه ورا گیاهی است که بیشتر در مناطق گرمسیری و خشک پرورش می‌یابد. این گیاه به دمایی بین ۱۷ تا ۲۴ درج سانتی گراد نیاز دارد و در گرما و سرمای شدید آسیب می‌بیند. اگر دوست دارید در خانه آلوئه ورا نگهداری کنید بهتر است به دمای نگهداری آن توجه نمایید و اگر منطقه زندگی شما روز‌های گرم و شب‌های سردی دارد از پرورش این گیاه صرفه نظر کنید. بهتر در برخی از ساعات روز این گیاه را بیرون از خانه ببرید تا نور خورشید را مستقیما دریافت کند.

گیاه آلوئه ورا را ۱۲ یا ۱۴ روز یک بار زمانی که خاک این گیاه کاملا خشک شد آبیاری کنید، زیرا آبیاری زیاد گیاه سبب خراب شدن گیاه می‌شود. مقدار آب دهی به این گیاه باید طوری باشد که آب از زهکش گلدان خارج نشود و اگر آب در زیر گلدانی جمع شد سریع آن را تخلیه کنید، زیرا آب اضافه سبب فاسد شدن ریشه می‌شود. این گیاه در زمستان به آب کمتری احتیاج دارد و به خواب می‌رود و بهتر است مقدار آبیاری آن در زمستان ماهی یک دفعه باشد.

بعد از گذشت یک سال از کاشت آلوئه ورا گلدان را تعویض نمایید زیرا ریشه های آن به حد کافی رشد کرده اند. بهتر است هر ۶ ماه یکبار نیز خاک گلدان را عوض کنید و دقت داشته باشید هنگام تعویض خاک زهکشی‌های گلدان را مسدود نکنید، زیرا وجود زهکشی مانع از فساد ریشه گیاه می‌شود.

روش تکثیر گیاه آلوئه ورا

راه‌های مختلفی برای تکثیر آلوئه ورا وجود دارد، اما ساده‌ترین راه تکثیر آلوئه ورا در خانه استفاده از پاجوش هاست. پاجوش‌ها یا جوانه‌ها در قاعده گیاه هر ۶ ماه یک بار رشد می‌کنند.

برای تکثیر گیاه آلوئه ورا روش های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از پاجوش هاست. آلوئه ورا هر ۶ ماه یک بار پاجوش ها یا جوانه هایی می زند که درست در قاعده گیاه رشد می کند. این جوانه ها بهترین و ساده ترین روش خانگی برای تکثیر آلوئه وراست.

خیلی آرام و به آهستگی این جوانه ها را با ریشه از گیاه جدا کنید و آنها را در یک گلدان جداگانه بکارید پس از گذشت دو تا سه هفته خواهید دید ریشه های گیاه رشد می کنند و یک آلوئه ورا را به وجود می آورند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.