کشف 201 فقره پرونده کثیر الشاکی کلاهبرداری رایانه ای و دستگیری 311 متهم

به گزارش رکنا،سردار وحید مجید در تشریح این خبر  ، اظهار داشت : با اشاره به اینکه ، از ابتدای سال جاری تا کنون 201 فقره پرونده مهمه و کثیرالشاکی در زمینه کلاهبرداری رایانه ای شناسایی گردیده است ، از کشف یک پرونده کلاهبرداری با شگرد اعطای وام و سرمایه گذاری و پرداخت سود بالا با ارزش مالی حدود 30 میلیارد ریال  خبر داد .

رئیس پلیس فتا فراجا  از شناسایی و دستگیری متهم حرفه ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه ای از شهروندان خبر داد و اعلام داشت: با وصول پرونده های متعددی به یکی از واحدهای پلیس فتا کشور با موضوع کلاهبرداری از شهروندان با شگرد اعطای وام و سرمایه گذاری و پرداخت سود بالا ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام ارشد سایبری گفت : با بررسی های انجام شده مشخص گردید متهم پرونده در قالب ایجاد کانال های تلگرامی با عناوین سرمایه گذاری و پرداخت وام و جلب اعتماد کاربران از طریق نمایش رسیدهای جعلی واریز و کلیپ های صوری رضایت کاربران، اقدام به فریب قربانیان و دریافت وجه از آنان نموده است .

وی  ادامه داد : با بررسی های تخصصی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت متهم اصلی پرونده مورد  شناسایی قرار گرفت و پس از اخذ مجوزهای قضایی دستگیر و در تحقیقات صورت گرفته به کلاهبرداری از شهروندان با شیوه ذکر شده اعتراف نمود.

سردار وحید مجید افزود : در بررسی های صورت گرفته تاکنون 100  فقره شکایت در ارتباط با پرونده مذکور با ارزش مالی حدود 30 میلیارد ریال کشف گردیده و اقدام در خصوص شناسایی سایر مال باختگان و انجام مراحل قانونی مربوطه در دست پیگیری می باشد.

این مقام مسئول بیان داشت : برابر اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته از سوی واحدهای پلیس فتا استان ها، از ابتدای سال جاری تا کنون 201  فقره پرونده مهمه و کثیرالشاکی در زمینه کلاهبرداری رایانه ای شناسایی شده است و در این رابطه 311 نفر دستگیر و به مراجع قضایی معرفی گردیده اند.

رئیس پلیس فتا فراجا در توصیه به شهروندان گفت: هرگونه تبلیغات در فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی تحت عنوان " سرمایه گذاری با پرداخت سود های ماهانه چشمگیر ، فراتر از عرف و یا اعطای وام های فوری کلاهبرداری " دامی از سوی مجرمین برای فریب و تاراج سرمایه کاربران بوده و هیچ نهاد یا مرجع رسمی در شبکه های اجتماعی اقدام به پرداخت وام و تسهیلات و یا فعالیت کلان اقتصادی نمی نماید لذا موکداً توصیه می کنیم که به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده در پوشش های ذکر شده توجه ننمایند

 

وبگردی