چگونه برای مهاجرت استارتاپی به کشورهای پیشرفته اقدام کنیم؟
راهاندازی یک کسبوکار در سطح جهانی و رقابت واقعی با برندهای بینالمللی در کشور ما، بیشتر شبیه به یک رؤیا میماند. یکی از بهترین راهها برای تبدیل کردن این رؤیا به واقعیت، مهاجرت استارتاپی است. اگر ایده نوآورانه و شرایط مالی، علمی و فنی لازم را داشته باشید، بسیاری از کشورها شما را با آغوش باز میپذیرند و به شما این امکان را میدهند که در یک فضای پویا، رقابتی و دارای فرصت رشد، برند خود را بسازید و هم به خودتان و هم به اقتصاد آن کشور کمک کنید.
در اینجا قصد داریم شما را با شرایط مهاجرت استارتاپی و مراحل مهاجرت به کشورهای پیشرفته از طریق ویزای استارتاپ آشنا کنیم. همچنین به معرفی موسسه معتبر مهاجرت استارتاپی اپلای 4 (apply4residency.com) به عنوان یک مشاور مطمئن، متخصص و حرفهای در این مسیر میپردازیم.
شرایط الزامی مهاجرت استارتاپ چیست؟
مثل هر روش مهاجرتی، برای مهاجرت استارتاپ هم شرایط ویژهای وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
داشتن ایده نوآورانه
هسته مرکزی شرایط مهاجرت استارتاپ، داشتن یک ایده نوآورانه است. شما باید بتوانید دولت و سازمانهای مربوط در کشور مقصد را قانع کنید که ایده شما منجر به راهاندازی یک کسبوکار پولساز و مفید برای اقتصاد و جامعه مقصد میشود و توجیه مالی و فنی دارد. همچنین باید برنامه و مراحل تبدیل ایده خود به چنین کسبوکاری را به صورت کتبی و به عنوان یکی از مدارک ضروری، به سفارت کشور مقصد ارائه کنید.
در ادامه با مهمترین شرایط لازم برای ایده راهاندازی یک استارتاپ در کشورهای پیشرفته اشاره میکنیم:
- منحصربهفرد، خلاقانه و متمایز از شرکتهای فعال در همان حوزه باشد.
- به کسبوکار شما پتانسیل رشد و توسعه در آینده و انطباق با شرایط متلاطم بازار را بدهد.
- کسبوکار حاصل از آن، برای شهروندان کشور مقصد شغل ایجاد کند.
- علاوهبر منطقی بودن، پشتوانه مالی و فنی لازم برای اجرایی شدن را داشته باشد.
- بتواند مزایای رقابتی ایجاد کند و سهم قابلتوجهی از بازار را در اختیار کسبوکار شما قرار دهد.
- برنامه عملیاتی آن با قوانین کشور مقصد همخوانی داشته باشد.
- بتواند حمایتهای دولتی را جذب کند.
- پتانسیل سرمایهگذاری برای رشد بیشتر را داشته باشد.
برای پرورش و بهینهسازی ایده خود و همچنین امکانسنجی فنی و مالی آن، میتوانید روی اپلای4 حساب کنید. مشاوران باتجربه این مؤسسه، به شما در نگارش یک بیزینس پلن جذاب و قانعکننده و پیچ دک کمک میکنند. پیچ دک یک ارائه جذاب از اهداف، استراتژیها، مدل سازمانی و محصولات یا خدمات استارتاپ شما است که برای سفارت و سازمانهای دولتی در کشورهای مقصد ارسال میشود.
تجربه کاری یا تحصیلات مرتبط با ایده
داشتن تجربه کاری یا تحصیلات مرتبط با ایده مهاجرت استارتاپ الزامی است. این موضوع به دولت و سازمانهای دولتی کشور مقصد این امکان را میدهد که شما از نظر فنی و علمی توانایی تبدیل خود به یک استارتاپ موفق را دارید. مثلاً اگر در همان کشور تحصیلات دانشگاهی خود را گذرانده باشید و بتوانید یک ایده جذاب برای راهاندازی استارتاپ در رشته خودتان ارائه کنید، شانس گرفتن ویزای استارتاپ شما بالا میرود.
دانش زبان مناسب
بسیاری از کشورها از شما مدرک زبان نمیخواهند؛ اما داشتن دانش زبان مناسب برای مکاتبات اداری، مصاحبه سفارت و کلاً زندگی و جاافتادن در کشور مقصد الزامی است. اصولاً بدون دانستن زبان کشور مقصد، باید قید مهاجرت به هر روشی را بزنید.
تمکن مالی مناسب یا داشتن نامه حمایت مالی
داشتن سرمایه هم از جمله الزاماتی است که بدون آن نمیشود مهاجرت کرد. تمکن مالی لازم برای مهاجرت استارتاپ، بسته به کشور مقصد متفاوت است. برای برخی از کشورها، داشتن هزینههای زندگی برای حداقل شش ماه در حساب بانکی کافی است و برای برخی دیگر باید تمام یا بخشی از سرمایه راهاندازی استارتاپ را هم داشته باشید.
البته اگر ایده شما شرایط لازم را داشته باشد، میتوانید نامه حمایت مالی از سازمانهای دولتی مرتبط را بگیرید و آن را به عنوان تمکن مالی ارائه کنید.
یکی از خدمات مؤسسه مهاجرت استارتاپ اپلای 4، آمادهسازی برای مصاحبه سفارت و نحوه ارائه مدارک مهم برای ویزای استارتاپ مثل نامه تمکن مالی است. این خدمت، شانس مثبت شدن جواب درخواست ویزای شما را به حداکثر میرساند.
مراحل گامبهگام مهاجرت استارتاپی
همانطور که گفتیم، مهاجرت استارتاپ با ارائه یک ایده ناب شروع میشود. البته ناب بودن این ایده باید توسط متخصص این موضوع تأیید شود و مورد آزمایش و بررسی دقیق قرار بگیرد تا هم موفقیت درخواست ویزای شما و هم موفقیت مالی شما در کشور مقصد را تضمین کند. در ادامه با مراحل گرفتن ویزای استارتاپ آشنا میشوید:
- انتخاب کشور مقصد و بررسی شرایط ویزای استارتاپی و پتانسیلهای بازار آن
- پرورش و بهینهسازی ایده با کمک مشاوران باتجربه اپلای 4
- تهیه طرح توجیهی و بیزینس پلن برای سازمانهای مربوطه در کشور مقصد
- ارسال طرح و گرفتن تأییدیه و نامه حمایت مالی
- آمادهسازی مدارک برای درخواست ویزا
- شرکت در مصاحبه سفارت و گرفتن ویزا
- عملیاتیکردن راهاندازی استارتاپ بعد از ورود به کشور مقصد
سخن نهایی
در این مطلب شما را با شرایط و مراحل مهاجرت استارتاپی آشنا کردیم. ممکن است گرفتن ویزای استارتاپ زمانبر و پیچیده باشد؛ اما این روش مهاجرت مزایای متعددی مثل امکان همراهبردن خانواده، گرفتن وام و حمایتهای مالی، روشن بودن تکلیف کار و زندگی از روز اول و... را دارد که پیچیدگیها و سختیهای مراحل آن را شیرین میکند.
پس اگر به مهاجرت از طریق استارتاپ علاقه دارید کافی است، اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر