بیماری‌هایی که باعث اشتیاق شیرین می شود

به گزارش رکنا، در زمان ناهار، سطح انرژی کاهش می‌یابد و ما اغلب به این واقعیت فکر می‌کنیم که خوب است یک فنجان قهوه با یک چیز خوشمزه بخوریم. اما در واقع، نوشیدن قهوه در وقت ناهار می‌تواند بی خوابی شبانه را تحریک کند و قطعاً شیرینی جات به درد بدن نمی‌خورد؛ بنابراین بهتر است قهوه را با چای گیاهی جایگزین کنید و از مصرف شیرینی جات خودداری کنید.

آیا دائماً هوس شیرینی می‌کنید؟ صبح آغاز نمی‌شود مگر اینکه یک رول شیرینی و یک فنجان قهوه بخورید؟ گاهی اوقات تمایل به خوردن آب نبات یا یک تکه کیک زمانی ایجاد می‌شود که شما فقط می‌خواهید آرام باشید و گاهی اوقات چنین ترجیحات طعم دهنده وجود بیماری‌ها را نشان می‌دهد.

چرا اینقدر جذب شیرینی می‌شوید؟

برای هوس شیرینی می‌توان توضیحی یافت. بیایید نگاهی بیندازیم که چرا سرکوب ولع مصرف شکرو هوس شیرینی بسیار دشوار است، و ولع مصرف بیش از حد کربوهیدرات چه بیماری‌هایی را اثبات می‌کند. اکنون بیشتر بخوانید

اگر صبحانه، ناهار و شام هوس شیرینی دارید چه کاری باید انجام دهید؟

صبحانه همیشه باید مغذی باشد تا بدن را با انرژی پر کند. بهترین گزینه صبحانه پروتئینی با اسید های آمینه است. در این حالت می‌توان احساس گرسنگی را ارضا کرد و بدن را با انرژی پر کرد؛ به میان وعده‌های مضر به شکل محصولات کربوهیدرات نیازی نخواهد بود. اگر علاوه بر این، می‌خواهید با استفاده از یک رژیم غذایی رادیکال وزن خود را کاهش دهید، بدن می‌تواند "اعتصاب" شیرینی ترتیب دهد و یا "خواستار" شیرینی شود.

در زمان ناهار، سطح انرژی کاهش می‌یابد و ما اغلب به این واقعیت فکر می‌کنیم که خوب است یک فنجان قهوه با یک چیز خوشمزه بخوریم. اما در واقع، نوشیدن قهوه در وقت ناهار می‌تواند بی خوابی شبانه را تحریک کند و قطعاً شیرینی جات به درد بدن نمی‌خورد؛ بنابراین بهتر است قهوه را با چای گیاهی جایگزین کنید و از مصرف شیرینی جات خودداری کنید.

اگر به جای شکر، یک شیرین کننده به قهوه یا چای اضافه کنید، این مسئله مشکلی را حل نمی‌کند، زیرا در این حالت بدن گلوکز کمتری دریافت می‌کند و شما همچنان به سمت شیرینی و کیک جذب خواهید شد. پیاده روی در فضای باز در هنگام ناهار نیز مفید است، باعث کاهش سطح استرس و بازیابی انرژی می‌شود. به یاد داشته باشید که در هنگام استرس، بدن دو برابر انرژی صرف می‌کند، بنابراین سعی کنید عصبی نباشید تا اشتیاق و هوس شیرینی شما کاهش یابد.

عصر زمان مناسبی برای بهبودی است، اما بسیاری از افراد هنگام بازگشت به خانه از محل کار خود به خانه می‌پرند و در این بین لقمه‌ای برای خوردن غذا یا یک برش کیک دارند تا سعی کنند کمی آرام شوند. نتیجه این است که خلق و خوی بالا می‌رود، اما استرس به جایی نمی‌رسد. اگر این کار را هر روز انجام دهید، مقدار قند مصرف شده افزایش یافته و سلامتی شما به خطر می‌افتد.

راه نجات: حداقل چند دقیقه به استراحت، مدیتیشن، تمرینات تنفسی بپردازید یا فقط در سکوت بنشینید. اگر حتی بعد از یک شام دلچسب، چیز شیرینی می‌خواهید و هوس شیرینی دارید، شاید این مسئله عادت یا عدم رضایت از روز گذشته باشد، در این صورت به شما توصیه می‌کنیم دندان‌های خود را مسواک بزنید، این امر به شما امکان می‌دهد از نظر روانشناسی با یک استراحت شبانه هماهنگ شوید.

۱. پوکی استخوان

هنگامی که شریان‌هایی که خون را به مغز منتقل می‌کنند، مغز گلوکز دریافت نمی‌کند و بر این اساس سیگنال‌هایی را به بدن ارسال می‌کند که کربوهیدرات‌های سریع مورد نیاز است.

۲. مشکلات دستگاه گوارش

(اسیدیته بالا، یبوست، دیس بیوزیس و سایر موارد) در جذب مواد معدنی و اسید‌های آمینه تداخل ایجاد می‌کند، بنابر این هوس شیرینی دارید و تمایل به خوردن چیزی شیرین وجود دارد.

۳. بیماری‌های کبد

اگر فردی به بیماری بوتکین مبتلا شده باشد، پس همیشه چیز شیرین را می‌خواهد. وقتی طحال از التهاب رنج می‌برد، به کربوهیدرات‌ها "نیاز" دارد.

۴. دیابت شیرین

با دیابت نوع ۱، فرد همیشه میل به شیرینی می‌کند، زیرا بدن مقدار انسولین لازم برای جذب گلوکز را تولید نمی‌کند.

۵. اعتیاد به الکل

فراموش نکنید که هوس شیرینی و اشتیاق به شیرینی جات می‌تواند به دلیل کمبود اراده باشد، اما با این وجود، قبل از تلاش برای تغییر عادت، باید به وضعیت سلامتی خود توجه کنید و از عدم وجود بیماری اطمینان حاصل کنید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.