بیمارستان جم

بیمارستان جم / در سال‌های میانی دهه 1340 شمسی، اساتید نامداری همچون پروفسور "حسن هاشمیان" و "پروفسور ابراهیم سمیعی" به تشویق دکتر "عبداله علیخانی" بر آن شدند تا با تأسیس گروه پزشکان "جم" بیمارستانی با فن‌آوری بروز و پیشرفته را برای ارائه خدمات درمانی برتر تاسیس کنند.

پس از بررسی های لازم، زمین فعلی بیمارستان در مجاورت خیابان تخت طاووس به مساحت 4000 مترمربع خریداری شده و مسئولیت طراحی و اجراء ساختمان بیمارستان به شرکت مهندسی "گروه چهار" محول گردید. و سرانجام در تاریخ شهریور سال 1347 کلنگ احداث بیمارستان توسط زنده یادان پروفسور "حسن هاشمیان" و پروفسور "ابراهیم سمیعی" به زمین زده شد.

کار احداث بیمارستان در سال 1349 پایان یافت و "بیمارستان جم" با زیربنای 9000 متر مربع، 128 تخت بستری، 3 اتاق عمل پیشرفته و مجهز به پیشرفته ترین دستگاههای رادیولوژی و تجهیزات قلبی در سال 1350 به بهره‌برداری رسید.

در ادامه و به کوشش مرحوم دکتر "صادق نظام مافی" بیمارستان جم نخستین بیمارستان خصوصی تهران بود که مجهز به دستگاه رادیوایزوتوپ گردید و بدین ترتیب امکان بررسی بیماریهای تیروئید که در ایران بسیار شایع بود میسر گردید.

با گذشت زمانی کوتاه، شمار دیگری از پزشکان بنام تهران نیز به هسته اصلی بیمارستان جم پیوستند و بدین ترتیب در اوایل دهه 50 شمسی گروهی از پزشکان بنام و متخصص در بیمارستان مجهز "جم" شروع به فعالیت نمودند..

امروز نیز با گذشت نزدیک به نیم قرن پزشکان و تیم درمانی "بیمارستان جم" با پیروی از بنیانگذاران بیمارستان و تبعیت از خصلت نیکوی آن بزرگواران، خدمت‌گزار بیماران هستند.

از شخصیت های مشهور می توان از محمدرضا شجریان نام برد که به دلیل ابتلا به بیماری سرطان در این بیمارستان بستری و در تاریخ 17 مهر ماه 99 پس از سال ها مبارزه درگذشت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی