در سیبری؛
یک توله شیر با قدمت 50 هزار سال کشف شد+تصاویر
رکنا:دانشمندان یک قلاده توله شیر 50 هزار ساله ای کشف کردند و امیدوار هستند که عصر دایناسورها در حال احیا و زنده شدن است.
توله شیر
با کشف جسد یک توله شیر چند ۱۰ هزار ساله دانشمندان امیدوار هستند نمونه آزمایشگاهی آن را بسازند و در آینده حیوانهایی از عمق تاریخ در دنیای مدرن زندگی کنند.کارشناسان در منطقه سیبری روسیه موفق به کشف جسد سالم یک توله شیر 6 هفتهای شده اند و تخمین زده میشود که این جسد قدمتی برابر با ۵۰ هزار سال دارد.
در عصر دایناسورها، شیرها و گربه سانان بزرگ جثه در بخشهای شمالی سیاره زمین ساکن بودند و به تدریج با افزایش تکامل به قالب امروزی خود درآمده اند.کارشناسان روس با توجه به سالم بودن این جسد امیدوار هستند، با استخراج DNA آن بتوانند به کلون سازی (مشابه سازی) این گربه سان ماقبل تاریخی بپردازند.
محل کشف جسد این توله شیر در منطقه یوکوتسک در جمهوری ساخای کشور روسیه است که یکی از سردترین منطقهها در کره زمین به شمار میآید.کارشناسان اعتقاد دارند اجداد اولیه برخی از گونههای گربه سان با عبور از تنگه برینگ که بین 2قاره آسیا و آمریکاست به آسیا وارد شده اند.
محققان دلیل انقراض نسل گربه سانان بزرگ جثه در عصر ماقبل تاریخ را کاهش منبع تغذیه و گوشت شکار معرفی کرده اند.کارشناسان از زمان یافت این توله شیر، آزمایشهای مختلفی بر روی آن از جمله دندانها انجام داده اند و موفق به تخمین سن تقریبی آن شده اند.
گروهی از دانشمندان امیدوار هستند با پژوهش بر روی جسد حیوانات یخ زده از جمله این توله شیر و یک بچه ماموت که چندی پیش به دست آمده است بتوانند کلون سازی انجام دهند.
توله شیر به دست آمده حدود ۲ و هشت دهم کیلوگرم وزن دارد و تشخیص جنسیت آن به دلیل سن بسیار کم ممکن نیست.جسد سالم این شیر درسال ۲۰۱۵ کشف شده است و کارشناسان امیدوار هستند در آزمایشهای آتی به دانسته های بیشتری در زمینه زندگی و دلیل انقراض نسل این گونه جانوری دست پیدا کنند.
ابرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر